Cinsel Yaşam Havuzda seks yapmak nasıl olur? mevsimbahar188 Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Daha önce havuzda veya denizde seks yapan var mı? Havuzda seks yapmak nasıl olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hic yapmadim da cok guzeldir yaa havuzlu otellerde bas basa ama 2 2 Yorumla CAGRI16 1 yıl Offff yaniyor heryer Yorumla qolokisP 1 yıl İşte onu yapan biri var, fotosu da Pp de :D Yorumla
Thayatit Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 89% 1 yıl Havuzda seks değilde. Denizde kucağıma almıştım elleşmeler oldu. Kalkınca şort ve bikini parçalancak gibiydi 😂 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı. Havuzda da, denizde de yaptım. Heyecan verici. Çevrede insanlar da vardı. 0 0 Yorumla
Byblack822 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 96% 1 yıl Denizde yaptım ama biraz sıkıntılıydı deniz kalabalıktı ama zevkli 0 0 Yorumla
35-ÇILGIN-ADAM-35 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Evet çok yaptım dün gece denizde yaptık havuzda devam ettik inanılmaz bişey tarifi çok başka 0 0 Yorumla
Meninist1001 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Var, ikisinde de yaptim, birer kerede kumsalda ve kayaliklarin arasinda yaptim 0 1 Yorumla Gereksizisimbakma 1 yıl culpa miadan mi ozendin abi Yorumla
zil2tapoz Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. keyifli olabiliyor. havuz özelinde birazcık gizliliğin fazla olduğu bir yer tercihim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bence seks değil de elleşmek sürtünmek olabilir. seks pek sağlıklı değil gibi 1 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. denizde yaptım ama, su benim konsantrasyonumu bozuyor :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Havuz, jakuzi, duş, yangın merdiveni, sinema salonu, kafe bunlar aklıma gelenler ✌️ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Gündüz cesaret edemeyip gece denizde yapmıştım 10 1 Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Nasıl Yorumla
BahaRegal Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. Habuz neyse de deniz suyu hijyenik değil 6 0 Yorumla
Erkutt44 Takip Et Xper 4 Yaş: 45 1 yıl Offf süper oluyo her pozisyonda süper oluyor havuzda seks 0 0 Yorumla
Seyyaravukattt Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl Evet, çok zevkli olmuyor çünkü kadının ıslaklığı bozuluyor 0 0 Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Yok kankii, ama sen merak falan ediyorsan yap 0 0 Yorumla
qolokisP Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Ppdeki havuzda yaptım, 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Halka açık yerlerde böyle şeyler yapmıyorum 0 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Guzel oluyor tavsiye ederim 0 0 Yorumla
Denizin__Dili Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Evet var. Sonra mahkemelik olan da var. 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Denizde yanıyor sonra tuzdan galiba 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Normal seksi yaptıkta havuzu kaldı.🤦 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Gereksiz aktivite 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Hic yapmadim da cok guzeldir yaa havuzlu otellerde bas basa ama
Offff yaniyor heryer
İşte onu yapan biri var, fotosu da Pp de :D
Havuzda seks değilde. Denizde kucağıma almıştım elleşmeler oldu. Kalkınca şort ve bikini parçalancak gibiydi 😂
Havuzda da, denizde de yaptım. Heyecan verici. Çevrede insanlar da vardı.
Denizde yaptım ama biraz sıkıntılıydı deniz kalabalıktı ama zevkli
Evet çok yaptım dün gece denizde yaptık havuzda devam ettik inanılmaz bişey tarifi çok başka
Var, ikisinde de yaptim, birer kerede kumsalda ve kayaliklarin arasinda yaptim
culpa miadan mi ozendin abi
keyifli olabiliyor. havuz özelinde birazcık gizliliğin fazla olduğu bir yer tercihim.
Bence seks değil de elleşmek sürtünmek olabilir. seks pek sağlıklı değil gibi
denizde yaptım ama, su benim konsantrasyonumu bozuyor :)
Havuz, jakuzi, duş, yangın merdiveni, sinema salonu, kafe bunlar aklıma gelenler ✌️
Gündüz cesaret edemeyip gece denizde yapmıştım
Nasıl
Habuz neyse de deniz suyu hijyenik değil
Offf süper oluyo her pozisyonda süper oluyor havuzda seks
Evet, çok zevkli olmuyor çünkü kadının ıslaklığı bozuluyor
kulağa hos gelio ama hijyenik degil
Yok bilmiyorum
Spermler etrafa mı saçılsın?
Yok kankii, ama sen merak falan ediyorsan yap
Ppdeki havuzda yaptım,
Normali hele bir olsunda
Halka açık yerlerde böyle şeyler yapmıyorum