Cinsel Yaşam Küvette köpük içinde seks yapılır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Vajinaya köpük girer mi zarar verir mi acaba küvette seks nasıl olur? Küvette köpük içinde seks yapılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. yapılır fantezik olarka güzel ama uygulaması o kadar keyifli değil. duşta sevişin oynaşın pompa kısmını dışarıya bırakın 0 0 Yorumla
burakorkii Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Şu küvette seks hayalimi bir türlü gerçekleştiremedim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kuveti kopugu birak denizin icinde yaptim ben onu hatta yaparken kizin cisi geldi ben icindeyken yapti bende ayni anda yaptim 0 0 Yorumla
Alfa80 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Denizde yaptım bişey olmadı duşta köpüklü köpüksüz yaptım bişey olmadı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl yapılır... vajina öyle açık değildir ve her şey gelişi güzel içeri girmez... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ayyy hep hayalimdirrrr 5 4 Yorumla esmerkhan +1 yıl Benimde ama bir kız olursa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @esmerkhan ilerde evlenirsem hayalim Yorumla esmerkhan +1 yıl Benimde ya evlenmeyi beklemek ne kötüymüş 😂 Yorumla merhibakız +1 yıl Benimle hep hayalim yaa Yorumla
Turbobam Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Harika olur şapşik denemelisin kesinlikle 0 0 Yorumla
SinirliBiber Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı. Bir şey olmaz. Vajina buna karşı hazırlıklıdır. 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. yapılır tabi hemde süper olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
yapılır fantezik olarka güzel ama uygulaması o kadar keyifli değil. duşta sevişin oynaşın pompa kısmını dışarıya bırakın
Şu küvette seks hayalimi bir türlü gerçekleştiremedim
Kuveti kopugu birak denizin icinde yaptim ben onu hatta yaparken kizin cisi geldi ben icindeyken yapti bende ayni anda yaptim
Evet günün sorusu , hiç denemedim bacım ama sen bilin.
Denizde yaptım bişey olmadı duşta köpüklü köpüksüz yaptım bişey olmadı
yapılır... vajina öyle açık değildir ve her şey gelişi güzel içeri girmez...
Ayyy hep hayalimdirrrr
Benimde ama bir kız olursa
@esmerkhan ilerde evlenirsem hayalim
Benimde ya evlenmeyi beklemek ne kötüymüş 😂
Benimle hep hayalim yaa
Harika olur şapşik denemelisin kesinlikle
Sen çok Ezhel dinlemişsin
Girer boşalirken herlde
Çok yaptım birşey olmuyor
Bir şey olmaz. Vajina buna karşı hazırlıklıdır.
su ile temas edince pipim fena kalkıyor utanıyorum
Yapılmasına engel ne ki
yapılır tabi hemde süper olur
why not?
Süper olur
Ne sevişilir varya off
Bişi olcagnı sanmam guzel olablir denemek gerek
Denemek bedeva
Sıkıntı olmuyor😄
Zararlı değil
Yapılır tabi
Girmez korkma