Görüşler için teşekkürlersoruyu beğenmeyi unutmayın
Suyun içinde seks yapmak sanıldığı kadar kolay mı?
Görüşler için teşekkürlersoruyu beğenmeyi unutmayın

Oldukça zor oluyor. Penis ve vajina su içinde olduğu için rahat olacağını düşünüyorsun. Ancak vajina kayganlığı yeteri kadar sağlıyamıyor. Özellikle denizde içeri tuzlu su kaçtığı için acı duyman olası bir durum. Ayrıca su içinde olduğundan hareket kabiliyetinde azalıyor. Duş esnasında dahi yeteri kayganlık olmadığından zor giriş çıkış yapabildiğin düşünülürse tamamen suyun içinde olduğunu kıyaslama dahi edemeyecek kadar zor oluyor.
Suda sevişilir ama seks olmaz.
Erkeğin sert kalması daha zor bir kere. Siz hiç suda erkek penisi gördünüz mü? Kaplumbağa gibi içine çeklir, ama sıcak ortamda ise daha rahatlar ve gevşer.
Kadının durumunda ise su kayganlaştırıcılığı alır ve özellikle deniz suyunda olduğunda bakteri riskini arttırır. Havuz suyunu tartışmayalım bile.
Sanıldığının aksine çok zordur. Hareket kısıtlı olur ve pek tat vermeyebilir
Daha zordur. Kayganlık olmaz ve bu da zorlayıcı bir ilişkiye neden olur. Birde suyun kaldırma kuvvetini hesaplarsak iş baya zora giriyor ))
Cevap
53Cevap
Havuzda da denizde de seks yapmış birisi olarak söylüyorum hiç de zor değil
bacım ,
suyun kaldırma kuvveti oldugunu arşimed ilan etti ama arşimed'ten bu zamana kadar , hadı suda silkelenelim diyen kesim cok azdır .
kimse kuru düz bir ortam var iken gel la suda yapak bu sefer diye düşünmez .
ha aksiyon olsun falan diyen çiftler tabikide mevcut ama dikkatli olmakta gerek döte balık denizanası falan kaçmasın .
Dusundugunden kat ve kat kolay zor olan suyun icinde olmasi degil insan sayisi
Dogru saatte ve dogru tenhalikta bi yer bulursan bagimlisi bile olabilirsin 😄
Denemedim ama şartları zorlamak isterdim. :D
Daha kolaydır bence, sonuçta su kaldırma kuvveti var. Bile isteye suya batılmaz, su yutulmazsa zevki de o oranda artabilir. İlk defa yapan birisi, dengeyi sağlamakta güçlük çekebilir.
kolayda sağlık riski doğuruyor erkekte kadında enfeksiyon kapar sonra yıllarca uğraşır durur tedavisi için. bu sahneler hep filmlerde olur reelde risk var
Zor oluyor özellikle tuzlu su çok aşındırıcı. Girnice çıkmamak lazım kayganlık çok az. Tabi enfeksiyon riski ayrı dert ☺️ Havuz özelliklikle temiz bir havuzda deneyin
Sanıldığı kadar değil. Çünkü su insam cildindeki o kayganlığo iki taraf içinde ortadan kaldırıyor
Öyle senin dediğin gibi sıvı kaybı ya da zorlukla içerisinde olmuyo emin ol kolay ve çok güzel oluyo🙂
denizde sevişmek hiç güzel değil ben denedim tuzlu su
ama havuz ve derede seks güzel deniz hariç deneyin
Yaşadim onu ikisi de zevk alamiyorduk, hissedemiyoruz su içinde
Denizde yanma çok olur ve Havuzda da hastalık kapma riski oldukça yüksek.
Neden zor olsun. En azından havuz üstünde rahatlıkla yapılır. Girdikçe alttan alltan 😅
Her yerde ilişkiye girerim :) hepsinin heyecanı ve verdiği haz başkadır
Girdim ama kolay değil o kadar. Şimdi başaramam sanırım
Vajinal tahriş ve idrar yolu enfeksiyonuna maruz kalır
Havuzda da, denizde de yaptım. Hem zevkli, hem heyecanlı.
Sevişirim ama birleşme için sudan çıkmam gerek. p*rno filmleri abartılı buluyorum...
Suyun kaldırma kuvvetiyle daha kolay kucakta yukarı aşağı oluyor
Sanıldığı kadar kolay bir şey değil. En büyük sorun kayganlık, tahriş olabilme ya da zorlanma çok yüksek ihtimal
Herhangi bir ilişki deneyimim olmadı. Bilemiyorum hiç.
ewt cok guzel cok zevklı ama kadın ıcın sakıncalı olabılıyor sudan mıkrop kapma ıhtımalı yuksek basımıza gelmıstı ordan bılıyorum
Girmedim, denemek isterdim
Kolayını zorunu bilmem ama deneyen birisi olarak söylüyorum muhteşem bir şekilde
girerimde o kadar cesaretli biri yok
Bence çok güzel biraz yorucu su içinde ama güzel
Istemem, suda hareket etmek bir hayli zor.
Bence sanıldığı kadar kolay değil
Suyun neresinde olduğum önemli
Çok zorladığını söyleyebilirim
ben çok istiyorum bir gün deneyeceğim
Suyun kaldırma kuvveti
Hiç denemedim bilmiyorum..
Ankara 'da yapamam onu.
suyun içinde değilde yağın içinde girerim
Hic denemedim ama isterdim
normali bitti suyu mu kaldı :D
Ben girerim yeter ki partnerim istesin
Ablacım niye fantazilerini burada soruyorsun?
Sevişmek zevkli ama ilişki zahmetli
Kolay ama çok zevkli değil ksdlşgksdşlg
Yatak varken ne işim var suda
Yaşadım kolay bir durum
Sıvı falan hikaye şehir efsanesi vallaha su ile öyle bir giriyorki aklın durur yanlız spermler suda sertleşiyor ve akışkan olmuyor yani vaginadan çıkarken dışarı sıvı değilde pütürlü dökülüyor neye benzetilir bilemedim uğu yapışkanı varya onu suya sık aynı öyle oluyor
Sevişmek güzel de devamı olmaz
Girme hayali var ama bakalım.
Cevap bilmiyorum
Zevkli olsa gerek
Bilemiyorum
Normalini yaptıkta suyun içi kaldı
Olur neden olmasın
Yoooo
Zor.
Aklından neler geçiyo hızır senii 😂
Biraz daha güç ister
Denemek isterdim