Gizli Üye(36-45)+1 yılevet, geçmişte de yaptığım genç bakire kızlar oldu, şu an da da iki farklı kız var biri 18 ine girdi diğeri 26 yaşında, kendi ellerimle bu kızlara mast yapıyorum hafta sonları, kızların zevkten kıvranmalarını seyretmek aşırı hoşuma gidiyor, kızlardan birine 3 yıldır yapıyorum, artık sevişmeyle ve penisi sürtmek suretiyle de yapıyorum bu kıza, diğer kıza sadece elimle, ama ikisini de tamamen soyup uzatıyorum, manzarayı seyretmesi bile aşırı hoşuma gidiyor, saç baş darmadağınık tamamen çıplak yatağa uzanmış bemmbeyaz tenli bakire bir kız, oh misss ;) biri çok zor orgazm oluyor elim kolum tutuluyor resmen kızı orgazm edene kadar ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl başladı bu iş 😂
Cevap sahibi+1 yılface de tanışıp sohbet muhabbet ederkene konu otaraflara geldi 3-4 ay sonra ama, kız hiç mastürbasyon yapmadığını nasıl yapıldığını bile bilmediğini felan söyledi öyle konuşmaya başladık özel konuları, o kendi merak ettiklerini sorarken ederken derken ben sana öğreteyim mastürbasyon yapmayı demiştim bir kaç kez denemiş orgazma ulaşamamış sonra dedim ben yapayım sen zevkini yaşarsın ohh mis :D 2 ay sonra felan kız bir gece yazdı kendi direkt ne zaman yaparız bana :D hafta sonu buluştuk ve olaylar olaylar, bu 26 yaşında olan kız, o gün bugündür yapıyorum ;) diğer kızla da buna benzer şekilde başladık.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet. Bunu yapmayan yapmak istemeyen bir erkek hayal edemiyorum. Her erkek cinsel ilişkiye girmek istediği kadına dokunmadan duramaz. Her erkek seviştiği kadının güzel sıcak vücuduna ve ipeksi tenine dokunmaktan haz alır. Yine her istekli şehvetli seks düşkünü erkek arkadaşıyla / dostuyla / sevgilisiyle ya da eşiyle çok özel duygularla, azgınca yakınlaşmışsa, cinsel ilişkiye hazırlanırken peni*inden önce parmaklarıyla onun klitorisine, *mdudaklarına, yaprak yaprak tek tek ince ince en hassas ve ayrıntılı şekilde öğrenmeyecaç bir hevesli öğrenci gibi, ya da profesyonel usta bircsanatçı hatta uzman bir doktor gibi mutlaka dokunmak ister ve illalaki aşkla dokunur. Önce hafif hafif uçukça, sonra biraz daha kayganlaştıkça ıslandıkça daha hızlı ve daha derine inerek sik*ercesine parmaklarıyla kıvıra kıvıra, önce tek parmakla, sonra iki parmakla, sonra üç parmakla ve hatta tüm elini içeri derune, en derune sokmak içine tam girmek ister, bastıra bastıra yüklene yüklene onun dudaklarını öperek hem de. Kadın bu anlarda iyice kıvrım kıvrım kıvranır, kıvama girer ve inleme sesleri, hatta çığlık sesleri yükselir şehvetle. İşte bu safhalar artık kadının boşalma anlarıdır. Kadın erkeğiyle konuşmalı, onu yönlendirmeli bu mümkün değilse vücut diliyle erkeğinine davetkarca bunları utanmadan öğretmelidir.
Üstelik bu ritüel bazı cesur olmayan bakire kadınlarımızın hayallerini süslerken, bazı cesur bakire kadınlarımızın sırdaş partnerleriyle sıkça yaptıkları en güzel en zevkli ve tatminler seanslardır. Korkmayın, utanmayın ve cesur olun, mutluluk hepimizin hakkı, biz erkekler dizin hizmetjarlarınızız inanın buna.
Söyleyin bakalım şimdi, ben bir kadını elle boşaltmışmıyımdır… Ya da boşaltanilirmiyim sizce sevgili dostlarım… Seviliyorsunuz hem de çok seviliyorsunuz… Keyifli günler efendim… 🥰😎
#06romeo20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
+1 yılbazen değişiklik olsun diye birbirimize mast yapıyoruz. o da farklı bir sevişmedir.
00 Yorumla
+1 yılEn çok istediğim şeylerden biri. Büyük bir zevk bence.
00 Yorumla
+1 yılYapmak isterdim tüm vücut masaj yapmak onu rahatlatmak rahatladığını görmek isterdim ama bende orgazm olursam boşalabilmeliyim vücuduna yoksa yapmak işkence olurdu benim için
10 Yorumladılımle bosalttım ama tarbı orda parmaklıyıordumda herhalde b osaltms sayılırım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeni bosaltan oldu keske yine olsa
91 Yorumla
+1 yılOlmadı olsa yok demezdim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Elimle değil ama oralla çok boşalttım.
00 Yorumla
+1 yılKlitorisi okşadım boşaldı elime.
01 Yorumla- +1 yıl
5-6 d
+1 yılSadece elle mi dille olmaz mi😃
00 Yorumla
+1 yılBir kadını boşaltmak için organim var çok sükür
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet, daha önce yaptım.
00 Yorumla
+1 yılKendime güveniyorum yapardım
00 Yorumla
+1 yılKeşke yapsam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılEvet çok fena
00 Yorumla
+1 yılGerek duymadık ele
00 Yorumla
+1 yılEvet eşimi bir çok kez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDilimi kullanmıştım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet yaptım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılhayir
00 Yorumla
+1 yılEvettt 1 saat
00 YorumlaEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaparım seve seve