Kızlar ben uzun zamandır 10 ve üzeri orgazm ediyorum ve cinsellikte buna çoklu orgazm deniyormuş dün öğrendim.
sizlerde yaşadınızmı.
sizlerde yaşadınızmı.
yahu önce bir sor siz hiç orgazm oldunuz mu diye. hani öyle erkek kadınını orgazm eden. ki çoklu olsun
yahu adamlar filmleri kendilerine referans almış yalan dolan filmleri gerçek sanıyor kadınlara köle gibi davranıyor. bırak çoklu orgazmı ne sıralı orgazm hatta orgazm bile olamıyorlar.
istatistiklere göre kızken mast ile boşalan kadınların %80 i evlenince orgam olamıyor. neden? çünkü erkeklerimizi öküz olmasından. cinselliği zikinin ölçüsünde sanan salaklar ile dolu ülke.
dünyada zikinin ölçüsünü alan tek ülke biziz. utanç verici.
kadınlarda ful ön yargılılar ondan bilmediklerini soruyorum ama erkeklerde maşallah çok şey biliyor
ben çokmu biliyorum
yooo
vajina kaç bölgeden oluşur foksiyonları nedir bilmem bildiğim
g noktası giriş tatmin noktası
ful tecrübemle öğrendim
bir pozisyonla başladım 3 ayda bir birazdaha iyi oldum herneyse
öğretmeye çalışıyorum yardım etmeye çalışıyorum adamın malı büyükmüş gerek yokmuş kalınmış g*tüne sok mk.
10 orgazmı ben 1 sene önce yaptım şimdi hiç sorma
orada bir detay var. onu karıştırma. belirli aralıkla boşalması ile ard arda araya süre girmeden boşalma farklı. hiç kesintisiz her boşalma arasına saniye vakit girmeden diğerine geçiş yapıyorsa çoklu orgazm denir. ama arasına 3-5 dakika süre giriyorsa çoklu orgazm değil sıralı orgazm denir.
detaya dikkat et.
sonuç itibarı ile hangisi olursa olsun seni tebrik ederim. neticede partnerini defalarca mutlu etmişsin. gerçek erkek budur.
gir çık yapma ile penis ölçüsü ile erkeklik olmaz. erkekliğin ölçüsü kadını birden fazla mutlu edebilmektir. helal sana
eyv. soruma güzel yaklaşmışsın.
dediğine göre çoklu orgazma ulaşıyorum
ilk özgüveninde 3 dkdan başlamıştım.
şimdi 1 dknın altında.
siz değerli arkadaşlara da yöntemleri aktarıyorum
ben biliyorum. yaşım 52. 25 yıldır yurt dışı projeler yaparım. tanımadığım ırk renk kalmadı
ben parmaktan avuç içinden omuzdan bile orgazma ulaştırıyorum
vay o benim bir onlar kaldı
bende 1 yıldır kendi kendimi aştım
yaşım 31 sizce kendime göre geçmi kalmışım
ayrıca rekor denemelerim oldu onların yanında 10 çok ufak bir sayı kaldı
Cevap
4Cevap
"ediyorum" ne değişik bir kelime yeni bir eylem sanırım.
Kadınların çoğu orgazım nedir bilmiyor sen Çorlu’dan bahseediyorsun 😃😃
Slmm
selam
Özelden yazar mısın bişey sprcm
olur
Oha kank neyle skiyn kütükle mi
hissederek hissiyat vererek
ve taktiklerle ilk amacın 1 posta atmak olsun sadece
@Monaki sor biliyor o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?