Olanlar olmayanlara bir anlatabilir mi artık? Canıma tak etti
Oldum, çatla
Hayır bende olamadım, çıldırıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Oldum ama mastürbasyonla cinsel ilişkide değil. Zaten henüz ilk ve tek cinsel deneyimim oldu. Dokunmadan ziyade hayal dünyanı çok geniş tut. Kafanda seni tahrik edecek bir hikayeye koy kendini o hikayedeki erkek sana nasıl dokunuyorsa kendine öyle dokun. Sadece dokunarak çok zor. Hayal kuramam diyorsan ileri geri sürtünerek göğüslerini okşayarak dene birde.
Orgazm olamıyor musun? :/ Pekala, haydar dümen geldi açılın :) Bak şimdi kafanda bir hikaye kur başrolde sen olan. Tam o role uygun etekli ya da elbise olan bir şeyler giy. Gün boyu o roldeki karakter gibi davran. Arada klitorisine dokunabilirsin ama sakın mastürbasyon yapma, klitoris dışında her yerle oynamak serbest. Geceye doğru zaten feci halde kıvama gelmiş olacaksın. Zamanı geldiğinde video falan açmadan hayal ederek bacaklarını göğüslerini seyrederek kendinle oyna. Elini bol miktarda jelle doldur (durex jel olabilir). Eteğini tam olarak açmadan elini oraya götür ve jelle birlikte orayla güzelce oyna. Orgazm olacak gibi olursan yavaşla sonra devam et. Bunu birkaç kez tekrarla ve bir yandan da hayal etmeye devam et. Hayalini kurduğun adam tam içine boşalırken sende ona bırak kendini ve mükemmel hissin tadını çıkar. İyi orgazmlar efenim.
Çok olacakmış gibi anlattın sana güveniyorum, haber vericem 🖤
orgazm olamamanın altında bir çok sorun vardır, stres, kaygı, korku, zaman, mekan, eksik bilgi, düzensiz bir ilişki, hayal dünyasındaki zayıflık vs... bunların bir çoğunu ortadan kaldırdığında, bedenini de tam tanıyorsan orgazm yanı başında olacak demektir. orgazm olamayan tek kadın sen de değilsin üstelik, birden fazla çocuğu olmasına rağmen orgazmdan haberi olmayan kadınların var olduğu bir ülkede yaşıyoruz. o yüzden sen önce kafanda bir çok şeyi yerine oturt, ardından da o eşsiz bedenini güzelce keşfe çık... orgazm klitorisin ve vajina içindeki bölgelerin uyarılması ile olur ama en önemli cinsel organ beyindir... beynin senin orgazm olmanı istediği zaman, kimse önünde duramayacaktır... mutlu orgazmlar...
klitorisini doğru şekilde uyarmayı öğrenmen lazım. Ama olay sadece klitoriste bitmiyo tabii ki diğer zevk noktalarını da keşfetmelisin. Biraz pratik yaptığında başarırsın emin ol
Cevap
10Cevap
herhani bir kızdan yardım isteyeceğine, memleketimin tosunlarından yardım istesen bir el atarlar mevzuya
ben oldum ilk yapışımı hatırlarım spermler yavaş yavaş çıkmıştı şimdi süreyi biraz uzun tutuyorum ve fışkırp havada uçusunu seyredıyorum
Olmalısın. Heyecanlanmalısın. Bir erkeği içinde hissetmelisin. Sence?
hiç orgazm olmadın mı sen
Hayıır
mast yaparken hangi yolu deniyorsun?
Nasıl yani ne gibi
seni tahrik edece işitsel, görsel veya sözel herhangi bir şey veya obje falan
Elim🙈
yeterli olmuyor sanırım
onu destekleyecek bir şey gerek
Ne gibi
seni tahrik edebilecek görseller, kısa filmler, çeşitli kurgular veya inleme sesleri olabilir
Bunlar yeterli mi
yeterli olup olmadığı sana bağlı biraz
Bazen çok fazla zevk alıyorum şey yaparken ama bir anda duruyor
o zevk yarıda kalıyor ve orgazm olamıyor musun
Evet sorunum bu
mast yaparken sence neden birden duruyordur
yani o an ne oluyor
Birden orgazma ulaşmayı beklemeye başlıyorum sanırım o, hadi oldu oldu derken olmuyor pat diye
uzun tutuyor olabilir misin
Kısa oluyor bence
şu an seni orgazm etmemi ister misin
yardımcı olmamı
Hayır böyle bir şey istemiyorum, erkek arkadaşım var sadece kendim nasıl yaparım onu öğrenmek istiyorum
yardımcı olmamı diye düzelttim farkındaysan. yapalım demedim
seninle bir şey denicez olur mu
Pekala ama nasıl
şu an çok istekli misin
Hayır şu an çok değil
eğer istersen şimdi değil de gece deneyelim onu daha kolay olur
şimdi uyku ve yorgunluk olabilir üzerinde
Hıhı, mutlaka yazıcam
buradan mı mesajdan mı
Farkeder mi
mesajdan daha rahat konuşulur sadece
Olmak ya da olmamak işte bütün mesele bu... :D
İşte yorum budur...👏👏
Sen niye olamıyorsun
Bilmiyorum çok üzülüyorum
Yaş kaç, hiç olamadın mı?
18, daha cinsellik yolunda emeklemeye yeni başladım... ve tüm denemelerim sonuçsuz kalıyor
Yanlış anlamada özelden yazarsan ciddi ciddi yardımcı olurum, yavşamadan
Malesef☺️☺️
Neyse hızlı görüş yazıyorsun, mast yaparken odaklanabiliyor musun
Bazen evet olduğu kadar
Bazen evet diyorsan değildir, hiç orgazm olmadın mı? Ne zamandır demiyorsun
*Deniyorsun?
Olamadım ne fena ki, yaklaşık olarak 6-8 ay falan
Olamayınca çok stres oluyor insan, sürekli Kafaya takıyor. Konstrede olamıyorsun anlaşılan. İlişki yaşamaya nasıl bakıyorsun, sadece oral.
Genel olarak ilişki yaşamaya olumlu bakıyorum ama erkek arkadaşım seks yapmanın bize zarar vereceğini düşünüyor
En azından 3. El yardımcı olmalı, sadece el bile çözer.
Ben yapamaz mıyım
Biraz görsel veya video izlemen lazım, ordan hayal kurarak konsantrasyon sağlayabilirsin.
Başkalarının görüntülerini izlemek çok sağlıklı gelmiyor
O zaman sevgilinden başkasını ayart 😊
Yok daha neler, seviyorum ben beyimi
O zaman o un ellerine muhtacsın 😊
Çok olumsuz ama belki ayartabilirim, neyse teşekkürler
g noktanı uyarmayi denedin mi?
ee yanı olsunlar bızmanet
Bu olayi bir anlayamadim gitti
Nasıl
Çünkü cinsel organımız dışarıda değil, içeride. Üstelik psikolojimiz sadece cinsellik odaklı çalışmıyor sizin gibi
Klitorisini kesfet sdfgh
Nerde olduğunu biliyorum, ve bu yeterli değil
Çatla
bilen biriyle dene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?