ve nasıl bir orgazm yaşadı şiddetli miydi
bir kız bu şekilde kaç kere boşalabilir?
bir kız bu şekilde kaç kere boşalabilir?
Kinsey deneylerinde 50 ye kadar boşalma kayda geçmiş , daha sürebileceğinden deney bırakılmış. Orgazm bozukluğu yaşayanlada bu sayı klinik olarak güne 100 civarında ama , bu zevkli bir şey değil günü engelleyen ve tersine kasılıp duran kaslar yüzünden ağrı ve acı verici.
Yorumlara bak allasen.
Sanırsın hepsi Johnny Sins'in
www.lanacion.cl/.../..._0000001020130219111213.jpg
Sol daşşşa.
sevğilim yapmıştı bana iki kez üst üste orgazım olmuştum ilkini tarif edemem uçmuştum resmen hatırlamıyorum zaten tam olaarak.. sevgilimin dediğine göre gözlerim kısılmış ve titreme geçirmişim..
Bende sadece klitorisumi oksatarak sevgilime 3kez orgazm oldum
Cevap
42Cevap
ulan yorumlara bak, bunlarin %90 i ilişki bile yaşamamiş abazanlar, sabah akşam cinsellik kategorisinde dolaşan kazmalar, hayatlarin da vajina gormemişler, yok dil attim, yok burnumla yaptim, hahahaha koptum ya
Hem öpüşüyorduk hem de pantolonunun üstünden okşuyordum. İnanılmaz zevk aldı, gözleri kendinde değildi. 10 dakikada iki kez orgazm oldu. Bayağı ıslandı falan. Ben de şeyim kazıkdi gibi oldu ama al eline diyemedim. Şimdi ayrıyız. Özlüyorum o dakikaları
parmağımla da yaptım dilimle de dilimle orgazım ettiğimde resmen kendinden geçti kasılmalar falan nerdeyse boynumu sıkmaktan morartıyodu. ..
tam adamına sordun canım dil ile parmak ile 2 kere orgazm olan çok nadir oda baya zaman geçmesi lazım hemen gıcık oldum diyorlar ama wajinal yoldan baya uzun zevk alıyorlar tabi
ben coook boşalttım... once hafiften ıslatıp sonrada o klitoristine ufak daireler cizip sarsa sarsa boşalttıgım olmuştr hatta bazısı parmagımı icine sokmak bile istedi de
sarsıla sarsıla mı
Hiç yapmadım Klitoris nedir bilmiyordum hala daha tam olarak bilmiyorum.
Oy oy oy cevaplamayacaktim ama kiyamam sana sen yenimisin burada ;)
dilimle ettim. somurarak ettim. burnumla ettim parmağımla ettim. penisimle okşayarak ettim.)
burnunla nasıl
Tabi ki. Hatta klitoristi emerek orgazm ettim çok defa. En Sevdiğim şeylerden biri..
Ettim. Saymadım ne kadar boşaldı diye. İlişkiye girdim sonrasında.
Vicik vicik oluolar... Deliriolar... Kendilerinden geçiyorlar... O yuz ifadesini izlemek bosalmaktan daha ii benim. icin
ohoo defalarca boşalacağı zaman bacaklarını sıkıyor elim sıkıyordu oynatamıyordum parmakları. Zevkten deliriyordu :)
yapmadım ama yapmak istiyorum bende çok merak ediyorum :))
parmağa gerek olmuyordur. külodu varken bile sürtünerek boşalıyordu
evet yaptım tabiki parmağımı kullanarak onunla uğraşırken kendinden geçiyor kıvranıyordu :)
Oksayarak yaptim çok orgazm oldu sırada aciyo diyim ya kendini ya da elimi itti
Evet yaptım çıkarıdığı sesler harikaydı bir elle birde gerçekte boşaldı
Evet ettim ciglik atarak kasilarak siddetli orgazm oldu harikaydi
klitoris nedir yahu, nerde bu icat deneyelim bir ara
evet cok boşaldım öyle bırkerısnde 4 kere aama bedne cok su akıyor yaa
Evet genelde yapar. Titryrum kasiliyorum.. of hrika yaa.
kızın elini tutmadım daha
çok bunde merak edilecek ne var *
Dillemek varken parmakla uğraşmam
Evet daha cok zevk aldgnı soluyodu.
Her seks yaptığımda bunu mutlaka uygularım.
Çok. Doğru noktayı bulmak önemli.
tabiki evet ama dil daha güzel bence
Evet yerinde duramıyordu...
2 kere üst üste yaptım çıldırdı resmen :)
parmak bir yere kadar asıl dille edilir
Kızlar sürekli boşalıpr zaten. hertürlüsünü ettim
evet 4 kere yaptım :)
Evet hatta suratıma boşalmıştı :(
parmaklarım uyuşmuştu.
bu klitoris ne olaki
sayın kvn benim penisim olduğu için pek araştırmadım haklısın senin gibi olamadık affola. g noktasıymış öğrenmiş oldum. senin regl takviminde vardır şimdi kvn. neyse kardeşim hayırlı akşmlar
ıstıyorum
ne ısterse yapacam buluyum bırtane
Cok memnundu halinden:)
Çok kez yaptım
Bu en kolay olanı
Sinemada etttim :-D
Çok yaptım
Sanane
3 kızı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar