1. Kimden geldi? 2. O gün yorgun muyum? Yoğun muydu? 3. Gecenin hangi saati? 12:00 yi geçtiyse olmaz. 4. Gideceğim mesafe uzun mu? 5. Gece orada mı kalıcam, geri mi gelicem?
Daha var aslında ama ilk başta aklıma gelenler bunlar 🙄 sjsjsj
Kimin söylediğine bağlı. 1 sene önce herhangi güzel bir kadın yazsa, konum at yarım saate oradayım derdim. Yarım saatte en uzun bir süre. Yoksa daha hızlı da gidebilirdim. Şimdi duygusal bir yakınlık ya da aşırı bir çekicilik olmadığı sürece sevişmem. Kendime nedense öyle bir söz verdim ama zaten sürekli sevişen birisi de değildim. :D Kapımda kadınlar yatmıyor ama olsun böyle his olmadan sevişince sanki ölüyormuşsun gibi oluyor.
Selam Kimden geldiğine bağlı yani normal birisinden geliyorsa hiç umursamam ki herkes bana o Öyle bir mesaj atmış cesaretinde bulunamaz zaten biri varİşte o mesajı o kişi çekerse hemen giderim gece saat kaç olursa olsun topuklarıma vura vura giderim arzulamanın nesi kötü. Yaparım hangi saatte hangi yerde nasıl olursa olsun bana yakacağıTek bir Yeşil ışığa bakar. Giderim… #perso
🤣🤣 giderim. Biz çılgınız biraz çift olarak. Adamın gece birde kapıma dayanmışlığı var İstanbul’dan son uçağa binip. Eğlenceli olur böyle şeyler ilişkide
yani en basit Bu gece seni istiyorum olabilir Içinde olsaydın yatagim çok daha sıcak olabilir Sana şimdi üstümde ihtiyacım var vs, ateşleyici argo sözler de olabilir 😉
Pasifize olmaktan korkmuyorsan , keyfin bilir.. Ama ben gecenin bir vakti boyle bir mesajda ben hinlik ararim.. totomu seviyorum ve onu topraga ilk haliyle goturmekte kararliyim.. 👍
O nasıl bi mesaj ya. Hayal bile edemedim. Düşünün hayali bile yapılamıyor. Diyelim geldi. Ben uyurum ya. Uyku önemli 😃😃 Uyku çok önemli🤣🤣
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Gelse gelse bana bir kişiden gelir. Onada bu hareketi yakıştırmazdım bu saatte böyle bir istek. Benden istese ilk gecemizi *****otelde balayı atmosferinde 1 hafta tatille kutlarım. Yani bu şekilde değil.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
seks icin bulusunca da güzel oluyo da. mesele canin istediginde nerde olursa olsun bunu yapmak. hem daha heyecanli hem de daha zevkli oluyo öyle.