Cinsel Yaşam Seks İçin Orucunuzu Bozarmısınız? hiaxisheytan Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Oruçlu olduğunuz bir gün seks yapma fırsatınız oluşursa orucunuzu Bozarmısınız? Seks İçin Orucunuzu Bozarmısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kaç defa bozacaktik neredeyse bozmadik. insan zor dayanıyor çok istekliyim eşimde öyle 4 1 Yorumla hiaxisheytan +1 yıl 😂 😂 😂 😂
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. hayır. ben bile şaşkınım bu duruma ama cinsellik için oruç bozmadım.tutmayabilirim ama tuttuysam bozmam. 0 0 Yorumla
Libidinous Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 89% +1 yıl Çocuk oyuncağımı bu. Rabim insanın gücünü bi keser bırak seksi işeyemez bile 0 0 Yorumla
compkeeper Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı. Ufak bir sevişme oldu sadece oruç bozmadım ama 1 Gün kazası oluyor herhalde 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Allah korusun. Asla bozmam 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Big ass milf ise evet 0 0 Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İftwrdsn sonra derim kanka 0 0 Yorumla
yagmurcetinturk2 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Sen yaparsin 3 11 Yorumla hiaxisheytan +1 yıl Ne kadar tanıyorsun beni de sen yaparsın diyorsun? Yorumla yagmurcetinturk2 +1 yıl Bunu soran bunuda yapar Yorumla hiaxisheytan +1 yıl Sen sadece yaptıklarını mı sorar ya da cevaplarsın? Yorumla yagmurcetinturk2 +1 yıl Genelde yapabilecek şeyler sprulur Yorumla hiaxisheytan +1 yıl Cevaplananlar? Yorumla yagmurcetinturk2 +1 yıl Cevaplayan herşeye yazabilir Yorumla hiaxisheytan +1 yıl 😂 😂 😂 Böyle senin gibi çok bilmiş yazanlara yazdıkça sağa sola bükülenleri seviyorum ya 😂 😂 cevap vermek yerine doğrudan bana havladığına göre bir yaran varda neyse Yorumla yagmurcetinturk2 +1 yıl Yaram mayan yok sadece sizin pis zihmiyetinizi gorduncd hakaret ediyorum Yorumla hiaxisheytan +1 yıl Sen yaparsın hakaret mi oluyur 😂😂 sen ne tatlı bişeysin o zaman bebişim 😂 Yorumla yagmurcetinturk2 +1 yıl Sendetatlisin Yorumla hiaxisheytan +1 yıl Yok be ben tatlı değilim hele ki senin yanında Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Acelem mi var 🤔 0 0 Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 749 cevap paylaştı. 61 gün kefareti var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Kaç defa bozacaktik neredeyse bozmadik. insan zor dayanıyor çok istekliyim eşimde öyle
😂 😂 😂 😂
Hayr iradem kuvvetlidir
hayır. ben bile şaşkınım bu duruma ama cinsellik için oruç bozmadım.
tutmayabilirim ama tuttuysam bozmam.
Çocuk oyuncağımı bu. Rabim insanın gücünü bi keser bırak seksi işeyemez bile
Ufak bir sevişme oldu sadece oruç bozmadım ama 1 Gün kazası oluyor herhalde
Allah korusun. Asla bozmam
Bozarım içinden geçerim
Big ass milf ise evet
İftwrdsn sonra derim kanka
Maalesef bu libidoyla bozarım
Bozarsan da seksle bozmazsın yani
Hayır
Sen yaparsin
Ne kadar tanıyorsun beni de sen yaparsın diyorsun?
Bunu soran bunuda yapar
Sen sadece yaptıklarını mı sorar ya da cevaplarsın?
Genelde yapabilecek şeyler sprulur
Cevaplananlar?
Cevaplayan herşeye yazabilir
😂 😂 😂 Böyle senin gibi çok bilmiş yazanlara yazdıkça sağa sola bükülenleri seviyorum ya 😂 😂 cevap vermek yerine doğrudan bana havladığına göre bir yaran varda neyse
Yaram mayan yok sadece sizin pis zihmiyetinizi gorduncd hakaret ediyorum
Sen yaparsın hakaret mi oluyur 😂😂 sen ne tatlı bişeysin o zaman bebişim 😂
Sendetatlisin
Yok be ben tatlı değilim hele ki senin yanında
Bakire değilse bozmam.
Ne alaka
Acelem mi var 🤔
Tabi ki.
Yapmış olabilirim.
Dusunmedim sen bozar misin
Ben hep seferiyim :)
Bozmam