Cinsel Yaşam Seks yapmayı arzuladığınız biri var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Benim var ama imkansız Seks yapmayı arzuladığınız biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
eyeyeyge48 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Clubda çalışıyorum DJim pier bi tane kız var bana asılıyor devamlı cuma akşamı gece başlamadan bir şey yapabilirim 1 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. Birden fazla kişi varrr shshhe 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ooo baya iyi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Niye çükün mü koptu 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Benden hoşlanmayan biri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Israrcı ol bencil ol Yorumla Soran +1 yıl Öyle olmuyor işte Yorumla
MuhendisinizGeldi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl arzulamam genelde istediğimi alırım 1 0 Yorumla
izmirlieda34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl O kim 2 14 Yorumla Soran +1 yıl Bir kız iste Yorumla izmirlieda34 +1 yıl Neyin oluyor. Samimi misin kızla Yorumla Soran +1 yıl Samimi değilim arkadaşım bile degil Yorumla izmirlieda34 +1 yıl Kızı ikna edebilirsin belki Yorumla Soran +1 yıl Benden hoşlanmıyor eminim ikna olmaz Yorumla izmirlieda34 +1 yıl Orası belli olmaz aşkım Yorumla Soran +1 yıl Yine de olmaz niye aşkım dedin Yorumla izmirlieda34 +1 yıl Benim genel konuşmam böyle hayatım Yorumla Soran +1 yıl Çok samimi konuşuyorsun Yorumla izmirlieda34 +1 yıl Evet öyleyim bebeğim Yorumla Soran +1 yıl Konusalim mi istersen Yorumla Soran +1 yıl Mesaj attim Yorumla izmirlieda34 +1 yıl Mesaj atan çok var. Senin nick ne aşkım Yorumla Soran +1 yıl Vffffg Yorumla
S97S98 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl kimdir 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Boş ver Yorumla S97S98 +1 yıl biraz anlat Yorumla Soran +1 yıl Güzel kapalı bir kız iste Yorumla S97S98 +1 yıl ewli değilse sorın ne Yorumla Soran +1 yıl Hoşlanmıyor benden sorun bu Yorumla S97S98 +1 yıl yane yanaşamadın demek Yorumla S97S98 +1 yıl azim göster Yorumla
Crazychild00 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Kim yenge falan mı 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Degil Yorumla Crazychild00 +1 yıl Kim merak ettim özelden yazar mısın Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Crazychild00 +1 yıl Ens mi Yorumla Soran +1 yıl Ens ne Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Clubda çalışıyorum DJim pier bi tane kız var bana asılıyor devamlı cuma akşamı gece başlamadan bir şey yapabilirim
Birden fazla kişi varrr shshhe
Ooo baya iyi
Niye çükün mü koptu
Benden hoşlanmayan biri
Israrcı ol bencil ol
Öyle olmuyor işte
Yok..
arzulamam genelde istediğimi alırım
O kim
Bir kız iste
Neyin oluyor. Samimi misin kızla
Samimi değilim arkadaşım bile degil