Cinsel Yaşam Seks için ilk adımı bekler misin, atar mısın? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Güncellemeler1 yıl Ben bi işaret beklerim karşı taraftan yoksa kesinlikle adım atamam Seks için ilk adımı bekler misin, atar mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. ben eşimle seks yaparım sadece 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Elime geçse atacağım jsjsj 2 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dolaylı yoldan başlatan kadındır, istediğini belli ederse erkek adım atmalı. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Nikah defterindeki imzayı beklerim 2 9 Yorumla Senin_için_grldim 1 yıl Dini nikah? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dini nikah da olması gerek tabi Yorumla Senin_için_grldim 1 yıl Sonra? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sonrasını anlatamıyorum maalesef Yorumla Senin_için_grldim 1 yıl Bam bam bam diyecektin 😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ayıp ya cınk cınk jsjsj Yorumla Senin_için_grldim 1 yıl tamam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sana mesaj da atılmıyor bak Yorumla Gentileman1234 1 yıl Düşüncen hoşuma gitti en mantıklısı Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Beklerim 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Senin_için_grldim 1 yıl Ne zmna kadar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden yok Yorumla burakhan3 1 yıl Teklif ediyorum o zaman ama sanaldan var mısın? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ben eşimle seks yaparım sadece
Elime geçse atacağım jsjsj
Dolaylı yoldan başlatan kadındır, istediğini belli ederse erkek adım atmalı.
Nikah defterindeki imzayı beklerim
Dini nikah?
Dini nikah da olması gerek tabi
Sonra?
Sonrasını anlatamıyorum maalesef
Bam bam bam diyecektin 😄
Ayıp ya cınk cınk jsjsj
tamam
Sana mesaj da atılmıyor bak
Düşüncen hoşuma gitti en mantıklısı
Beklerim
Neden
Ne zmna kadar
Neden yok
Teklif ediyorum o zaman ama sanaldan var mısın?