Arada kendisi açıyordu konuyu ama hiç bu kadar açık konuşmuyordu çünkü ben tersliyordum biraz kapanıyodu konu hemen bu sefer ben açtım işte konuştuk baya baya ama kendimi kötü hissediyorum şimdi çok istekli oda bende ama içime kötü bi his düştü napcam bilmiyorum daha önce hiç bir şekilde cinsellik konuşması yapmamıştım sevgilimle bu sebepten dolayı cinsellik için sevmiyor beni gerçekten seviyor diye düşünüyordum ama şimdi karşılık verdiğim için ya beni bi zaman sonra bedenim için severse diye korkuyorum 4 yıllık ilişkimiz var onu çok arzuluyordum dayanamadım artık konuşmak istedim sizce yanlış mı yaptım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBişi olmaz birleşme olmadığı sürece konuşabilirsiniz cinsel konuşma normal ideal yani istersemiz sevişin hatta dokunun birbirinize ama ileri gitmeyin sonrası sizin için doğru olmaz
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılElemanı uyandırmış açılışı yapmışsın şimdi daha fazlasını isteyecek ve eğer 18 yaşında isen evlenene kadar daha kaç erkeğin elinden geçeceksin geçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHey, öncelikle sakin ol bu doğal bir şey ikiniz de gençsiniz birbirinizi arzulamaniz çok doğal bir şey bu tür konuşmalar ve olacak yakınlaşmalar da öyle:)
14 Yorumla
Soran+1 yılYani bilemiyorum ya beni farklı görmeye başlarsa sadece bedenim için severse diye endişeleniyorum açıkçası
Cevap sahibi+1 yılNeden böyle olsun ki, gayet uzun bir ilişkiniz var zaten, senin hem ruhunu hem de bedenini seviyordur buna eminim çünkü temeli sağlam bir ilişki gibi:)
Soran+1 yılUmarım öyledir teşekkür ederim az da olsa içimi rahatlattın 🙏🏻😊
Cevap sahibi+1 yılNe demek:) bizim ülkemizde konu cinsellik ve seks olunca bir öcü gibi görülüyor. Oysa arzular da duyguların içine dahildir çoğu zaman daha çok birbirine bağlar iki insanı:)
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBazen zor oluyor söylemek ikilimde kalıyorsun ama yapcak birşey yok konuşulabilir bunlar
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü cinselliğin konuşulması bile pis kaka. Şimdi zihnine bulaştı. Kirlendin. Nolcak şimdi ha?
22 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin bacım dalga mı geçiyon yoksa
Cevap sahibi+1 yılTabii ki ti ye aldım. Gülümse biraz çekiyorum. Ciddi olursam bence çok iyi yaptın. Hayat kısa, kuşlar uçuyor.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKısacası sanal yaptınız ve libidon sönünce pişman oldun öyle mi?
12 Yorumla
Soran+1 yılYapmadık sadece nişanlanınca şöyle yaparız böyle yaparız diye konuştuk
Cevap sahibi+1 yılSanal da böyle bir şey zaten bilmiyorsun anladığım kadarı ile.
- Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılDaha erken bence eğer yaşın doğruysa. Bu yaşlarda şartlar çabuk değişiyor sonra pişman olabilirsin.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ara ara sık sık konuşursunuz artık kapı aralanmış bişi olmaz 4 yıldır seninle
00 Yorumla
+1 yılok yaydan çıktı artık geçmiş ola
11 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yıl4 cikana kadwr evkenin
12 Yorumla
Soran+1 yıl1-2 yıl sonra düşünüyoruz zaten
- +1 yıl
Ohio canim senin isin zor
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendisinden eminsen sıkıntı Yok bence 4 senelik bir ilişki söz konusu zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFacia geliyorum diyor
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani o kadar mı kötü
Cevap sahibi+1 yılEvet kötü
+1 yılSen kıvama gelmissin artik yeme zamanı gelmiş.
10 Yorumla
+1 yılyok be abartma bişey olmaz
10 YorumlaYoo iyi olmuş
110 Yorumla
Soran+1 yılBir erkek olarak canından çok sevdiğin sevgilin sana böyle bi konu açsa basit görür müsün onu duyguların değişir mi
Soran+1 yılUmarım yanlış düşünmez hakkımda daha önce bu konuları açtığında tersleme sebebim beni yanlış anlamasıydı çünkü istemiyormuş gibi yapıyordum zorlamıyordu kendimi iyi hissedim diye kapatıyordu konuyu
Soran+1 yılOnu çok fazla arzulamaya başladım bide erkek sonuçta benimle hiç konuşmuyor böyle konuları diye gidip başka kızlarla konuşmasından endişelendim
Soran+1 yılBişeyler yaşamak istediğim için yanlış düşünmez umarım dedim zaten 4 yıl boyunca hiç bişey yapmadık konuşurken nişanlanınca şöyle yaparız böyle yaparız diye konuşuyoruz zaten birbirimize foto falan atmak yok
+1 yılaferin...
10 Yorumlaİyi yaptın
10 Yorumla
+1 yılHayırlı olsun
10 Yorumla
+1 yılUyuyan yılanı uyandırmışsın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimle ilk defa açık açık cinsellik konuştuk, sizce yanlış mı yaptım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat