Merhaba, sevgilimle uzun zamandan beri süren bir birlikteliğimiz var ben 19. o da 20 yaşında. Sevgilimle birbirimizi çok seviyoruz,onu herkesden çok kıskanıyorum ve çıktığımız bu süre içinde onunla ilk cinsel deneyimimi yaşama kararı aldım. Bana çıktığımız bu süre içinde hiçbirzaman ilişkiye girmek konusunda zorlamadı hatta teklif bile etmedi.Sevgilime bu kararımı söylediğimde ise, ona ilk deneyimimi onunla yaşamak istediğimi ancak ileriye dönük korkularım olduğunu söyledim.O da benim bu konuda birşey söylemem doğru olmaz son karar senin, eğer en ufak bir tereddütün varsa ileriye dönük ( mesela şöyleki günün birinde ayrıldık diyelim ki inşallah olmaz, evleniceğim kişi ile aramda problem olur mu bu gibi) hiç yapmayalım dedi. Ama ben şöyle düşünüyorum ileride ayrıldık diyelim evleneceğim kişinin benim zarım için evlenmemesi gerekir beni ben olduğum için benimle evlenmeli ve her şeyden öncesi benim kararlarıma da saygı duymalıdır sonuçta vücut benim vücudum ve kendim hakkında da istediğim kararı ben veririm. Buarada vücud benim vücudum istediğim kararı ben veririm derken de yanlış anlaşılmasın her önüme gelenle yatarım demiyorum kesinlikle. Ayrıca kocam bekarete önem veren biri olursa da diktirip ona ilişkiye girmedim diye yalan söyleyip onu kandırmak ta hiçbir şekilde istemem. Anladığınız üzere zor durumdayım düşüncelerinizi bekliyorum :)
Cevabın nedir?
+1 yılCinsellik doğal bir ihtiyaçtır. Bu dürtüyü baskılamamak gerekir. Erkek arkadaşın gerçekten çok saygılı ve olgun biri, onu bu davranışından ötürü tebrik ediyorum. Ben olsam kararına saygı duyuyorum deyip ayrılırdım. Hele ki evleneceğim zaman kocam ne diyecek sözlerini bana sarf eden kadın bana saygısızlık yapmıştır, ilişkiyi sadece bu nedenden bile bitirebilirim. Çünkü bu kadın beni nikah masasında hayal etmiyor demektir.
Kadınlar çekim duyduğu her erkekle birlikte olmaz, onu tanımak ister. Her türlü beklentilerini ve isteklerini erkek karşılıyorsa ve kadın da cinsel olarak erkeği arzuluyorsa sevişmek kadar normal bir durum yok. 19 yaşına gelmişsin, uygun bir partner var, cinselliğin tavan yaptığı ideal zamandasın. Lütfen yeme, içme gibi seksin bir ihtiyaç olduğunu kabul et ve düşüncelerini değiştir.
Oldu da, bu çocukla aranda bir gerginlik oldu, ayrıldınız. Evleneceğin adama kadar kendi parmaklayamacaksın ya, hem o farazi "kocan" senden önce başka kadınlarla da mı sevişmeyecek? Yapma lütfen, o zaman yeni erkek "adayın" bekarete önem veren birisiyse düşüncene saygı duyuyorum deyip yollarını ayıracaksın çünkü cinsellik konusunda düşünceleriniz örtüşmüyor. Seni olduğun gibi kabul eden bir erkekle çıkarsın. Güzel, karakterli ve akıllı bir kızsan piyasan yüksektir, mutlaka sana uygun, bu aptal korkunu ortaya çıkarmayacak bir erkek bulursun.14 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle ben sevgilime ileride kocam ne der diye bir şey asla demedim ve onunla evlenmek istemiyorum diye bir durum yok. Aksine gözüm ondan başkasını görmüyor ve ikimiz de birbirimizle evlenmeyi sürek li dile getiriyoruz. Yani ortada kimsenin kimseye saygısızlık yaptığı yok, ilerde ne olur derken hayat bazen öyle şeyler getirirki insanın karşısına insan çok sevsede severek ayrılmak zorunda kalır, ben bunlardan behsediyorum.
- +1 yıl
"Ona ilk deneyimimi onunla yaşamak istediğimi ancak ileriye dönük korkularım olduğunu söyledim" , "Ayrıca kocam bekarete önem veren biri olursa..." - Sence bu cümleler hangi kapıya çıkıyor? Olmayan ihtimaller üzerinden karar vermen çok yanlış. Ayrılmak zorunda kalırsan o zaman üçüncü paragrafta yazdıklarımı uygularsın.
- +1 yıl
Hypatia haklı, bana güvenmiyorsan ona güven en azından.
En İyi Cevaplar
Bak şimdi senden hemen sonra sorulmuş olan bir soru var. İstersen onu bir oku. İşte link
Sana kalkıpta yok ilişkiye girme demiyeceğim evvela vücut senin vücudun. Olayın cinsellik boyutunu geçtim, ancak hiçbir ilişkinin garantisi yok bunu aklından çıkarma. Ayrıca olaylara mantık sınırları içerisinde bakabilmen şu an için güç bence. Yaşadığın ülkenin sosyokültürel durumu içler acısı. Dolayısıyla olayı resmiyete dökmeden birlikte olman ilerde başını ağrıtabilir. Sen her ne kadar "-yalan söyleyip onu kandırmak ta hiçbir şekilde istemem." gibisinde laflar desende olaylar öyle bir şekilde gelişiyor ki durum verdiğim linkteki vaziyete bürünüyor.
İlerde umarım keşke lafını kullanmazsın. Duygularını mantığının önüne geçirmemen dileğiyle...01 Yorumla
Soran+1 yılEvet hiç bir ilişkinin garantisi yok diyorum bende zaten ,ama bazı arkadaşlar bu sözü yanlış anlamışlar o çocuk seninle evlenmeyi düşünmüyor diyorlar. Ama çok haklısın malesef ülkemizin içinde bulunduğu durum bu konuda içler acısı. Çok teşekkür ettim sana çok güzel bir yorum yaptın :)
Cinsellik konusunda 603 cevap paylaştı. şu anda kendini hazır hissetsen bile aslında hazır olmayabilirsin. ileride böyle konuları dert etmeyecek bir adama da denk gelebilirsin elbette; ancak çoğunlukla bu salak sepet sebep nedeniyle yargılanacağın fikrine hazırsan, bunlarla başa çıkabilirim diyorsan en bir güzelidir sevdiğinle yaşamak cinselliği -ki yaşlarınız da çok küçük değil. ancak dediğim gibi, ileride nelerle karşılaşacağın üzerinde düşün: hatta bu minvalde sorulmuş diğer sorulara verilen cevaplara bir göz at ki nasıl bir zihniyetin ortasına düşeceğini göresin.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel bir cevap olmuş, haklısın ileride böyle şeylerle karşılaşacağımı biliyorum mutlaka nekadar anlamsız da olsa beni yargılayanlar çıkacak. Teşekkür ederim :)
Sen de bedeninin bir mal, bir envanter, bir yatırım aracı olmadığını keşfetmişsin! Hoşgeldin!
Bakireliğim sona erdiğinde özgürdüm! Mutluydum! ve artık Kadındım!
Böyle düşünüyorsan muhtemelen sen de mutlu olabilirsin.
Mutlu olmayan arkadaşlarım oldu. İleride acı çekeceklere, bunu bir "kayıp" olarak algılayacaklara tavsiye etmiyorum pek ben ama, kendileri bilirler tabi.
Benim düşüncelerim böyle. Sende bitiyor yani :)01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim çok güzel bir düşüncen var :)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
19Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılsakın yapma sakın.. sana şu an ne kadar çok ağladığımı anlatamam. zamanında yaptım bi salaklık. hatta salaklıktan bile öte. şimdi aşık olduğum insan bana dokunmuyo.. sen benim eşim olacaksın diyo alnımdan öpüyo baban kuşağını bağlayıp kapısından çıkaracak diyo. ve ben ona söyleyemiyorum. beni bu kadar seven insanı üzmemek için söyleyemiyorum yaşadığım ızdırabı tahmin bile edemezsin.. ve ona söylediğimde onun yaşayacağı ızdırabı.. ona bunu yaşatmamak için beni bidaha böyle sevecek bi insan bulamayacağımı bildiğim halde terketmeyi düşünüyorum.. canım ne kadar çok acıyo biliyomusun. bunları yaşama sakın..
65 Yorumla
Soran+1 yılKeşke bu yorumu okumamış olsaydım çok üzüldüm gercekten ,teşekkürler yinede :(
Cevap sahibi+1 yılona anlatıyım diyorum ama onu kaybetmek anlatıp gitmek anlatmadan gitmek...ne yapacağımı bilmiyorum.. o pişmanlığımı yaşadığım zamandan hiç bişey hatrlamıyorum biliyomusun zevk aldımmı acı hissettimi.. hiç bi şey.. anlık zevk diyolarya oyle. şu an nasıl bi zevk hatırlamıyorum bile.. deymiyo bunca yaşadıklarıma. lanet ediyorum kendime bile beni bukadar seven böyle bi insana yaşatacaklarıma deymio bu zaman kadar hiç umursamıyodum senin gibi benimle zarım içinmi evlenecek evlenecek adam diyodum..
Cevap sahibi+1 yılama ne yazıkki seni gerçekten seven öpmeye kıyamayan insana ben başkasının olmuşdum demek çok acı verici geliyo
Soran+1 yılYaşadıklarını kendim yaşamış gibi hissettim inan bana ve fazlasıyla da üzüldüm, keşke benim gibi gizli kullanıcı olarak cevaplamasaydın da ismini görebilseydim, seninle konuşmak ve fikirlerini almak inanki çok hoşuma giderdi, bu güzel yorumlarını benimle paylaştığın için çook teşekür ederim :):)
Cevap sahibi+1 yılben fikirlerimi fazlasıyla söyledim çok zor şeyler yaşıyorum. inan bana seninde karşına mutlaka çıkacaktır seni bu kadar çok sevecek biri. ve sende bunları yaşamanı istemem iyi düşün. seni gerçekten sevecek insanı bulduğunda iyiki anlık bi heves uğruna bu insanı hayal kırıklığına uğratacak bi şey yaşamamışım diyeceksin...
zevk için birinin altına yatan kadın gelecekte pek iyi bi yerde olacağını sanmıyorm. Bekaretini senin için en değerli kişide değil kocan olacak kişide vermelisin ki snin için değerli olacak kişi o. burası TÜRKİYE senı hem bekaretin için yargılar insanlar hem kadın oldugun için iyi düşün derim. ayrıldıktan sonra başka birini hiç mi sevmeyeceksın tabii ki seveceksin. ona nasıl acıklayacaksn hiç bi erkek bir kızı bozma zevkinden mahrum kalmak istemez. ailen sorun yapmayacak ise senn gibi düşünüyolar o şekilde yetiştirmişlerse tamam ver gitsn.
23 Yorumla
Soran+1 yılAilem sorun yapmaz demedim bence onlar da eminim bekaretimi kocama vermemi desteklerler, böyle bir şeyi sormam zaten onlara. Ben zevk için yatmıyorum sevgilimin altına burada kötü bir şeymiş gibi çevirmeye çalışmışsın yazdığımı. Anlaşılan sen hiç aşkı tatmamışsın nasıl bir şey olduğuna dair bir fikrin yok. Ama Türkiye ile ilgili yazdığın kısmı beğendim.
- +1 yıl
bişiler görmüş geçirmiş ve hala yaşıyorsam bu durumu senin için olacakları söyluyorum yoksa kmsenın namus bekçiliğini yapmıyorm bende isterim tabi etrafımda hiç bakre hatun kalmasın hepsiyle rahat rahat işimi göreym bu sayede bende bakire takıntımdan vazgeçerim rahatlarım ama dediğim gibi senin için zor olur ama her şeyi göze almıssan önemi yok kararını zaten vermişsin cevabı sende
Soran+1 yılEvet haklısın bi açıdan..
seninle evlenmeyi düşünseydi sonrasını düşünmezdi seninle evlenmeyecek sen bunu ona söylediğindede sen istedin diyecek bu kişi doğru kişi değil ilerde seni ondan daha fazla mutlu edecek bir insanla karşılaşırsan için kan ağlar bilki bildiklerin seni yanıltıyor vucut benim vucudum dememelisin okullarda devletin okulu ama her önüne gelen gire biliyormu ?
13 Yorumla
Soran+1 yılSonrasını düşünen benim ben geleceğe dair korkularım var diyince benim kararımı etkilememek için benim bir şey demem doğru olmaz dedi. Yanlış anlaşılmış o kısım. Ayrıca evlilik konusunu konuşuyoruz ve inşallah bir gün evleniriz diyor ben de onunla evlenmek istiyorum kesinlikle ve beni ailesiyle tanıştırdı çok önce hatta diğer akrabalarıyla bile.
Soran+1 yılAsıl benle evlenmeyecek olsa benim geleceğimi düşünmez, benden yararlanmaya bakar
gir tabii vücut senin vucudun, zevke boğ. ama ya sonra sevgilinden ayrılırsan ne olacak. olsun, namusun iki bacak arasında olmadığına inanan biriyle evlenirsin. o da hem senle, hem diğer namuslularla ! yoluna kaldığı yerden devam eder. ama bak adama itiraz yok ha :)
10 Yorumla
+1 yılcanım ben nolursa olsun bir genckızın kendini kocasına saklaması taraftarıyım sonucta her erkek sağlam kız almak ister bozulmamıs oyğzden yaparsanız sonra ayrılırsanız olan sana olur canım nikahlanmayı bekle düşünmemeye çalış kendini tatmn et bak ben nişanlıyım halada vermiyorum
00 Yorumla
+1 yılevlenince yapacaksın zaten. ne bu acele? ya ayrılırsam evleneceğim kişi beni zarım için sevcekse sevmesin diyosun. çok haklısın da bakalım şimdiki sevgilin senin için evlenene kadar beklicek mi? ha illa ki ben dayanamıyorum kudurdum diyorsan git ver tabi karar senin
00 YorumlaCinsellik konusunda 311 cevap paylaştı. Vücut benim vücudum derken aklınca kendini avutuyorsun. O vücut ilerde kocana ait olacak, saygın olsun biraz. Sen doğru mu diye sorarken hemen üstündeki topikte pişmanım diye yazan bir kız var. Ne güzel bir tezat oluşturmuşsunuz altlı üstlü.
31 Yorumla
Soran+1 yılHerkes pişman olcak diye bir şey yok ama ve pişman olmayanlar da var. Bir kişi öyle yazdı diye öyle düşünme bence.
+1 yılpeki şöyle bir teredddütün oluyor mu.mesela sevgilinle beraber olursan bir fedakarlık mı yapmış olursunsence ?.ben senin için biçokşeyi göze aldım der misin sonradan.?ya da sana gösterdiği en küçük ilgisizilikte bunu başına kakar msın?kendini kullanılmış hisseder misin?sırf onla beraber oldun diye kendini ona ait hissedip ondan kopamaz bir hale gelir misin?ona karşı olan sevgin sırf bu yüzden bir bağımlılık halini alır mı?bu sorulara hayır cevabını verebiliyorsan gayet iyi bi fikir:)
11 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle söyliyim hiç bir zaman sevgilimiz başına kakmam sonuçta dediğim gibi bu benim isteğimle olan bir karar. Kendimi hiçbirşekilde kullanılmış da hissetmem. Ama zaten şuanda da ben ondan kopamam ama bu olay ondan kopamamamı daha da arttırabilir beni ona onu da bana daha da özel kılacağı için.
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoğru değil. Geri görüşlü biri olarak görme beni ama doğru değil. Yani sonuçta o insanla evlendiğinde yaşayacağın heyecan daha zevkli gelecek sana inan.. hem senle evlenmek için sabırsızlanıcak sen onla şimdi birlikte olmazsan.. :)
35 Yorumla
Soran+1 yılAma daha 19 yaşındayım ve üniversiteydi masterdı derken en az bi 6 yılım var. O süreçte neler olur bilinmez. Belki de onda bu ters bir etki yaratmayıp ileride evleneceğiz :)
Cevap sahibi+1 yıliyide ona bekaretini verdikten sonra senin hakkında neler düşüneceini bilemezsin. sen ona kendini bağımlı hissetmesen bile o senin ona bağımlı olduğunu ne yaparsan yap kabul edeceğini düşünmeye başlayabilir. sana bağımlı değilim deyip bi başkasına gidersen durum iyice zıvanadan çıkar falan ipin ucu kaçabilir. bence yol yakınken geri dön. aklından çıkar sabret sabret. ilerde çok pişman olabilme ihtimalinin yerine daha huzurlu ve güzel kafan rahat zevk alarak yaşa herşeyi...
Soran+1 yılÖyle bir ihtimal de olabilir tabi ama her istediğini yaptıramaz bana kesinlikle beni kölesi gibi kullanamaz yani bekaretimi verdim diye .
Cevap sahibi+1 yılya böyle bi şeye kalkışırsa yaşayacağın pişmanlık. evlenince bakire değilim diyeceğinide üstüne ekle bi dünya üstüste pişmanlık..
Soran+1 yılÖyle bir şey yapacağını sanmıyorum çünkü kendisi istemezsen yapmayalım hiç dedi. Off Türkiye' de kadın olmak çok zor !
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılonunla olduktan sonra 2 cı sınıf bir kız oacaksın baska bakire peşinde koşmayacağını nerden bileceksin..nasılolsa benim oldu .. istediğim zamanda olacak diyecek .. sende tadını almış olacaksın daha çok istiyeceksin .. bence sakın yapma aklına bile getirme sonra sı daha da kötü çünki ..
00 YorumlaYakında sende Evleneceğim adama söylemelimiyim söylememelimiyim diye başalrsın m.etme.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle bir sorun olur mutlaka
vucud benlm diyosun evleneceğin adam bile karışamaz yatmama glbisinden diyosun biz ne diyelim yatta gör
21 Yorumla
Soran+1 yılTamam ozaman
Acikcasi cok da zor durumda degilsin zatwn kafanda bi karar var bizi de alet etmek istiyorsun :) birine bekaretini vereceksen sevdigin insan en dogru secim ama henuz cok gencsiniz
06 Yorumla
Soran+1 yılevet açıkçası kendime destekçi arayıp karar verdiğim konuda emin olmak istiyorum denebilir :)
Soran+1 yılahah saol ya. ama yinede kendi fikrini söyleyebilirmisin, bu konuda beni anlamışsın ama çok net bir cevap vermemişsin.
- +1 yıl
Vereceğim cevap seni çok tatmin etmeyecek ama şöyle;
Erkekler zar koleksiyonu yapan tipler değildir. Sadece son derece kıskanç ve tek eşli varlıklardır. Mutlak kadınlar da boyle ama erkeklerde bu duygu hem yetiştirilme hemde genetik olarak daha baskındır. Dolayısıyla o zar sadece ilke kez onun oldugunu bilmesi için önemlidir zaten evlilikte de anlaşmak ruh ikizi vs gibi kavramlar gerçekten çok önemliyken bekarette yine üst sıralardadır. Bu nedenle eğer gerçekten büyük bir arzuyla yanmıyorsan ve
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için özellikle kapanış cümlesi çok güzel olmuş. Ayrıca anlayışlı dediğin için sevgilim adına sana teşekkür ederim. Yazdıkların çok doğru şeyler erkekler açısından gercekten genelleme yaparsak, özellikle yetiştirilme tarzı olarak denen kısım için. Bir gün sevgilimle evlenmeyi gercekten çok isterim umarım dediğin gibi olur :)
Cinsellik konusunda 778 cevap paylaştı. yapmak istiyorsan yap ama anladığım kadarıyla hazırım diyorsun ama pek öyle değil gördüğün gibi aklında soruların var. bunları iyice aştıktan sonra yapıcaksan yap. karar senin.
00 Yorumla
+1 yılseninle zarın için evlenecek birinin ne kadar aşağılık zihniyetli bir insan olduğunun farkına vardıysan gerisi fasafiso , sen 8-10 basamak zıplamışsın zaten ne istiyosan yap, pişman olmayacaksın :)
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok güzel bir görüş :)
- +1 yıl
rica ederim esas seninki öyle :)
Herşeyin vakti geldiginde olması bence en zevklisdir . Yani gerdek gecesini bekle. Birde şu yönü var bir kızla yatınca sev yada sevme geri kalan ilişkini bir zevki kalmıyor. Herşey tersine dönebilir .
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de olabilir haklısın..
Gizli Üye(30-35)+1 yılyatma derim seni sevicekse böyle sevsin. neden gerçekten evleniceğin insana bu ızdırabı çektiresinki. evlenirsen ınunla o hak eder zaten.
62 Yorumla
Soran+1 yılAşk bunları dinlemiyor işte ..
sen olursan ol ama bekaretini pozmasin anladin yaaa
15 Yorumla
Soran+1 yılDaha düzgün birşeyler yazsan
Soran+1 yılAlina emonun tekisin canım.
- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıleğer evlenemezsen o çocuklaa bunu kabullenecek yeni birini bulmakta zorlanırsın
03 Yorumla
Soran+1 yılOrası belli olmaz ama..
- +1 yıl
yani bulması zor olurr herkes kabullenemez bu durumuuuuu ama imkansız demedim
Soran+1 yılEvey doğru her çeşit insan var .
peki oldu da ayrıldın o çocuktan. başkasını sevdin evlencen. ben bakire değilim diyebilcekmisin?
26 Yorumla
Soran+1 yılZaten bakire olmadığımı söylediğimde beni reddeden biri beni gercekten sevmemiştir demektir çok büyütürse de olayı yapıcak bir şey yok ayrılırım. Ama yinede çok kaptırıp evleniceğim kişiye, ondan vazgeçememkten korkuyorum :bakireliğe önem verse bile S
Soran+1 yılTabiki de benim için çok zor olur. Ama ayrılma durumuna karşı da daha evleniceğim kişiyle çıkarken daha onun bu konuda çaktırmadan fikrini alıp evlilik yaklaşmadan eğer bekarete önem veriyorsa ayrılmak daha mantıklı sanki :)
Soran+1 yılSeninle evlenebilecek potansiyele sahip kişiyi ayırt eder her insan, öyle tipler de pot kırıyorlar bir şekilde.
en iyisi yapmısken o cocukla evleniver problemde kalmaz :D ama yazdıklarına göre evlenmeyi düsünmüyo heralde..
05 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeyi düşünmüyor gibi bir şey yok. İleride olabilecek bütün ihtimalleri düşünmek lazım, mesela öldü diyelim ozaman da aynı hesap ;)
Soran+1 yılOnu sen bilemezsin işte. Ben ölsün demiyorum zaten Allah göstermesin sevgilimle ikimizden birinin erkenden ölümünü :)
Soran+1 yılAhah gerçekler acıdır ;)
bencede evlenmeyi bekle ve ondan sonra ne istiyosan nasıl istiyorsan yap... istedigin her fanteziyi uygula rahatsın ama şimdi yaparsan ileride pişmanlık duyabilirsin..
00 Yorumla
+1 yılDin iman kalmamis millette.
34 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğimiz insanla ilişkiye gircez diye dinsiz mi olduk
- +1 yıl
Kardeslerim. Allah her seyin en iyisini bilir. Helaliniz olmayandan uzak durun. Evlenince istediginizi yaparsiniz.
Soran+1 yılPadisahinavukati senden izin çıktıysa tamam :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılilerde çok pişman olursunda iş işten geçer aileni utandırma tavsiyem bu .
10 Yorumlayatta gör ebenin ııııııııı:D bi kaç sene sora
21 Yorumla
Soran+1 yılKeşke daha düzgün bir cevap verseydin, ebenin ıııı demişsin ne sanıyorsun kendini.
+1 yılKendini evlenecegin adama sakla
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyanlış yapma kardeşim yapma
30 Yorumlayapma
30 Yorumla
+1 yılbence hemen verme
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi