İlk defa cinsel ilişkiye sevgilimle girmem doğru mu sizce?

Merhaba, sevgilimle uzun zamandan beri süren bir birlikteliğimiz var ben 19. o da 20 yaşında. Sevgilimle birbirimizi çok seviyoruz,onu herkesden çok kıskanıyorum ve çıktığımız bu süre içinde onunla ilk cinsel deneyimimi yaşama kararı aldım. Bana çıktığımız bu süre içinde hiçbirzaman ilişkiye girmek konusunda zorlamadı hatta teklif bile etmedi.Sevgilime bu kararımı söylediğimde ise, ona ilk deneyimimi onunla yaşamak istediğimi ancak ileriye dönük korkularım olduğunu söyledim.O da benim bu konuda birşey söylemem doğru olmaz son karar senin, eğer en ufak bir tereddütün varsa ileriye dönük ( mesela şöyleki günün birinde ayrıldık diyelim ki inşallah olmaz, evleniceğim kişi ile aramda problem olur mu bu gibi) hiç yapmayalım dedi. Ama ben şöyle düşünüyorum ileride ayrıldık diyelim evleneceğim kişinin benim zarım için evlenmemesi gerekir beni ben olduğum için benimle evlenmeli ve her şeyden öncesi benim kararlarıma da saygı duymalıdır sonuçta vücut benim vücudum ve kendim hakkında da istediğim kararı ben veririm. Buarada vücud benim vücudum istediğim kararı ben veririm derken de yanlış anlaşılmasın her önüme gelenle yatarım demiyorum kesinlikle. Ayrıca kocam bekarete önem veren biri olursa da diktirip ona ilişkiye girmedim diye yalan söyleyip onu kandırmak ta hiçbir şekilde istemem. Anladığınız üzere zor durumdayım düşüncelerinizi bekliyorum :)
İlk defa cinsel ilişkiye sevgilimle girmem doğru mu sizce?