Cinsel Yaşam Cinsellik olmadan bir evlilik sürdürülebilir mi? (Sayfa 2) Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1112 Cinsellik olmadan bir evlilik sürdürülebilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 23 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Esinde seviyomus seni abla sorun ne ki. Bu kadar istiyosun yuvana sahip cik abla en iyisi bu inan bana 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende evliyim ben sürdüremezdim 5 1 Yorumla birgecwyolcusu +1 yıl Erkek kadar kadının da ihtiyacı değil midir cinsellik?🤔 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. İmkansız 7 0 Yorumla
La-vita-è-amore Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. İttirin gidelim hep birlikte lütfen. 0 0 Yorumla
Mutluolmayankisi Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl hayır aksine sağlıklı iletişim yok olur 0 0 Yorumla
AlabamaDükü Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sürdürülür kardeş kardeş Yaşar giderler 0 0 Yorumla
Makınelıtufek Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Nasıl ya senmi nden istemıyon cınsellığı 0 0 Yorumla
iwont Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. sürer elbette. mesafeyi hep korursunuz olur biter 0 0 Yorumla
KaaNnnn_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl cinsellik olmadan bir evlilik asla devam etmez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evlilik, Resmî sextir. 8 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Resmi ve zevkli Yorumla
Cherryblossom_22 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Sürüyor... 3 1 Yorumla Emrah198519851985 +1 yıl Zor olmuyor mu peki Yorumla
DForVendetta Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 785 cevap paylaştı. Cinsellik olmadan imkansız 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Zor bir süreç seni bekler 0 0 Yorumla
duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. zor gibi 2 0 Yorumla
yalasamseinkini6161 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl neden ilişki istemiyorsun 0 5 Yorumla Soran +1 yıl İstemeden yapılmış bir evlilik. Hiç sevmedim ısınamadım 😔 Yorumla yalasamseinkini6161 +1 yıl yaş kaç Yorumla Soran +1 yıl 36 yaşındayım Yorumla yalasamseinkini6161 +1 yıl kaç yıldır evlisin Yorumla yalasamseinkini6161 +1 yıl hiç aldattın mı eşini Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Zor bi süreç 1 1 Yorumla Ay_ışığındasaklıdır +1 yıl Asla Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kocan icin yap ihtiyaç 4 1 Yorumla Cielos +1 yıl Evde cinsellik olmazsa adam dışarı yönelir yani şart Yorumla
anothernightout Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Hayır ya 0 0 Yorumla
bee06ank Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 62% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Yurumez 0 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
astralis Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Asla 0 0 Yorumla
Baranliveme Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı. Kesinlikle hayır 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
Fatih_0319 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı. İmkansız sıfır ötesi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
Kişiye bağlı ben asla sürdüremem
Bence cinswl ilki %100 olmalı
Asla olmaz. Seks yoksa bi manası yok zaten evliliğin
Esinde seviyomus seni abla sorun ne ki. Bu kadar istiyosun yuvana sahip cik abla en iyisi bu inan bana
Bende evliyim ben sürdüremezdim
Erkek kadar kadının da ihtiyacı değil midir cinsellik?🤔
İmkansız
Senin erkek versiyonunum
İttirin gidelim hep birlikte lütfen.
Evlilik anlayışınıza bağlı.
Asla ama asla yürümez 😉👍
Olmaz istediğin de neypipyapip apmali
zor ama imkansız değil.
hayır aksine sağlıklı iletişim yok olur
Sürdürülür kardeş kardeş Yaşar giderler
Cinsellik olmadan olmazz