Kadının parası için evlendiği erkeğin, içinde seks olmayan bir evliliği sürdüreceğini mi zannediyorsun? Bu dediğin, zengin ve orta yaşlı erkek ile genç kadın evliliği. Adam seks yapmayacaksa niye evlensin? Kadın hem parası için evlenecek, hem de ev arkadaşı olacaklar, sence mantıklı mı?
Parası var diye arzulamadığı, sevişmeyi istemediği adamlarla evlenip adına da mantık evliliği diyen kadınların çelişkisi bu işte. Cinsellik olmayacaksa adam niye evlensin?
Evli biri olarak asla yürümez diyorum inanırmısın eşim 1 hafta hasta olunca düz duvara tırmanıyorum bazende yorgunum başım ağrıyor dediği zamanlar kavga çıkıyor:) seks olmadan olmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Onun adı ev arkadaşlığı olur, evlilik değil.
Sevgililik sürer fakat evlilik sürmez tabi en yakın arkadaşinla evlenmediysen
Cinsellik evliliğin önemli bir parçası o onsuz olmaz yürümez.
niye surdurulsun boyle sacma birsey dusunulur mu :)
Mantık evliliği yapanda var
mantik evliliginin acilimi cinsellik yasamayalim mi :)
Yaşamayan da var
Mantık evliliği çok yanlış anlamış Betül hanım.
*evliliğini
@Banker_Bilo para önemli mantık evliliğinde cinsellik değil
Kadının parası için evlendiği erkeğin, içinde seks olmayan bir evliliği sürdüreceğini mi zannediyorsun? Bu dediğin, zengin ve orta yaşlı erkek ile genç kadın evliliği. Adam seks yapmayacaksa niye evlensin? Kadın hem parası için evlenecek, hem de ev arkadaşı olacaklar, sence mantıklı mı?
@Banker_Bilo Tamam sensin.
Adam parasıyla istediği kadını tavlayıp yatağa atar zaten, niye evlensin? Hem parasını yiyeyim, hem sevişmeyeyim, olmaz.
@Banker_Bilo Bir şekilde o evlilik yürüyor her şey cinsellik değil
@Banker_Bilo bilocum be bu derin essiz bilgilerini kendi cevabinin altinda versen :))) hadi canim
Parası var diye arzulamadığı, sevişmeyi istemediği adamlarla evlenip adına da mantık evliliği diyen kadınların çelişkisi bu işte. Cinsellik olmayacaksa adam niye evlensin?
@nomorebets35 Birader kusura bakma, dıt dıt dıt bildirimlerle kafanı şişirdim.
@Banker_Bilo istenmiyorsun burada bak
Evliligin yapisi cinsellik zaten olmazsa yurumeyecegi net ve oralda olmalii karsilikli surekli tek tarafli hic bi sekikdr yurumezz
Sürdürülmez cinsellik evliliğin temelini oluşturur bir evlilikte cinsellik yoksa o evlilik bitmiş demektir düzenli bir seks hayatınız olmalıdır.
sürmez bence çok ama çok zor sürmesi bunun sürebilmesi için her iki tarafında libidosunun neredeyse 0 olması gerek
Hayır diyenler eşiniz evlendiniz ve 1 sene cinsel organını kullanmayor o zaman bisanirsiniz hemen
Cinsellik olmadan evliligi birak sevgililik bile yurumez
Sürdürülmez betüş çok zor
İki tarafta razıysa eger muyluysa bi sıkıntı olcagını sanmıyorum sürdürülür
şimdıkı evlılıklerde yok ztn zıt kutup hepsı
Sürdürülemez tabiki...
Evlilik amacı cinselliği resmileştirmek zaten :D
Evli biri olarak asla yürümez diyorum inanırmısın eşim 1 hafta hasta olunca düz duvara tırmanıyorum bazende yorgunum başım ağrıyor dediği zamanlar kavga çıkıyor:) seks olmadan olmaz
Uzun Sürmez öyle evlilik
Çaysız kahvaltı yapmak gibi. Olur ama eksik
Hayır düşüncesi bile kötü
Biraz zor bence.
Hiç sanmıyorum, umarım yaşanmaz
Çok düşük ihtimal. Fotoğraf güzelmiş.
Çocuklar için sürdürülüyor evlilik
Belli bi yaştan sonra evet
İstekli bir koca veya kadın ise yürümez
Büyük konuşmayım ama asla
Sürdürülemez 😊 ötesi yok
Asla seks olmadan olmazzz
Mümkün değil. İkisinin de aseksüel olması lazım.
O evlilik olmaz o zaman
Hayır sürdürenlerde aldatıyor zaten
hayir
Hayıe
Olmaz bence bir süreden sonra istenir yani
Çok zor ya da bazı şeyleri kabulleneceksin
Yok ya yürümüyor aseksüel değilse iki taraf sürmez
hayır
Hayır
Hayır
Tabi ki hayır
imkansız