Cinsel Yaşam Eşim ereksiyon problemi yaşıyor, bu durumda onu aldatmam normal mi? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Eşim ereksiyon problemi yaşıyor, bu durumda onu aldatmam normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
mOLi_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Bir gün haberi olacak biliyorsun dimi 0 1 Yorumla mOLi_ +1 yıl ne yapacaksın peki? Yorumla
Egecan18 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. eşin biliyormu aldattığını ya da şüpheleniyormu 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. pişman değilsen kim ne dese boş :) 0 0 Yorumla
yanlizkurt8434 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bunu önceden bilmiyor muydun 0 0 Yorumla
My_Dreams Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aldatmanın her türlüsünü doğru bulmuyorum… 0 0 Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. aldatmayı mubah yapmış kendince karaktersiz :D 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. kaç yıllık evlisin ki aldatma işine girdin 0 0 Yorumla
Sinan2020 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Yüce_Türk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 456 cevap paylaştı. adam olmaz o kocan 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. boşanma hakkın var 0 0 Yorumla
PoisoneD Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl ayyrıl 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben bilmiyordum sağol 😂 Yorumla
Godo_Kral Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Zevkine mi sadece 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet zevkine vücudun ona da ihtiyacı var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
Bir gün haberi olacak biliyorsun dimi
ne yapacaksın peki?
eşin biliyormu aldattığını ya da şüpheleniyormu
pişman değilsen kim ne dese boş :)
Bunu önceden bilmiyor muydun
Aldatmanın her türlüsünü doğru bulmuyorum…
aldatmayı mubah yapmış kendince karaktersiz :D
kaç yıllık evlisin ki aldatma işine girdin
bence boşan olmuyosa
beraberken kendin de oksa
Normal
adam olmaz o kocan
boşanma hakkın var
Ereksiyon ne oluyor
İyi halt yiyorsun
ayyrıl
Ben bilmiyordum sağol 😂
Boşan o zaman orasbi