Eşim bana cinsel anlamda hiç yaklaşmıyor günlerce bana dokunmadan durabiliyor ne yaptıysam olmadı güzel bir kızım banyoda her sabah mastürbasyon yaptığını düşünüyorum konussamda düzelmedi artık iyi hissetmiyorum düzelme yok çünkü sizce nasıl bir yol izlemeliyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)11 ayErkekler naz yapıyor deyince bana saldırıyor erkekler 😆 Bakın okuyan erkek arkadaşlar gündüz vakti tartışsanız bile akşam o yatağa girildiğinde tartışmalar kırılganlık kenara atılıp eşinizin bedenine eşiniz de sizin bedenine sahip olması gerekiyor senin gibi kaç tane kadın daha var kızım erkekler son dönem öyle bir nazlanıyor ki şaşırıyorum😆
04 Yorumla
Soran11 ayGerçekten çok haklısın ben ısrar ediyorum bişeyler yaşamak için kim kadın belli değil hayatta sorunlar olabilir üzgün olabilirsin mutlu olabilirsin veya sinirli ben bütün duygularımı seks yaparak yaşıyorum ama eşim uzaklaşmayı seçiyor azıcık sorunu varsa tamam pert diyorum ki ben seni sakinleştiririm ilacın benim ama artık yoruldum güzel bir kızım ama her defasında yalvarıyor gibi hissediyorum artık boşanmak istiyorum
Cevap sahibi11 ayHalbuki senin değil ne kadar kırgın bile o yatağa girseniz onun sana ısrar etmesi gerekiyor hayatta sorun olacak diye kadını yatakta mutsuz edeceksin diye bir kaide yok erkek ısrarcı değilse naz yapacak halde de olmamalı gerçekten erkek dnasına dişillik yükleniyor 😆 bence yalvarmamalısın inceldiği yerden kopmalı
Soran11 ayÖyle zaten yeterince uzadı
Cevap sahibi11 ayUzamasına sebebiyet verdiğim için özür diliyorum değip son noktayı bırak bence 😆 ama bu sefer de gözü dışarıda olacak
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)11 ayEşinin cinsel olarak uzak durması seni değersiz hissettiriyorsa bu duygun çok haklı. Güzel olman ya da ilgilenmen her zaman yeterli olmaz çünkü sorun bazen duygusal ya da psikolojik olabilir. Açıkça konuşmana rağmen değişmiyorsa çift terapisi ciddi bir seçenek olmalı. Eğer bunu da reddediyorsa, senin için bu durumun sürdürülemez olduğunu net şekilde ifade et. Kendini ihmal etme, ilgisiz bir ilişkide yalnız kalmaktansa çözüm aramak ya da gerekirse yol ayırmak daha sağlıklıdır.
01 Yorumla
Cevap sahibi11 ayBizim en az 5 kere oluyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayAdına üzüldüm. Onun Pili bitmiş. Hayat kısa ve hızla akıyor. Ömür geçiyor. Bedenin ve ruhunun ihtiyaçları var. Senin gibi kadının değerini bilen erkek için şanstır ve şansım olmanı çok isterim. Benim gibi olgun ve tecrübeli erkeği arkadaş ve sevgili edinebilirsin. Güvenilir ve ketum olmak önemlidir. Oldukça arzulu, ateşli ve doyumsuz erkek olarak sana hayatın zevklerini ve özlemlerini en dorukta yaşatmak isterim.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Eşinin cinsel olarak yaklaşmaması depresyon stres yorgunluk veya ilişki sorunları gibi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir bu durum zaman zaman herkesin başına gelebilir önemli olan iletişim kurup hislerini anlamaya çalışmaktır eğer bu durum uzun sürüyorsa birlikte bir uzmana danışmak faydalı olabilir karşılıklı sabır ve anlayışla çözülebilir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
49Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
11 aykaç yaşındasın bilmem ama , cinsel anlamd onu arzuladığını belli et biraz işve cilve gibi, evde pijamayla değil biraz davranışlarınla birlikte kıyafetinede çeki düzen ver , ayrıca cinsel ihtiyaçlarını smylemekten çekinme , bunlar bir neden ama , adamın piskolohijik sorunları olabilir , konuş karşına al , öyle hemen bırakma yani hayat ınstada , facede ki gibi 3 dakikak şa şağlı değil gerçekler biraz mücadeleyle aşılabilir, yapmıyor diye kenara çekilme kocan o senin sen yap ozaman çevir üzerine çık , yani biraz aktif olun yahu , ilerleyen zamanlarda bunlarda olmayacak
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s 11 aybu cok zor bir durum yasından yola cıkarak oldulca gencsiniz daha bu durum yenimi oldu yoksa her zaman mı boyleydı belki iş stresi belki farklı olaylar belki kendini yetersiz hissediyor fazla neden var acıkcası bu sebepten ben şimdi me desem gereksiz olucak en iyisi detaylıca ya cinsel terapistten yardım alın ya da eşinle sen konusabilirsin durumu nazikçe guzel bir dille anlatabilirsin
02 Yorumla
Soran11 ayHer zaman böyle dönemsel olsa ben yanında olur idare ederdim
- 11 ay
peki sorunu nedir ereksiyon mu olmuyor yoksa libidosu mu dusuk
11 ayAraya o sogukluk girdi mi duzelme sansi olmuyor gibi. Ancak cok darlandigi zaman sana yanaşir. Ama bunun detayina bakmak lazim. En bastan beri mi boyle , saglik sorunu var mi , araniz kotu mu vs vs
06 Yorumla
Soran11 aySevgiliyken de böyleydi düzelir sanmıştım
- 11 ay
Peki kendisi bu konuda ne diyor? Neyi sebep gosteriyor.
Soran11 ayÇok galesiz bir insan hep geçiştiriyor ben ciddi ciddi konuşuyorum ama asla böyle davranmıyor gibi konuşuyor yani çözüm odaklı değil mesela yatağa geçiyoruz ben istiyorum ki sarılalım bana dokunsun çocuk dönüyor arkasını alıyor telefonu eline ben kalıyorum orada öylece enerjimi sömürüyor
- 11 ay
Yaslar kac acaba?
Soran11 ay26 27
- 11 ay
Yaslar da gencmis daha. Ne diyeyim zor bir durum. Duzelme sansi da yok gibi maalesef.
11 ayCiddi konuş erkeklerde arada olur ama düzelmezse neler olacağını söyle bilsin bence evliyken yapılmıyorsa büyük sorun bu bende de oldu ilk yıllar bazsı zamanlar aştım tani şu an hiç Bi sorun yok
02 Yorumla
Soran11 ayDüzelme yok çok uğraştım boşanmayı düşünüyorum ailemde hep onu savunuyor olayın iç yüzünü bilmedikleri için annem hep eşin çok iyi tertemiz bir insan daha ne istiyorsun falan diyor evet çok iyi bir insan ama iyi bir eş değil
- 11 ay
Temiz insanla hiç alakası yok yani bu yüzden boşanan çok zaten kabul etmezler etrafımda da olduğu için kararın doğru
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Böyle gidersen seninde ihtiyacın var çünkü aldat akillansin mastürbasyon yapmak nedir sana dokunmadan
02 Yorumla
Soran11 ayAz kaldı
- 11 ay
Çünkü hakediyor iyi kendi mastürbasyon yapsın sende onu bekle evin içinde kadının erketen daha çok ihtiyacı olutor bazen o tutkuya istekli erkeğe
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
11 ayBu baya garip. Normal olur mu. Erkek eşine her an dokunmak ister en azından ben öyle olurum partnerime karşı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı. Eril enerjisi yokta dişil enerjisimi var :D
07 Yorumla
Soran11 ayŞüpheli erkek gibi davranmıyor yatağı sadece uyumak için kullanıyor 😂
Soran11 ayBen senden büyüğüm ya 26 yaşındayım 😂
Soran11 ayCeviz oynamaya mı geldin odamaaaa😂
Soran11 ayAllah'ım. ya😂
Gizli Üye(25-29)11 ayNeden acana insanlar böyle oluyor çok merak ediyorum ya. Eşi var. Üstelik arzulu bir eş ama mastürbasyon yaptığını söylüyorsun. Çok şansızsın, sabırlar diliyorum.
04 Yorumla
Soran11 ayİnan bende anlamıyorum kendisine bile söyledim sen nasıl erkeksin başka biri olsa yatar kalkar şükrederdi dedim ama düzelme sıfır
Cevap sahibi11 ayKaç yaşındasınız özel değilse
Soran11 ay26 27
Cevap sahibi11 ayAynı yaşlardayız. anlamak zor. Kimi evlenip şansız oluyor, kimi de benim gibi şansız oluyor😄 konuşmak ister misin
Makyaj falan yap süslen elini em dene bunu yine değişim yoksa tekrar buraya gel
04 Yorumla
Soran11 ayNeler yaptım ya olmadı olmadı 😂
Soran11 ayAy bunlar ne ben neler yaptım ya 😂
11 aySende onun göreceği bir yerde mastürbasyon yap anlar belki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayCok kavga ediyorsaniz o motivasyon olmayabilir biz de de durumlar ayni cunku
28 Yorumla
Soran11 ayTek kavga sebebimiz ilgisiz olması cinsel olarak uzak olması
Cevap sahibi11 ayBilemiyorum biz cok tartisiriz tadimiz kacar daha dogrusu sonra niye cinsel olarak uzaksin dedigimde kavga donusur hep, ben mastürbasyon yaptigini dusunuyorum esimin
Soran11 ayBenimkide yapıyor eminim her sabah banyoya girer ve kapıyı kilitler
Cevap sahibi11 ayAyni benimkide, kac senelik evlisiniz?
Soran11 ay3 siz
Cevap sahibi11 ay2 sene anca doldu, yani ben boyle gidemez diye dusunuyorum bazen diyorum neyse diyorum seytana uyma sen bu sefer daha da sinirleniyorum daha cok kavga ediyoruz
Gizli Üye(30-35)11 ayİş hayatı vs streslidir ya da seni tatmin edemeyeceğini düşünüyordur gşbi bir çok şey söyleyebilirim ana bunu sana söylemesi lazım sen peki onun görüp duyacağı şekilde mastürbasyon yaptın mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
11 ayBiz yok siye kuduruyoz elalem elinde kıymetini bilmiyor ya
00 Yorumla Terapi almakisiniz ne kadar süredir evlisiniz?
Başka biri olabilir mi?00 Yorumla
11 ayDemek ki eksik bişeyler var sana kolay ulaşamıyor demek ki
00 Yorumla
11 ayÇok üzücü ya isteksizlik var ya da mastürbasyon vs yapıyor ya da başkası var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ne olursa olsun günlük yaşamın etkileri yatağa taşınmamalı, yatağın havası farklı olmalı. Herkes de üzerine düşen görevi yapmalı, yapmıyorsa o evlilik sallanır, kişiler yanlış yola yönelir…
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 aySakın aldatmayı düşünme olur mu. Aşırı sorun yaşıyorsan bence boşan en güzeli
013 Yorumla
Soran11 ayBazen sinirleniyorum ama kendime olan saygımı kaybetmek istemiyorum:( Çok fazla sevgisiz ve ilgisiz hissettim
Cevap sahibi11 ayAnlıyorum sizi. Her kadın eşinden ilgi ister sevgi ister. Cinsellik de onunla yaşanmalı. Eşler birbirini tatmin etmeli bu zorunluluk aslında ama yapmıyor diye aldatma olmamalı kesinlikle. Boşanma olmalı
Soran11 ayKendime yakıştıramam zaten bide ben geçici ilişkiler insanı değilim duygusal bağım olmadan boşanmadan biriyle bişeyler yaşamam
Soran11 ayBide şeyinde farkındayım bana gerçek hisleri olamayan biri de beni üzecek o yüzden gereksiz saçma sapan şeyler istemiyorum
Cevap sahibi11 ayAynen öyle. Herkes uçurunun peşine düşecek tek amaç o olacak
Soran11 ayEvett
Cevap sahibi11 ayBu düşüncede olmanız bilinçli olanız mutlu etti. Günümüzde çoğu evli kadın aldatıyor. Neymiş mutlu değilim e ayrıl o zaman. Aldatma neden tercih edilir anlamıyorum
Soran11 ayBen boşanmak istiyorum dile getiriyorum kabul etmiyor ısrarla hem mutlu etmiyor hemde peşimi bırakmıyor
Cevap sahibi11 ayİticiymiş ya. Kabul etmesin ama sen dava açsan
Soran11 ayÖyle olacak mecburen 2 yaşında bebeğim var onu düşünüyorum sadece yoksa kafada kalpte bitti zaten
Cevap sahibi11 ayHmm anlıyorum seni. İnşaallah hakkında hayırlısı olsun
Soran11 ayTeşekkür ederim 🥹
Cevap sahibi11 ayRica ederim 🙂
Gizli Üye(36-45)11 ayEşinin sana yaklaşmamasının nedeni ne sence?
02 Yorumla
Soran11 ayEril enerjisi yok
Cevap sahibi11 ayeeeee sen napıyorsun peki manuel mı
Gizli Üye(30-35)11 ayHayatında birisi var ya da sen çok bakımsızsın bende elimi böyle aldatmıştım
015 Yorumla
Soran11 ayBen çok bakımlıyım
Cevap sahibi11 ayYatakta doyurmuyorsun o zaman yoksa 3 gün dayanamaz erkek
Soran11 ayAyaklarını bile yerden kesiyorum ama buna rağmen nasıl istemiyor bende anlamıyorum başka erkek olsa oooo
Cevap sahibi11 ayAyağını yerden kestiğini sanıyorsun gibi durum böyle olsa erkek 2 gün dayanamaz asla
Soran11 aySorun da bu ya nasıl dayanıyor kendisi söylüyor sen çok fena bişeysin kendimi yetersiz hissediyorum falan filan
Cevap sahibi11 ayYaşlar kaç sizin
Soran11 ay26 27
Cevap sahibi11 ayÜç tane çıkartmadan atacak yaşta mk benden küçük adam bitmiş
Soran11 ayGerçekten 60 yaşındaki amcadan bitik durumda
- 11 ay
Oha 27 de böyle mi 😳 en fazla kaç yaptı
Cevap sahibi11 aySende benim gibi boşanırsın ölmüş mk adam
Soran11 ay3 oda ben zorla hep şey diyor ilkten sonra kalkmaz dedim sen pskolojine yerleştirmiş sn bunu bana bırak diyorum malın teki ya sinirlendim şimdi yine
Cevap sahibi11 ayÜçü çıkartmadan boşalmazsam bunu keserim taşımam kalkmıyor Muş bizde inmiyor derdindeyiz mk
- 11 ay
Kocan seni kekliyor nasıl kalkmıyormuş beceriksizmiş
- 11 ay
Diğerinde nasıl peki
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
11 aypeki sende eksik bişeyler olabilir mi ya da bu durumu tetikleyen bişeyler oldu mu sence çünkü ben de evliyim mastürbasyon yapıyorum ama eşimi de kesinlikle ihmal etmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayOnu tahrik edici cilveler ozel camasirla yakinlasmalar denedin mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 aymastürbasyon evlilik bitirir. İkinizde yapmamalısınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayOnu düzeltemezsin sen nasıl tatmin oluyorsun ya yazık valla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayÇok zor bir durum içindesin üzüldüm.
Senin gibi iş arkadaşım vardı kocası yüzüne bakıyormuş kadınlığını unutmuş
Ben de onun unuttuğu kadınlığını bulup tüm boşluklarını doldurdum
00 YorumlaBiraz daha bekle ve bu konu hakkında konuşma. her şey zamanla düzelir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 973 cevap paylaştı.
11 ayKonuşmaya çalıştın mı cevap olarak ne dedi
03 Yorumla
Soran11 ayÇok fazla konuştum ama hiç anlaşılmadım çok tuhaf birisi ya
- 11 ay
Vaktin varsa eşin hakkında birkaç soru sorabilir miyim
Soran11 ayTabi
daha bakımlı ol evde çok salma sende
02 Yorumla
Soran11 ayFazlasıyla bakimliyim hattta o çok özensiz dişlerini bile ben zorla fırçalatıyorum gerisini sen düşün
Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. Güzel misin peki çekici Seksi misin
02 Yorumla
Soran11 ayEvet ama onun gözü görmüyor eril enerji sıfır
11 aykaç yıllık evlisin
00 YorumlaÇok zor üzüldüm senin adına
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
11 ayNormal degil ki. Seks herzaman istebir ki.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
11 ayNormal değil sorunsal bir konuş
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayAcı bir durum yanan ateşi söndürmek gerek
00 Yorumla
11 ayPeki gay olma ihtimali var mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
11 ayVideo izliyor sanırım
00 Yorumla Hiç eşinizle oturup konustınuz mu bunu
00 YorumlaUtanıyor olabilir mi
00 YorumlaBizde haftada 7 az diyoruz
02 Yorumla
Soran11 ayKeşke bizdede öyle olsa 😂
Gizli Üye(30-35)11 aySeni böyle ihmal ederse olacaklar kötü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayAcaba fantezi elbiseler giysen etkilenmezmi
01 Yorumla
Cevap sahibi11 ayNaptiniz aynımı hala
Gizli Üye(25-29)11 ayUmarım duygularına arzularina hakik olursun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bir tane yedek bulmalisin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Normal değil.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayDeğil seninde ihtiyacın var sonuçta
00 Yorumla
11 ay🙄😳🤔 başka bir şey vardır
00 YorumlaBoşan yeni koca bul
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. Senden kaynaklı olabilir mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
11 ayGay olmasın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
11 ayNormal değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayKaç yıldır evliisn
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?