Eşim ereksiyon problemi yaşıyor, bu durumda onu aldatmam normal mi?

Aldatıyorum ama bundan zerre pişman değilim 26 yaşındayım sevgilim 36 yaşında ama kalkmıyor çeşitli şeyler denedik yine olmadi 2 senelik evliyim bıktım bu durumdan doktora git diyorum gitmiyor eğer gitmesen senj aldatırim dedim blöf yapıyorsun dedi sen beni seviyorsun bunu bana yapamazsın dedi blöf yaptığımı düşündü ama benimki de can yani 3 aydan beri onu başkasıyla aldatıyorum bugün yine bulusucam onunla olmak için cinsellik yaşadığım kişiyi sevmiyorum eşime aşığım yatakta eşimi hayal ediyorum zaten pişman değilim
Güncellemeler
+1 yıl
Aldatmadan önce bosanalim bitsin bu böyle gitmez dedim seni seviyorum seni bırakmam dedi evi falan terk ettim peşimi bırakmadı ailelerde eşimin durumunu bilmiyor böyle birşeyi söyleyemem zaten evliliği bitirmemek için eve döndüm ama yine aynı bana verdiği sözleri tutmuyor doktora gitmiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Eşimin durumu evlenmeden önce de varmış biliyormus yani bana hiç anlatmadı kandırdı beni eğer baştan bilseydim evlenmezdim bir yılda öyle sevgili olarak takıldık halinden tavrından hiç şüphelenmedim öpüyor dokunuyordu ama cinsel anlamda birşey olmuyordu resmen salak yerine koydu beni bide eşim İzmir'de öğretmenlik yapıyor İzmir'de yaşıyoruz onun işi gereği okumuş yani böyle birşeyi bana nasıl yaptı hâlâ aklım almıyor insan değer verdiği kişiye bunu reva görur mu
Eşim ereksiyon problemi yaşıyor, bu durumda onu aldatmam normal mi?