- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşin ereksiyon olmuyomu problem var yani aldatman doğru değil ama seninde ihtiyacın var kadın olarak seninde içinde bişey olmsı lazım heyecanla dolması için 36 yaşında adamla mı cinsellik yaşıyosun mutlumusun peki aldattığın kişiyle siz kadın olarak çok hoşsunuz ya kadınlar böyle cinselliğe düşkün bençm hoşuma gidiyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılo seni yalanları ile aldatmış zaten, eğer onu seviyorsan cinselliğini istediğin gibi yaşa derim. bazıları bunu hak ediyor ne yazık ki. Başka bir açıdanda daha heyecanlı olduğunu düşünüyorum. Sekse düşkün isen yasak ve olmaması gereken şeyler daha da şevklendirir kişileri.
00 Yorumla
aldatmak deme de ihtiyacımı karşılıyorum de... belkide doktora gitmiştir çözümü yoktur üsteleme kabullenmiş gibi yap ihtiyacını dışardan karşıla. sıkma canını da boş yere o da bu durumun farkındadır emin ol
00 Yorumla
Bir erkek olarak eğer sorunum varsa bunda çekinecek bir durum yok. Önce doktora giderim. Tedavi olurum. Baktım olmuyor. Evleneceğim kişinin bilmesi lazım. Ayıp etmiş. Aldatılmayı hak ediyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Aldatan kadar aldatilanda sucludur. Ve burda tum suc onun. Resmen aldatilmayi hak etmis. Boyle bir sorunu varsa gidip libidosu dusuk bir kadinla evlenicekti kimsenin hayatini mahvedemez. Emin ol sizin durumlar ters olsaydi sen isteksiz o istekli olsaydi seni aldatirdi ve bosardi da.. Senin tek sucun evliligi devam ettirmen yolun basiyken bitirmelisin. Şu an esine asiksin ama cinsel bag olmayinca o iliskidekoli baglar zamanla kopar. Ben buna cok sait oldum. Yani Şu an senin olayin ortaya ciksa tum herkes cevren seni suclayip yuhalicak kotu sen olucan. O adam seni dusunmemis hayatini karartmis ne kadar asikta olsan unutmaki bir iliskinin temelini olusturan 3s kurali vardir olmasi gereken seks saygi sevgi biri olmazsa uzun sureli olmaz bu iliski
125 Yorumla
Soran+1 yılSeni eig secicem işte boşuna kürek sallamadin Emin ol yorumunu beğendim
Soran+1 yılExper kasmiyorsun ama Yoda da olmuşsun 😂
Soran+1 yılMaşallah nice yaşlara 😂
Soran+1 yıl23 yaşındayım
Soran+1 yılSoruyla yakından uzaktan alakam yok hikaye oluşturdum yaratıcı hikaye dimi 😂 gerçek gibi yazmışım ben bile inandım 😂
Soran+1 yıl😂😂 akıllı insanın halı başka oluyor 😂
Soran+1 yılAkıllı sana dedim anlamadı lafımı geri alıyorum 😂
Soran+1 yılÖyleyim bugün
Soran+1 yılMüslümanım ama sözde Allaha inanıyorum ama ibadetlerimj yapmıyorum vicdan azabı çekiyorum o ayrı konu hayat şartları nedeniyle yapamıyorum desem yüzüm yok hayat ne kadar zor olursa olsun insan isterse herşeyi başarır hayat şartları da etken ama bu problem olmamalı kendime kızıyorum şuanda
Soran+1 yılHerşey sınavmis diyorlar Allah sevdiği kullarını sinarmis ne kadar doğru bilemem bana mantıksız geliyor
Soran+1 yılBilemiyorum işte bende
+1 yılSelam
Hayır aldatma asla normalleştirilemez her ne olursa olsun aldatma ayrıl canın ne istiyorsa yap ama aldatma kimsenin güvenini oynamaya hakkı yok.
Ayrıca kaldıki bir erkekte ereksiyon problemini olması düzeltilemeyecek bir problem değil artık tıp gelişti bir sürü yöntem var hatta bazı SORUNLAR için doktora bile gitmenize gerek yok çünkü evde kendiniz bir çözüm bulabilirsiniz kısacası eşinin ereksiyon olamaması seni aldatmalı haklı çıkartmaz.
#perso30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAldatmak hiçbir zaman normal değil. Böyle şeylerin de çözümü var, cuckold diye bir şey var. Evet bu durumu çözmeye yanaşmamak eşinin problemi. Ama o yanaşmasa artık senim birşeyler yapman gerekliydi. Onu cuckold olma konusunda ikna etmeye çalışabilirdin mesela. Benim ereksiyon sorunum yok ama ben bile eşimi tatmin edemeyeceğimi düşündüğüm için cuckoldum şimdiden. Eşim yeter ki zevk alsın doya doya seks yapsın istediğü erkekle. Onunla bu şekilde konuşmalısın, kendisi de buna yeltenmeli, yeltenmek zorunda.
00 YorumlaAktarlarda epimedyumlu macun al yiyeceklerine bir tatli kasigi ekle bak boğa olur birde oyle dene seviyorsan...
12 Yorumla
Soran+1 yılKirolar gibi o ne ya doktor varken böyle şeylerden medeet mi umayim
+1 yılHem tatmin etmeyen, hem boşanmaya yanaşmayan bir eş,, sana başka çare bırakmamış,, burda linç yersin belki, ama 26 yaşında isteklerinin zirvesinde bir kadinsin, 50 yaşında değilsin,, hayat o şekilde cekilmez
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten beni anlayan bir tek sen varsın teşekür ederim ♥️
- +1 yıl
İnsanlar başlarına gelmeyen şeyi eleştirmekten çekinmezler, evlilikte her iki tarafın birbirine karşı sorumluluklari vardır, tıpkı bir iş antlaşması gibi, hangi taraf hele hele mecburi olması gereken şeyleri ihmal ederse o iş antlaşması kendiliğinden bozulmuş demektir,,
+1 yılboşanın o halde neden evli kalmaya devam ediyorsunuz
30 YorumlaAldatmayı başkası ile olmayı kendine hak görmüşsün. Ve bunu normal karşılıyorsun. Bu yüzden pişman olmuyorsun. ama yanlış yoldasin. Ne olursa olsun eşin sucluda olsa onu aldatmamalisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıldr ile cozulecek bır durum olabılır.
tabı senınkısı gay degılse .
strapon dene misal gozlemle .
cuckold işine sıcak bakıyor mu onuyda dene .
olmadı boşan apla
:)00 Yorumla
+1 yılAldatmanın hiçbir geçerli sebebi olamaz. Boşanırsın. Mahkeme tek celsede boşar bu durumdaki çifti.
12 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmak isteyen benim zaten eşim yanaşmıyor bu duruma
- +1 yıl
Fark etmez yanaşmasın. Tedavi teklif et, eğer kabul etmezse davayı aç. Hem boşanırsın hem de istediğini alırsın.
+1 yılSeninle aynı sorunu yaşıyorum ama ben eşimi aldatmadım hiç aldatmam da cubju eşimi çok seviyorum
23 Yorumla- +1 yıl
Doktora gitti ilaç verdi doktor hormonal sorunu olduğu için ama o ilacı yarıda bıraktı çözümü var olayını sen gel de benim eşime anlat
Bu durumda seni en iyi anlayacak kisilerden biriyim. İçin rahat olsun diyorum. Kimse senin ne yaşadığını anlayamaz.
00 Yorumla
+1 yılYatakta eşini hayal ediyon, aldattığınla iken? 😮😀ama pişman değilsin. bu ne perhiz ne lahana turşusu
00 Yorumla
+1 yılEsin de bencilmis insan sevdiği için gider kontrole. Bir caba gösterir. Sonuçta içsel bir ihtiyaç buu. Sen yine dene ikna etmeye çalış eşini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Sevgi mi?
Sadakat mi?
Bu kelimeler lügatten çıktı demek ki?
Yazık çok yazık.
.00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. önce konuşmayı dene...
belki sana hak verip, izin verir... yani en azından yaptığın şeyden pişmanlık duhmazsın... haberini olması iyidir...00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılGerekeni yapiosun bence bana bi yazarmisin 😀😀😀😀😀😀😀
03 Yorumla
Soran+1 yılYazdım ne var dayı
- +1 yıl
Sakin ol biraz daha bence haksizliga ugrayan sensin bu konuda
- +1 yıl
Haala bekliyorum ne yalan soyliyim ozelden yaz bana bi
Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. Nie pişman olasın ki aaaa pişman duyarsan günaha girersin devam et sen yakında ya pamuk tıkarlar sana ya da madalyalı halka
00 YorumlaBence sen bir o... sun açıkçası utanmaz o zaman al karşına boşan
10 YorumlaNasıl 36 yaşında ereksyın olmuyor çok sacma bir viegra ver kendisine
00 Yorumla
+1 yılSeni kandırmış, sende ona aldatacağını açıkça söylemişsin buna rağmen boşanmammış, aldat hakediyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden olmaz takıntısı yaşayan türk kızlarımız bir okumalı bence bunları.
00 Yorumla
+1 yılSeni gayet iyi anlıyorum. Yapacak bir şeyin yok. Beni de anlasan
00 YorumlaBence eşinle biraz mücadele etmelisin aldatmak zor bir sanattır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEşin bu durumu açıklamayarak haksızlık etmiş evet. Ama senin yaptığında affedilir değil. Hiç mi korkmadın Allah'tan.
02 Yorumla
Soran+1 yılMüslüman değilim
Cevap sahibi+1 yılZor bişey değil, hemen olup tevbe etmeye başlayabilirsin. Üzüldüm ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılCuckold bir ilişki tam size göre hayatınız renklenecek.
https://www.youtube.com/embed/QxGmnLd4U3A00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmanın doğrusu yanlışı olmaz. Tabi yanlış. Gidip boşan
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Zor bir durum ama cinsellik de senin de söylediğin gibi bir ihtiyaç... Yazılanları okumak ve anlamak empati yapmak gerekir... Peki ne zamana kadar böyle devam edecek
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin cinsel isteği olunca onlara sapık gözüyle bakan kadınların aslında seks için evlilik bitirebileceğinin de farkına varılması gerektiğini buradan belirtmek istiyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatma üçüncü bulun bazı erkeklerin başkasıyla izlerken kalkarmis... güvenilir biri olsun başınıza iş almayin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçekten üzücü bir durum. Peki birlikte olduğunuz kişi kaç yaşında ve seks potansiyeli ne durumda? Tanıdığınız biri mi?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılAldatacak insanda bahane bitmez ereksiyon sorunu olmasa başka sorun bulursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunda utanacak sıkılacak bişey yok bende daha bugün gittim bu ara bende de var ereksiyon problemi epi topu kan bakıp çareyi arıyorlar ✋
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Sanada adamada yazık. Üzüldüm cidden bu duruma ama evli kadınlar erkeklere daha çekici geliyor bu kesin😉
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl36 yaşında biriyle olursan olacağı bu aldatmsyandevam et
10 Yorumlaelbettekı bebegım tum benlıgınle haklısın ılıklerıne kadar yasaman lazımm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinle üçüncüyü alın araya benim gibi büyük penisli birini bul içinin ateşini alsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizdede tam tersi o isteksiz ben istekli ben napayım :(
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe diyelim güzelim adamın beline kuvvet. Alan razı veren razı dikkat et kalkmıyor dediğin şeyden 2-3 hafta sonra hamileyim demeyesin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyani sen de hâklisin yrak kürek pesine düşmüşsün bir amacın var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. doğru değil ama dediğin gibi senin canın istiyor. can isteyince beden rahat durmaz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. ne gelmiş başına ereksiyon sorunu yaşıyor ya da başkasımi var
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı.
+1 yılSen doktora gidip durumu anlar eğer ilaçla olacak birşeyse yiyeceklerine katarak ver
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. O zaman boşuna aldatma eşini tut kolundan götür doktora
00 Yorumla
+1 yılDoğru yapıyorsun ama arada bir eşinin arka tarafına sen gir o da zevk alsın
00 Yorumla
+1 yılAldatmak kabul edilemez ama onunla cinselligin yok seninki de can boşan ama aldatma
00 YorumlaSen yontemi degis.
Once onu azdir yola getir sonra bindir arabaya00 Yorumla
+1 yılBoşan o zaman sevgilimle evlen kocan kafana iki şarjör basar görürsün ihtiyacı
00 Yorumlakendi doğrunu yap bizim dediklerimize göre mi yaşayacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani seninde en doğal istediğin seks olmazsa zor zaten.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTanışabiliriz istersen
Soran+1 yılVah zavalim vah dayı soru trol öyle birşey yok 😂😂 benjm uydurduğum Bir hikaye inandığına göre ya sen çok maxlsin ya da ben güzel hikayeler yazıyorum ilk değil bu Yanj daha 20 filan trol sorum olmuştur 😂
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi malı ortaya çıkarmak için yazıyorum bende anlamadın sanırım.
Soran+1 yılÇevir bakalım dayı çevir 😂
Cevap sahibi+1 yılAhh beyni sadece sikilmek için çalışan acizler ahhh
+1 yılSeks biterse evlilik biter o kadar
10 YorumlaSeks biterse evlilik biter
10 YorumlaBir ara bana da uğra özelden ulaşabilrsin.
00 Yorumla
+1 yılat yalanını. ergen fantazileriniz artık yoruyor
00 YorumlaYani seni tatmin edemiyorsa yapacak bir şey yok
00 YorumlaAldatma kelimesi çok kötü ama ihtiyaçlar işte.
00 YorumlaNormal istersen sana yardımcı olurum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır olmaz
Ozaman bırak00 Yorumla Buraya kadar gelmişken dvp denemelisin 😉
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılArtık doğal görülüyor
00 Yorumla iyi yapıyorsun devam et
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat