Cinsellik karşılıklı arzu işidir. Kimi zamanlar insanların anı anını tutmayabilir. Bazı anlar delicesine istekliyken, bazı anlar da sevişmek yerine sadece şefkate ihtiyaç duyabilirler. (Bu gece olmaz, başım ağrıyor. )Bir kadın kocası seks yapmak istediğinde" hayır" derse, melekler sabaha kadar o kadına lanet okur diyorlar. 🥺#beyazorkidem😘
Erkeğin canı her istediğinde, eşi cinsel ilişkiye girmek zorunda mıdır?
Anlayışlı olmak ama ihmal etmemek lazım. Tabiki seks cinsel ilişki bir ihtiyaç, istekli olursa eğlenceli olur insanı tatmin eder mutlu eder. Zaten esas olan da mutlu olmak, karşılık görmek, ilgi ve sevgi hissetmektir. Doğru olan ertelense bile en uygun zaman da en güzel sürpriz bir ilişkiyle o gecikmeyi daha da zevkli şekilde telafi edebilmektir. Çoğu evlilik bu tür tatminsizlik, ilgisizlik ve sevgisizlikten bitebiliyor. O yüzden mutluluğu ön planda tutarak empati ile samimi yaklaşmak lazım ilişkilerimize. Anlayış tamam ama ihmal asla… Sevhiyle kalın her daim mutlu olun. Yüzünüz hep gülsün, talepleriniz en kısa uygun zamanda tatmin edici olsun dostlarım. 😎🌸
Eşi kasıtlı olarak istemiyorsa melekler lanetlermiş. Kadın rahatsızdır veya gerçekten canı çokk sıkkındır. O durum da erkek ona cinsel yönde değil de şevkat ile sarılması ve ona duygasal ilişkinin tadını vermesi lazım. Seks sadece iki kişinin birlişmesi değildir. Özelikle evli insanlar bunu daha iyi anlaması Lazım.
Şöyle açıklıyım kendimden gideyim evlendiğim zaman karşı tarafla cinsellik yaşam sürekli olmalı aksi taktirde aldatmalar oluşur… tabiki erkek isterse kadın yapmak zorunda değil ama en azından kötü şeyler olmaması için yardımcı olabilir kadın eşine sonuçta evli iki insan kendi aralarında çözülebilir:)
Hayır değil tabii ki eğer erkeğin istediği zaman karşı tarafın rızası olmadan ilişkiye girebileceğini düşünen varsa bi sorgulasın kendini düşünce tarzının saçmalığını
Öncelikle yazınızda paylaştığınız söz bir hadistir o hadise bir açıklık getirmek isterim. O hadis normal evlilik hayatı içerisinde bazen canı istemediğinde cinselliği red eden kadınlar için değildir. Durumu eşini yok sayıcak seviyeye getirmiş ve bu red etme mevzuunun tabiri caizse b. kunu çıkarmış kişiler içindir. Şimdi adam der ki kabul etmezsen etme bulurum başka kadın vs oda olmaz zinaya girer ve islam toplumunda zinanın 100 sopa cezası ve 3 yıl sürgün cezası var. Bu tür daha bir çok madde sebebiyle evliliği çekilmez hale getiricek derecede eşini red eden kadınlar için geçerlidir bu söz. Kadın hastadır keyifsizdir psikolojisi bozuktur vs o durumda zaten seks isteyen erkeği direkt boşa gitsin.
Kişisel cevabım ise her an her istediğimde seks olmak zorunda değil tabi ki cinsellik kişinin ruh haline göre de artan eksilen birşeydir saygı duyarım. Evliliğin sadece seks odaklı ele alınmasına da hoş bakmayan birisiyim zaten.
Selam Hayır ne erkek sürekli istediğinde her seferinde kadından onay alabilir ne de kadın istediğinde her seferinde erkekten onay alabilir isteyen istediği zaman olur zaten zorla alacağınız bir şeyi zorla alacağınız bir onay size de zevk vermez karşıya da çünkü adı üstünde zorla zorunda olduğu için seninle oluyor bunda ne zevk alacaksın ki isteyerek olmanın tadı bambaşka zorla olmanın tadı bambaşka. #perso
Ben bir KADIN'ım ve benim bedenim bana aittir. Her isteyen istediği anda dokunamaz yok öyle bir kural. Ancak ben istersem dokunabilir. Eğer islam buysa ben bu islam dininden çıkarım arkadaş. Kimse tecavüzü tecizi meşrulaştıramaz. Benim bedenim, dokunamazsın! Bitti.
Hayır eşler Seksi bir birlerini arzu ettiği zaman yapar.. Eşlerden biri pasif kalır istemez ise ne gönül koymalı nede zorlamamalı.. Çünkü zoraki yapılan seks bir şey ifade etmez... Kaldı ki kadının istekli ve arzulu olması sexin güzelliği için şarttır.
Cok aşırı istekli biri ise kadın onun bu isteğine her zaman uyum sağlamak zorunda değil.. Bu tür duygular karşılıklıdır.. Aynı zamanda kadının da istekli oldugu zamanı yakalamak gerekir.. Erkek her istediğinde değil; iki kişi de istediğinde daha zevkli olur...
Beden kadının bedenidir. Nikah defterine imza atıldı diye, erkeğin her istediğinde kullanabileceği malı değildir. Bu da böyle biline. İstemiyorsa, istemiyordur. Zorla güzellik olmaz.
Ama tabi bu madalyonun bir yüzü. Haksızlık etmeyelim madalyonun öbür yüzüne de bakalım. Sürekli eşinden bu muameleyi gören erkeğin başka kadınlara gitme hakkı doğmaz mı?
Şu yazın çok rahatsız etti “bazı anlar delicesine istekliyken.” Yani erkeklik bir durum yok ve zaten hazır olmak zorunda ve size göre mi belirleniyor birleşmenin başlaması? Soruna da görüşüm şu: evet zorunda değilsiniz ama mesela ben istemesem de eşim çok istekliyse yaparım o gece, o an istekli olmasam da yaparken sevdiğim için zaten isteğe gelirim. İlla istediğimde değil, eğer eşimse karşı tarafın ateşini söndürmeyi de bir görev olarak gördüğüm için. Zira 2 gün sonra karşındaki isteksiz olduğu gün de gelebilir, o gün geldiğinde istemeye yüzün olsun. Hem zaten hayatta yaptığın her şeyi isteyerek mi yapıyorsun. Eşin için bazen de istemeyerek yapıver.(ekstrem durumlar hariç tabi ölüm kalım sağlık vesaire)
Dikkatimi çekti bende birşeyler yazayim. İslam dini cinsellik ve aile kavramlarinda asla erkek ya da kadin diye ayırt etmez. İslamda kadinin erkek üzerinde erkeğin kadin üzerinde haklari vardir. Bazı arkâdaslar manipüle etmişler konuyu. Seni yaradan kitabında yazmış nasıl yaşayacağını beğenmezsen yaşamazsın beğenirsen yaşarsın.. Islam dininin kadina verdiği hakları iyi öğrenin bence torpil ordada var onlara. Olan gene bize oluyor be.
birbirini seven insanlar birbirini anlar. evli bekar fark etmez sevgi varsa yer ve zaman önemli olmaz. ben hiç başarısız olmadım, ya da başarısız olacağım zaman istemedim.
Zorla yapma derdinde değilim ama karşılıklı anlayışın olmasından yanayım. Mesela kadın istemiyorsa bu durumu ‘’ rahat bırak beni’’ demek yerine eşi ile küçük oyunlar yaparak ‘’hayatım bu gece lütfen es geçelim ama yarın gece seni göklere uçuracağım’’ deyip yarınki seks için erkeğini daha heycanlı hale getirebilir.
Bi kadın vazife gibi ya da zorundayms gibi benim için bişey yapıyorsa hiç gerek yok yapmasın ve bu soruyu tam tersinden ele alsak erkek istemese ilgisiz olarak adlandırılır malesef erkekler ne yapsa suçlu
Hayır eşi her istediğinde yaşamak zorunda değildir tabiki. Gün gelir kervan döner kadın isteyip erkek yapamadığında da görmek lazım zorunludur diyenleri.
Hayır iki taraftan birisi istemiyorsa ilişki olmaz. Zorla da güzellik olmaz. Eş sinirli değilse erkek istetmeye çalışabilir ama ötesi eşe de tacize ve ötesine girer.
İstemiyorsa istemiyor başka sefere acısını çıkartırız yani 😄
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Dinler dinler kimi dinler ki 😅😅 seks makinesiyiz sanki biz otomatiz para atan kola alıyor sanki komedi bir şey ışte hiç kadinlarinizi sekste mutlu edin diye bir ayet var mi hayır yok ama kadın vermezse lanet okuyalım 😅😅😅
Hayır cinsellik iki tarafında karşılıklı isteğine göre yaşanınca güzel olan bir olay yoksa bir taraf zorlamayla seks yapıyorsa karşı tarafa ne kadar zevk verebilir ki? Tecavüzden bi farkı kalmaz
Elbette hayır. Oyuncak mı bu, ağladıkça eline verilsin.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Baş ağrıları veya yorgunlukları hiç bitmiyor. Ben haftada 3 istiyorum. Eşim 2 hafta da bir. Sonra abaza gibi ortalıkta dolaşıp sağı solu kestiğimde kızıyor. Bir doysam zaten bakmıcam 😁
Senin ne yapıp ne yapmayacağın sana kalmış buraya gelip piskince hem hakaret savurup hem seni ilgilendirmez filan geç bunları yazarsan cevabını alırsın