Cinsel Yaşam Bir erkek karısını seks yapmaya zorlayabilir mi? HümeyraHanimm34 Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 013 Bence bir erkek karısını istediği gibi kullanabilir. Sizce? Bir erkek karısını seks yapmaya zorlayabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
Jdhdydbfnfm Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kız profili kuran sapık bir erkek Allah akıl fikir versin 6 0 Yorumla
sexuallifecoach Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. kadının istekleri önemli , bence istemediğinde yapmak hoş olmaz , ama türkiyede genelde istemiyorlar 😂 1 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Kullanamaz kadın bir obje ya da eşya değildir. Evli olsan bile istemiyorsa yapamazsın. Soruların çok troll gelmeye başladı artık 1 0 Yorumla
core2duo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Olmaz kalkmayan vajinaya dokunmam , kadin araç degil ancak tecavüz fantazisi varsa anlaşmalı olur o. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Zaten tek işimiz bu. Bunu da yapamiyorsak biosanain bizden. Tabi ki de beni istediği gibi kullanacak 5 5 Yorumla Berat5 1 yıl 👏👏👏😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 💋💋💋 Yorumla Berat5 1 yıl ❤️🤯 Yorumla Berat5 1 yıl orada mısın Yorumla yusuf485 1 yıl İşte tam istedim kadın sin mis Yorumla
Mills18 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İstemeyen biriyle zorla yapsam ne olacak ki keyif alamam zaten sadece yapmış olurum 1 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Karşılıklı arzu ve isteklere bağlı kimse kimseyi zorlayamaz. Kimi oraldan hoşlanmaz kimi anal seks ister kimi istemez 1 0 Yorumla
İmanlıAtayız Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Ne bu çalışmayan Tofaş'ı vurdurarak çalıştırmaya zorlamak gibi 1 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. bence zorlayamaz karısıda olsa gönlünü yapıp tavlaması lazım 1 0 Yorumla
Batuhan1003 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı. maalesef kullanamaz, aynı şekilde kadın da kocasını zorlayamaz 1 0 Yorumla
Bi_Sus Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı. isteksiz olursa herhalde bende memnun kalmazdım 1 0 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Zorla yapılan seks zevk vermez bence kadın istekli olmalı ki erkeği mutlu etsin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Tabiki , eğer kardn isteğe uymazsa adam da gidip başka biriyle tatmin olacaktır😉 1 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% 1 yıl Kullanır erkek istiyorsa kadın hayır diyemez 2 0 Yorumla
boşişlermüdürü12 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. Erkekl karısını istediği gibi kullanır derken 1 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yeri geldiğinde zorlayacaksın dikmek için 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 870 cevap paylaştı. Hiçbir şey de zorlama olmaz 1 0 Yorumla
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır etik değil 1 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kadında sen gibi olursa olabilir 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. ben zorlarım... Hiç dinlemem. 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. zorlamamalı da ikna etmrm için çabası olabilir 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Zorlamamalı ama seks için kıvama getirmeli 1 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. zorlamaz 1 0 Yorumla
AloneReber Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı. Zorla olmaz bence 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Zorlasın ya 3 4 Yorumla 16gökhan16 1 yıl Teşvik etsin baştan çıkarsın tahrik etsin anlamindamiydi bu zorlasin Yorumla muhen_diss 1 yıl Zorla olanı seviyor musun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @muhen_diss evet yani Yorumla muhen_diss 1 yıl Yapalım o zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Kız profili kuran sapık bir erkek Allah akıl fikir versin
kadının istekleri önemli , bence istemediğinde yapmak hoş olmaz , ama türkiyede genelde istemiyorlar 😂
Kullanamaz kadın bir obje ya da eşya değildir. Evli olsan bile istemiyorsa yapamazsın. Soruların çok troll gelmeye başladı artık
Olmaz kalkmayan vajinaya dokunmam , kadin araç degil ancak tecavüz fantazisi varsa anlaşmalı olur o.
Zaten tek işimiz bu. Bunu da yapamiyorsak biosanain bizden. Tabi ki de beni istediği gibi kullanacak
👏👏👏😃
💋💋💋
❤️🤯
orada mısın
İşte tam istedim kadın sin mis
İstemeyen biriyle zorla yapsam ne olacak ki keyif alamam zaten sadece yapmış olurum
Karşılıklı arzu ve isteklere bağlı kimse kimseyi zorlayamaz. Kimi oraldan hoşlanmaz kimi anal seks ister kimi istemez
Ne bu çalışmayan Tofaş'ı vurdurarak çalıştırmaya zorlamak gibi
bence zorlayamaz karısıda olsa gönlünü yapıp tavlaması lazım
maalesef kullanamaz, aynı şekilde kadın da kocasını zorlayamaz
isteksiz olursa herhalde bende memnun kalmazdım
Köylümüsüm Hümeyra ne zorlaması
Zorla yapılan seks zevk vermez bence kadın istekli olmalı ki erkeği mutlu etsin
Tabiki , eğer kardn isteğe uymazsa adam da gidip başka biriyle tatmin olacaktır😉
Kullanır erkek istiyorsa kadın hayır diyemez
Zorla güzellik olamaz
Erkekl karısını istediği gibi kullanır derken
Hormonlar ı yi çalışıyor
Yeri geldiğinde zorlayacaksın dikmek için
Hiçbir şey de zorlama olmaz
Hayır etik değil
Eşinin de istiyor olması gerekiyor
Kadında sen gibi olursa olabilir
ben zorlarım... Hiç dinlemem.
zorlamamalı da ikna etmrm için çabası olabilir
Zorlamamalı ama seks için kıvama getirmeli