AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
591Cevap
Yapma nefsine halim ol öyle yöntemlere de gerek kalmaz
En sağlamı spiral. Ama kondomda sağlam. Haplara pek güvenme
Kadının sağlığı açısından prezervatif. Doğum kontrol hapları kadınların hormon dengesini bozuyor.
en iyi korunma kişinin bilinçli davranmasıdır ertesi gün hapları %100 etkili değildir prezervatifin patlama ihtimali vardır vs
Evlenmeden önce sınırsızca her şeyi yaşamak ne kadar akıllıca? En iyi korunma yöntemi, bu işten uzak durmanızdır.
Hala geri çekilmeyi bir yöntem sananlar var ya. Doğum kontrol hapı en sağlıklısı. Erkek de fedakarlık yapıp prezervatif kullanıp riski en aza düşürmeli
en iyi korunma yöntemi ilişkiye girmemektir fkgjddfg
Geri cekme yontemi yarida kalma demektir ohhhhh diye diye icine bosalacaksinki tadi ciksin spral en doğalı
Prezervatf tamam iyi ama hisstmeyi engellio oyuzdn geri ckme daha mantkli o zevk ano ckmek berbat bisy ama:(
Geri çekmekten nefret ederimmmm patlamadiktan sonra seksin ne anlamı var
Prezarvatif ile alakali; Ne yaparsan yap o hazzı alamazsın çıplaklığın verdiği hazzı asla vermez😉
geri çekilme forever, şapka sevmiyorum bir kere denedim zevk alamadım bir dahada denemem kız istiyorsa kendini koruyabilir ben kendime güveniyorum
Öğrenebilirse geri çekme yöntemi, yapamıyorsa boşalmaya yakın prezervatif takabilir.
Korunmak açısından kondom sanırım ama zevk dersen tabi ki hap 😍🙈
Kondom, ölümcül hastaliklardan en önemlisi koruyor.
Spiral...
Prezervatifle ilişkiye girmek gaz maskesiyle gül koklamaya benzer ki bana çok ters...
En güzeli bayanların spiral taktırması en rahatı :D
prezervatif kullanacaksın. nişanlı falan deyip kullanmamazlık yaptığında hamile kalırsın ve seni bıraktığında bu snin hayatını mahveder
şampanyayı dışarı patlatacaksınız, bundan keyif alacaksınız.
İlişkim olmadığı için korunmaya ihtiyacım yok ama en yaygını ve güvenileni tabiki kontraseptifler.
Nedir o
Doğum kontrol hapları
Prezervatif değil yani
Hayır
@aritmi arkadaşım sanırım size yardım edebilir.. :)
Sen sağlıkçısın sen daha iyi bilirsin,en iyi yöntemi
Bununla korunuyorum link
Korunmuyorum hiç knk çünkü ilişkim yok ben çok seçici biriyim bu yüzden hayatımda biri olmuyor bile karşımdaki kişi mükemmele yakın biri olmalı bana göre 😂
Namaz sizi her türlü kötülükten kazadan beladan korur.
Bak bu en iyi cevap.
:).
Iliskiye girmemek 😂
Doğum kontrol
Prezervatif
%50 sans var bide
Ovulasyon tarihlerini dikkate alırsan hiçbir sorun olmaz , aklında en ufak şüphe dahi olmaz
Çift kat prezervatif patlama felan olursa daha garanti
abi ben kullandm 1 saat bosalamadim cift katta avantajmi desem dezavantajmi desem...
@55bfr avantajı da var dezavantajı da
Bilmiyorum ama araştırmalarıma göre aşı en zararsızı sanırım. en iyisini bilemeyeceğim
Aşı ne oluyo
Aylık aşılar var hamilelikten korunmak için. sağlık ocağına veya bir hastaneye danışabilirsin
Kalıteli hap bulabilirsen hap tabıkı kılıfa karsıyım etlerın suları bırbırıne karısmalı vıcık vıcık:::::::>💧💦💦💦💦💦
Geri çekilme. Kendimle gurur duyuyorum kimsenin günahina girmedim, girmem'de çok şükür boşalacağım zaman çekilmeyide çok iyi bilirim...
spiral taktırabilirsin yoksa kondom en sağlıklısı ve en mantıklısı. kaliteli kondom kullandığın sürece sanıldığı gibi zevki de azaltmaz
En iyisi elbette doğum kontroldür. Doğru kullanıldığında %99 koruma etkinliği var. Bunu her kadın doğumcu söylüyor.
Prezervatif saniyodum ben
ne desem ki ertesi gün hapını kullan desem psikolojik zarar veriyor partnerin dışarıda boşalsın desem bu sefer rahimdeki mikropları öldüren spermlerden olursun
Biz hiç korunmuyoruz bir sakarlıkta çıkmadı eğer istersem ertesi günü alırım
Dışarıya mi bpsalma oluyor... en iyisi o
Güvendiğim bir kadınsa korunmuyoruz, eğer emin değilsem prezervatif kullanıyorum...
hiç biri %100 değil fakat ciddi korunmak istiyorsan spiral taktır
Evlenmeden cinselliğe giren kızlar orospi en iyi bakirdir
kondom daha sağlam, ertesi günü hapı veya diğer haplar kadınların hormon dengesini bozuyor.
partnerin becerebiliyorsa geri çekme. ikincisi prezervatif
Gencsin daha spral le ne isin var :)
Dogum kontrol hapini bilmiyorsun daha spral taktircam diyorsun
Insanlarla dalga gecerken ne kadar kucuk duruma dustugunun farkinda degil hasbam :)
ben ömrümde bir kere prezervatif kullandım bidaha kullanmadım.
işin sırrı geri çekilme yöntemi
Yok ya riskli sen niye kullanmadın tekrar
Anlatayım sana ömrümde 2 ilişkim oldu ilki bakireydi onunla hiç korunmadan ilişkim oldu 2. Si yaklaşık 2 yıl sürdü ilkinde kullandım baktım becere biliyorum sonra hiç kullanmadım. buna tecrübe diyebilirsin. Peki sen evli misin?
Sana nasıl yaptığımı anlatırım ama burada herkes görür.
Bekarım
İstersen nasıl yaptığımızı anlatayım Özelden mesaj at burada herkes görmesin. Merak etme seni rahatsız etmem
İlişki ilgili sorunun olduğun da çekinmeden sorabilirsin sayın bayan ☺
her ne kadar tensel temas olması için geri çekilme deseler de prezervatf açık ara önde. bir de vaginal prezervatifler var
sprial, ve prezervatif olmuyorsa tek çare kalıyor geriye emniyet güçlerinden korunma talebinde bulun bence:)
bu kadar erkeğin olduğu sitede bu profil resmini koymanın amacı nedir?
teşhirciliği sevmem ;)
ucuz numaralar bunlar.
ne için...
yazdığın cevaba sözüm ancak bu olabilir. Teşhirciliği sevmek ne kadar ahlaki?
fenayydı bu.
gkhnyz nedir fena olan?
numar değil açık ve net ne istediğimi yad ne yapmaya çalıştığımı gizleyen birisi değilim numara yapmayada ihtiycım yok ...
bende istediğin o kadar ucuz ve basit ki diyorum. Sen gibiler bayansa ben bayan olmakla utanç duyarım.
tercih meselesi canım ;) sana sayımız sonsuz seninde bana olsun ;) anlaştık...
bir bayanın kendini sunar gibi teşhir etmesine saygı duymamızı beklemen çok garip. Ben gerçekten üzüldüm hemcinsin olarak. Bu kadar basit ve ucuz değil, olmamalı bir bayanın bedeni.
kimseden akıl alacak değilim bence susmalısın...
akıl almak da hayatı yanlışsa erdemdir ama sen bunu anlamadın bile. Ben üzüldüm senin için. İnş. ya fakesindir ya da erkek. Biri bayanın bu düşüncede olması beni şok etti. Ya sen bayan değilsin ya ben. Hiç kendisine saygısı olan biri bu dediğine tenezzül etmez. Umarım hata olduğunu çok fazla seni bir eşya ve mal olarak görmeden erkekler anlarsın.
Allah razı olsun sayende çok bilgilendim sayemde sevap kazandın... sana iyi geceler..
ben sevap kazanmak için demedim. Belki kızdın ama düşünürsen ne demek istediğimi anlayacaksın. İkimizde bayanız ve bir bayanın erkekler nezdinde sadece ilişkiye girilecek bir meta- mal olarak görülmesi hemcinsin olarak beni yaraladı.
Belki bu egonu şişiriyor ama sende olan inan her bayanda var. Bu senin için özel- ekstrem bir durum değil. Sadece bu şekilde nerde-nasıl- kimle nasıl olmamız.
Şimdi egonu şişirirler güzelsin,çıplak olana yapılacak tek şey bu.Nasıl bu basitliğe tenezzül edersin?
bu kadaar duyarlıysan senin cinsellik katagorisinde ne işin var gizli soran
robot1991 cinsellikte olan herkes seninle aynı amaçla bulunmuyor.
En iyi masrafsız yöntem geri cekme iceri bosalmama yontemidir
prezervatif ama kadınlar içinde spral diyoalr ama sonra çocuk olmama riski varmış galiba onda en iyisi prezervatid ama ondada zevk alıp vermek mesele evli misin
Geri çekilme çok riskli ama bide ertesi gün hapları var garantiye almak. istiyorsan prezervatif kullandirt
adam içine bosalmak istiyorum demis sen geri çekilme diyorsun :D napsın geriden mi bosalsın
Onu görmedim 😂😂
elegant kardeş . sen böyle dolaşırsan cidden korunmaya ihtiyacın var demektir.
korunma yöntemi. malım var malım var diye dolaşmamaktan gecer
göbek üstüne göğüs üstüne kalçalara boşalma en iyisi bence :)
evlenince mecbur kullanıcaklar
ya da hapla
evlenmeden yapan beyefendiler zevk almıyormuş
hamile kalınca en azından terkederim kafasında oldukları için
kondoma karşıdırlar
Ben evliyim haklısın düşüncelerinde ama
Sen de dikkat et buralarda kocanın haberi olsun
Olur söylerim 😁
komik olan nee
Kocana söyle diyorsun başka bir kadınla yapacksan illa kondom kullan mi diyim
kocandan gizli burayı kullanma diyorum
bu uygulamayı diyorum
Anladim niye çok mu kötü ondan gizli kullanmam
o senin arkandan böyle şeyler yapsa hoşuna gider mi
Yapmadıgını nerden biliyorsun benden gizli instagram açmiş
Girdiği maç sayfaları telefonu iki dk düşmüyor elinden
Face de aratıp sildiklerini sayamıyorum bile
iyi birbiriniz aldatın o zaman
Evet gün boyu o maç senin bu maç benim mşj üstüne mesaj işten gelir PlayStation hazırlanirsin yanina gidersin dur bir oyun da ha oynim öyle der
eee bana niye anlatıyosun
Ordan laf atmak kolay ya sana bil dedim bişey demeden önce
Birileriyle konuşuyor mu
Bilmiyorum görmedim
Belkide yoktur
Sadece maçtır derdi
Gelip buralarda senin gibi takılmıyodur
İnş güvenilir birisindir
Güvenilir birisidir derken?
Hiç boşver
hayır saglık ocagında yapılan ıgneler var
aylık gıt ondan yaptır bebegı
Kondom dicem zevk alamicaaniz geri cekme desem siz yapamicaaniz spiral takın ya da bant kullanin
becerebiliyorsanız birbirinizden uzak durun gençlikta yaptığınız yapın mast.
en kalitelisi bile plastik sonuçta plastik kokusunu alıyorsun ama daha temiz bir yöntem yok.
içine boşalmak her zaman risk taşır, bunu göze alıyorsan şimdiden çocuk odanızı hazırlayın :D
Ilaclarin yan etkileri cok haci kondoma devam ya da sevismeyi ogrenin
Bulunduğun mahallenin muhtarina git o sana dilekçe yazdırıp kaymakamliga sevk edecektir.
Ne demek o
favorimdir dışa boşalma, hem şekil oluyo hem zevkli keyifli, hem korunuyon :P :))))
tam boşalacağım zaman dışarı çıkarıp dışarıya boşalıyorum