Dönüyor mu dedi çıkıyor mu dedi emin değilim. Bi arkadaşa taktır filan diye konuştukta yok güvenmiyorum onda da kalınıyor filan dedi. Sen böyle deyince sormak istedim
@Es_Ess Dönmez de çıkmaz da ama o :) yine de olsa ufak bir ihtimal var tabi ki de ama genelde korur doktorunun iyi yerleştirmesi lazım ve aldığın spiral kaliteli olması lazım
@Es_Ess Aynen öyle kulaktan dolma laflar ben hiç döndüğünü vs duymadım hiç. Bakır ve krom olarak var zaten ve hangi doktora gidersen git aynı yerleştirmeyi yapacaktır fakat iyi doktor her zaman iyidir
Yani ben takmasını istemiştim rahat olur diye sonra korktu heralde dediğim şeyleri söyledi kaldı öyle bi süredir görmüyorum sormadım da naptı diye. İçeri boşalma hazzı bambaşka bişey üstelik condom olmadan. Erkeğin aldığı haz kadar kadın alıyor mu bunu hissetmekten bilmiyorum ama risksiz olması mükemmel
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Geri çekilme ama bu tek eşlilikte böyle yoksa kondom kullanırım
Prezervatif ve geri çekilme. Sevgilimle yaptığım zamanlarda
Tüp ligasyonu
Nasıl bir yöntem detay yazarmısınız
Araştır.
Onu kullanan var mı ya şaşkınım
@deliriyorummmmm niye şaşkınsın gayet güvenli bir yontem
Güvenli ama çok nadir tercih edilir
Çok memnunum. bence çocuk istemeyen herkes tercih edebilir
Yüzde 0.000001 gebe kalma ihtimali yani istediği gibi ilişki serbest yani güvenli
@deliriyorummmmm aynen öyle.
Neden bunu yaptırmak istedin merak ettim doğrusu özel değilse
@deliriyorummmmm yeteri kadar çocuğum var ve asla istemiyorum birdaha. esimede guvenmedigim icin yaptım ki iyi ki..
O zaman iyi ki yapmışsın en mantıklısı bu dediğin
Bazen prezervatif partner çok israr ederse
Okey sıcak dokunuşş :)
Geri çekilme yöntemi tqbiki.
Vezektomi.. :)
Daha yaşamadım
Geri çekilme yöntemi. Hissetmek önemli benim için
Geri çekilme yöntemi ile
Erkeğin sınırlı bir o yoldan devam
İçe boşalmamak hshsn
Disari
Tırtıklı prezervatif kullanıyorum
Prezervatif
Otoyol ile
O ne demek
Spiral var
Yüzde yüz çözümmü
@ThisisBad Yok ama bende şu ana kadar bir sorun olmadı yani %1 lik ihtimal ile kalınabilir de tabi doktorun ve seçtiğin spirale göre değişir
Geri çıkarabilşyormusun bunu
@ThisisBad Doktor çıkarır evet istediğin zaman
Fiyat bilgisi ve çıkarınca geri kullanılabiliyormu acaba çok soru sordum biliyorum bu son
@ThisisBad hayır sorabilirsin. Fiyat değişiyor geri takılmaz sanırım tekrar sıfırdan takılması gerekir
Çokmu pahalı bir şey sen kullandın için soruyorum 10 bin varmısır
@ThisisBad Sanmam ya ben taktırdığımda 1000 mi 1500 TL mi ne ödedim
Ywni taktırdıysanız max 2-3 k dır anladım teşekkür ederim
evli misin?
@ThisisBad Sen eşine felan mı taktıracan yoksa manitaya mı :)
Yok bi arkadaşım için sordum daha doğrusu muhabetti geçmişti onla onun için sordum
@ThisisBad He bi arkadaş :)
Sen evlisin ama dimi
Hiç hamile kalmadın dimi? Spiral dönüyor vs bişeyler diyorlar
@Es_Ess Kalmadım kim dönüyor dedi
Dönüyor mu dedi çıkıyor mu dedi emin değilim. Bi arkadaşa taktır filan diye konuştukta yok güvenmiyorum onda da kalınıyor filan dedi. Sen böyle deyince sormak istedim
@Es_Ess Dönmez de çıkmaz da ama o :) yine de olsa ufak bir ihtimal var tabi ki de ama genelde korur doktorunun iyi yerleştirmesi lazım ve aldığın spiral kaliteli olması lazım
Kulaktan dolma laflar desene 🤷♂️ kalitesi de mi var onun bakırdan olmuyo mu o. Yerleştirme konusunda doktorun faktörü önemli o zaman
@Es_Ess Aynen öyle kulaktan dolma laflar ben hiç döndüğünü vs duymadım hiç. Bakır ve krom olarak var zaten ve hangi doktora gidersen git aynı yerleştirmeyi yapacaktır fakat iyi doktor her zaman iyidir
Bilgi sahibi olduk artık. O ne yaptı ne etti bilmiyorum 🤷♂️ korktu o zamanlar muhtemelen uydurdu mu naptıysa
@Es_Ess Uydurmuş belli benim kafa rahat en azından boşalma olursa hamile kalma korkum olmayacak. Sormadın mı ne yaptın ettin diye
Yani ben takmasını istemiştim rahat olur diye sonra korktu heralde dediğim şeyleri söyledi kaldı öyle bi süredir görmüyorum sormadım da naptı diye. İçeri boşalma hazzı bambaşka bişey üstelik condom olmadan. Erkeğin aldığı haz kadar kadın alıyor mu bunu hissetmekten bilmiyorum ama risksiz olması mükemmel
@Es_Ess evet mükemmel oluyor güzel bir his içine sıcak sıcak aktığını hissediyorsun
Hayal ettim istemsizce 😅😅 yazabilirsin istersen burayı baya meşgul ettik
Kondom
okey korunması
Spiral
Spiral
Geri çekilme.
Kondom
çekme yöntemi
Girmedigim için korunmuyorum
genelde geri çekilme
Condom
İlişkiye girmemek