Hiç ilişki yaşamadım korunma yolları hakkında oldukça bilgi sahibiyim yani bir çok yöntem biliyorum ama benim korunmaya ihtiyacım yok yani benim korunmamı gerektirecek bir şey yok çünkü genelde hamile kalma riski olan kadınlar korunur ama ben de öyle bir risk yok yani korunmaya ihtiyacım yok bu yüzden hiçbirini kullanmıycam kullanmayı da düşünmüyorum zaten gerekte yok ama zevk için yeni tatlar keşfedebilmek için tabii ki Karşı taraftan tırtıklı prezervatifler kullanmasını isteyebilirim. #reda
Hani öyle bir durum olursa prezervatif. En azından ilk boşalma öncesin de takmayı kesinlikle ihmal etmem. 2. Ve 3. Seans da pek takma taraftarı değilim. Hem geç geliyor hemde daha çok keyfi yaşamak istiyorum. Ama ilk birleşme de kesinlikle takarım.
Karşımdaki korunuyorsa aldığım zevk muhteşem olur. İçeri boşalmak inanılmaz keyifli. Korunmuyorsa ya zamanında geri çekilirim ya da boşalacak anal veya ağız yolu tercih ederim.