- Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılEn güvenilir doğum kontrol yöntemi prezervatifdir. Hem cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korur hemde gebelikten koruma olasılığı yüksektir, ayrıca vücuda hormon alınmıyor, kimyasal madde alınmıyor böylelikle
31 Yorumla- +1 yıl
Hiç sevmem et ete değecek
En İyi Cevaplar
Hem karşımdaki erkeğe prezervatif kullandırttırırım hemde geri çekilmesini isterim.
En garantisi bu iki yöntemi aynı ayna uygulatmak.
Prezervatif olmadan yapılacak sekse karşıyım. Hiçbi erkeğe çünkü "o derece" güvenmem. Hastalık sahibi olmaya davetiyeye gerek yok.
Prezervatifi kabul etmeyen sevgiliyi de reddederim. Net.
Ria 'ya karşıyım. Bakır alerji yapıo regli arttırıyor.
Hormonal ilaçlarda , kadın bünyesine halay çektiriyor. bir erkek için vücudumun tabii dengesini bozacak değilim.
Ertesi gün hapı zaten , acil korunma yöntemi. Devamlı kullanımı sakıncalı
En akılcısı ; prezervatif varken erkeğin geri çekilmesi.
Edit : görüşüme salça olacak erkeklerin görüş yorumlarıyla profillerini şikayet etmekteyim.
Teşekkürler62 Yorumla
+1 yılgeri çekilme yöntemi bir yöntem yoktur. bu halkın bilinçsizce uydurduğu bir uygulama.
meni dediğimiz sıvı teknik ismi ile semen, sperm ve spermi koruyucu sıvılardan oluşur. cinsel uyarı başladığında bu sıvı hazırlanmaya başlar. henüz tam olarak hazırlanmadan ilişki boyunca yavaş yavaş akmaya başlar. normalde boşalma anında semen içerisinde ortalama 250-300 milyon sperm olur. ama ilşki boyunca halk dilinde zevk suyu denen ama aslında semenin yani meninini ilk hali olan sıvı akar. bunda da yine milyonlarca sperm bulunur. o nedenle geri çekilme durum anlamsızdır. ilişki boyunca akıyor zaten.34 Yorumla- +1 yıl
en ideal yöntem d. k. haplarıdır. hem en iyi korumayı sağlar hem adet düzenler hem de vajina içerisinde kist polip myom gibi kitle oluşumuna engel olur eğer var ise tedavi eder.
yeni nesil hapların oranları düştü. eskiden 70 olan hormon oranı şimdi 20 lerde. o nedenle kilo falan yapmaz. risk yok. - +1 yıl
@aylindemir00
teşekkürler - +1 yıl
@limerencia
@kuzikeriler
teşekkürler - +1 yıl
@serenia
teşekkürler
Kondom en rahat ve güvenilir olanı. Şahsen çok alıştım ben kondoma. Diğer korunma yöntemlerinin tümü kadınlar adına zararlı. Mesela doğum kontrol hapı ve aylık koruyucu iğneler kadının doğrudan hormonal sistemini hedef alıyor ve yan etkilere sahip. Ya da spiral kimi zaman yerleştirildiği noktada ete gömülüyor çıkarılması zaman alıyor. Geri çekilme yöntemi keza fazlasıyla gebelik ve hastalık riski barındırıyor. O yüzden siz siz olun, partnerinizin kondom takması konusunda ısrarcı olun. Hem onun hem de sizin kafanız rahat etsin :)
09 Yorumla
Gizli Soran+1 yılComdom reklami yapar gibi yazmişsin 😁
Gizli Soran+1 yılHahhah şaka yapıyorum teşekkür ederim yorumun için
Gizli Soran+1 yılEvliyim 😁
Gizli Soran+1 yılHahaha yapmaz o Emin’im beni sevdiği için değil Allah korkusu olduğu için yapmaz
Gizli Soran+1 yılSağol :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
589Cevap
+1 yılPrezervatif sevmiyorum o sıcaklığı hissetmem etimin etine değmesi lazım bu yüzden ilk geri çekilme yöntemi daha sonra da ertesi gün hapı kullanırım o da içim rahat etsin diye.
73 Yorumla- +1 yıl
En güzel cevap
- +1 yıl
Ne guzel tarif etmissin bende et ete degmeden olmaz icine ohhhhh diye diye bosalmadan tadi olmaz diyenlerdenim
Gizli Üye(36-45)+1 yılspiral iltihap adet duzensızlıgı yapıyor, prezervatif hissi tam yaşatmıyor, aylık ığne yan etkısı cok en guzel dogum kontrol hapları.. doktora gıt sana uyygun hapı onerıyorlar.. genelde yasmın ı soyluyorlar ama bende cok yan etkı yaptı. gynelle yı kullanıyorum ben sıvılcelerde azalmada yapıyor cok memnunum.. ılk ıctıgınde yan etkılerını cok yasıyorsun ama sonra vucut alısıyor.. bı ay sonra evlenceksen sımdıden baslaman lazım zaten.. ılk kullanımda bı ay duzenlı kullanıyorsun yanında ekstra koruma da yapman gerekıyor, ıkıncı ay sadece haplarla devam edıyorsun.. bence en kısa zamanda doktora gıt basla
00 Yorumla
+1 yılEn iyisi prezervatif. Ama düzenli bir ilişki içindeysen doğum kontrol hapı ya da spiral.
91 YorumlaIliskim yok ama olsa prezervatif kullanirim tabiki de eger sabit bir iliskim varsa spiral kullanmak en iyisi olur veya koldan yapilan bir şey varmis en iyisi o spiral bile guvenli degil prezervatif de guvenli degil zaten koldan olani yaptiririz rahat rahat yaparim bir de erkekler de bir seyler yapiliyormus ameliyat ile spermin gelmesini engelliyormus o olabilir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılhissederek geri çekilme evet ama ne yaparsın işte hap kullansa kadın hormonal düzensizlikleri meydana getirebilir kilo vs
22 Yorumla- +1 yıl
Ama erkekten zevk suyu gelebiliyor ilişkideyken bence çok riskli🥱
- +1 yıl
yıllardır sorun yaşamadım desem 🤭 😎
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenim sürekli kullandığım yöntem geri çekilme
Burda erkeğe çok iş düşüyor kendinden emin olmalı ne yaptığını bilmeli eğer buna hakim biri ise sorun olmaz ben bunca zaman bir sorun yaşamadım ama kondom kullanmaktan ziyade spiral taktırmak daha mantıklı gibi10 Yorumla
+1 yılben geri çekilme yöntemini kullanıyorum partnerlerim bu durumdan rahatsız değil evet çok riskli kabul ediyorum ama o anın verdiği o içine boşalsam mı boşalmasam mı geri çıkabilecekmiyim hissini seviyorum açıkcası , net bir şekilde partnerimin içini hissetmek ve kendimi ona hissettirmeyi de seviyorum tüm damarlarımı sertliğimi hissetsin istiyorum.
10 Yorumla
+1 yılGeri çekilme etkili bir korunma yöntemi olmamasına rağmen birçok cift bunu kullanıyor ve işin garibi çok nadir şekilde gebelik oluşuyor,, ancak ben hem kadınin düzenine olumsuz etki etmemesi, hemde ulaşımı ve kullanımı daha rahat olduğu için ihtiyaç hakinde prezervatif kullanıyorum
10 Yorumla
+1 yılEn etkin korunma yöntemi prezervatiftir tabi kalitelisini kullanmak kaydıyla. İlaç sürekli kullanamazsın zararlı olur. Eğer prezervatifle ilişkiden zevk almıyorsanız, partnerin de kendisini kontrol edebiliyorsa geri çekme yöntemini uygulayabilirsiniz ama onu da iyi ayarlayamazsa ya seni yarım bırakır ya da içine boşalır.
00 YorumlaEn iyisi spiral + doğum kontrol hapı ve iğneleri baktın yine de hamile kaldın karate kungfu ne varsa dalsabilirsin partnerine bundan da daha iyi bir korunma tavsiyesi olamaz .. bir de şu var hadi sen korundun da biz senden site olarak nasıl korunucaz bir de onun çözümü bulunsa :(
00 YorumlaKoruyucu iğneler +kondom
oral kontraseptif+kondom
Cilt altı kapsül +kondom
Bu üç yöntem de koruyuculugu yüksek yontemlerdir. Igneler genede 3 aylık oluyor. cilt altı kapsulde öyle büyük bir operasyon değil basit bişey. daha ayrıntılı bir bilgi için aile hekiminize başvurabilirsiniz.13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSen hangisini tercih ediyorsun
Gizli Soran+1 yılAnladım sağol
+1 yılCnm benim sen bu soruyu tam bir sene once yine sormustun ve ben yine detayli cvblamistim meslekten dolayi beni en iyicvb secmistin yinee sormussun yinee cvblayayim yeni evli ciftlere ilk aykondom oneriyoruz enfeksiyon riskinden dolayi daha sonra kan degerlerine bakarak kalici kontrolu belirliyoruz buda genelde hap oluyor gebe kalirsa bayan dogumdan sonrada spiral oneriyoruz simdi senin durmunada gelecek olursak cok iii biliyorum mesajla hatirlat senin icinde yazayim opuldun mutlu kal emi
05 Yorumla- +1 yıl
Benim cvbimda tatmin edici degilse daha nasil bir cvb bekliosun anlamadimki sen kontrol yontemlerinin yan etkisini sormadinki
- +1 yıl
gül icin tsk ederim cok incesiniz onur duydum prenses
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDüzenli ilişki veya evliler için spiral veya doğum kontrol hapı en güvenlisi.
70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç bir yöntem %100 koruma sağlamaz, istatistiklere göre başarı oranlarına bakabilirsin.
en sağlam yöntem spiralmiş, sonra doğrum kontrol hapı tercih ediliyor
çiftler kondomu pek tercih etmiyor, zevki azaltıyor, o tek gecelik yaşayanlar için olmazsa olmaz. hem hamilelik hem de bulaşıcı hastalık riski olduğu için..
dışarı boşalma ise korunma yöntemi değil tam bir akıl tutulması bana göre..11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBencede dışarı boşalmak korunma yöntemi değil.
kesinlikle sevmiyorum ama benim görüşüm prezervatif en iyisi
70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldogum kontrol hapları sentetık haplardır ve yuksek mıktarda ostrojen kadınlık hormonuda ıcerır rıskı var zaten recetede yazar bu rıskler meme kansesrı gıbı yanı bınde bırde olsa rıskı var condon yanı prezervatıf var veya gerı cekılme yontemı bıraz onunda hamıle kalma rıskı varspıral aslında uygun en azından vucudu kırletmıyor hap gıbı
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılİşte geri çekilme yöntemiyle hamileyim bence bugün adet olmam gerekiyordu
Gizli Üye(30-35)+1 yılprezervatif. ertesi gün hapı prezervatifte yırtılma vb korunma yöntemlerinin işe yaramaması durumları içindir. Sürekli kullanılabilir bir şey değildir bir ayda 1 tane maksimum 2 taneden fazla kullanılması zararlıdır. Bir diğer yöntem ise doğum kontrol hap veya iğnesidir. Ben bunu daha çok seviyorum. Prezervatif ne kadar ince vs de olsa sonuçta hissi azaltıyor. ben çok sorun yaşıyorum mesela
00 YorumlaDoğum kontrol hapı netice de doğal olmayan kimyasal bir madde... Aşırı ve uzun süre kullanımı yüzünden uzun yıllar çocuk sahibi olamayanlar bile var bıraktığı halde üstelik... Prezervatif ise öyle değil... bence daha doğal ve oldukça da sağlam... öyle yırttım patlattım diyen salaklara inanma sen
01 Yorumlahap kullanmak iyi değil bence. geri çekilme daha zevkli ama kendine hakim olabilene, biz onu uyguluyoruz. arada prezervatif tabi içine boşalmak istediğimde. O da bana uygun prezervatif bulmakta zorlanıyorum diyebilirim. birtek model var okeyde, onun dışında çok sıkıyor diğerleri..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendi.
Gunumuzde korunma yontemlerini kişiler kendi keyiflerine göre seciyorlar ve bu çok ağır sağlık sorunlarına neden oluyor en basiti kondom bile latex alerjisi olan kisileri etkiliyor dogru olan.
Dr unuzun sizin icin uygun gördüğü yontemdir.01 Yorumla- +1 yıl
Tsk ederim
Korunma erkeğin görevi olmalı. Geri çekme bir korunmavyöntemi değil biliyorum. Ama prezervtifle de hiç ama hiç tat keyif alınamıyor.
Kadının korunacağı yöntemlerde hormon dengeleri bozuluyor felan. İki ucu poklu değnek 😂😂00 Yorumla
+1 yılYöntem basit :D
weknowmemes.com/.../...-i-protect-my-virginity.jpg00 YorumlaPartnerim nasıl kendini rahat hissedicekse o
Benim kendi düşüncem koruma olmasan et ete deymeli mantığı zaten tecrübeli biri ne yapicani ne zaman boslicni bilir10 YorumlaHiç bir korunma yöntemi %100 etkin değildir..
Prezervatifin delinme, yırtılma ihtimali , haplara rağmen ya da iğne, spiral korunmaya rağmen hamile kalmış kadın örnekleri ile çok karşılaştım..10 Yorumla
+1 yılSiyasi İklim ya da ekonomik kaygılar güderek çocuk sahibi olmayı ya da olmamayı belirlemek bana mantıklı gelmiyor. Çünkü insanın fıtratında üremek var iklim müsait olsa da olmasa da...
Geri çekilmek bir yöntem. Ama uygulamada pek de kolay değil...03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılGeri cekilme bir korunma yontemi degildir
- +1 yıl
Sana göre olmayabilir.
Pratikte uygulamasi zor da olabilir.
Lâkin kitaplarda böyle bir yöntem geçer, korunma yöntemleri başlığı altında...
Gizli Soran+1 yılHangi kitap acaba? Git saglik ocagina anlatsinlar sana neden yokmus
+1 yılpartnerine söyle 2 tane birden taksın kılıf, sende doğum kontrol haplarindan al ve birde ertesi gün hapı ama ertesi günü iç, en korunmalı yöntem bu olsa gerek :P
bütün bunları yapacaksam , MANUEL TAKILIRIM daha iyi diyorsun demi duydum :)))10 Yorumla
+1 yılEn garantisi RIA (rahim. ici arac) spiraller. Digerlerinin korumaciligi ria kadar saglam degil
43 Yorumla- +1 yıl
Korunmuyorum @46tatlı
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yıllardır geri çekmeyle korunuyoruz. Eşim prezervatif pek sevmiyor bu yüzden ilişki anında boşalmayı çok özledim 🙄
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılAylık iğne ya da 3 aylık iğne dir en iyi korunma.. Hem ilişki anında da daha rahat olursun dert etmeden
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hamileliği önleyici fitil ve jeller en etkili korunma yöntemi.. Prezervatif de öyle ama o da sexin büyüsünü zedeliyor..Çünkü kadının kayganlığı, ıslaklığı ve sıcaklığı hissedilmiyor.
00 YorumlaDoğum kontrol hapı denen bir teknoloji var. İçine boşalmak kadının orgazmını aşırı şiddetli hale getiren bir şeydir. Güzeldir. Bundan feragat etmeyin 😉
00 YorumlaPrezervatif koruyor işte
Tabii her prezervatif'in bir kalitesi kalitesizliği var.
Ama ben cinsel ilişkiye girecek olsam prezervatif kullanmazdım00 Yorumla%100 hic yapmamak, geriye kalan yöntemlerde hicbirisi %100 koruma saglamiyor, eger kondomu dogru kullanirsan % 100 sadece gebelikten degil HIV. Hepatit gibi hastaliklardanda koruyor
00 YorumlaBen uzun yıllardır geri çekilme yöntemini kullanıyorum. Hiç yol kazası da yaşamadım.
Ne zevkten ödün verdim, ne de partnerimi ilaç kullanmak zorunda bıraktım.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çünkü erkek ilişki esnasında kadının içinde ki ıslaklığı , kayganlığı, sıcaklığı ve vajinanın iç yapısı olan o tırtıklılığı hissetmek ister... En iyi korunma yöntemi önleyici fitil veya jeller..
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTamam amca
+1 yılcinsel ilişkiye girmiyoruz :D en iyi korunma yöntemi
40 Yorumla
+1 yılet ete değecek de ılık ılık içine boşalmak istiyorum
30 Yorumla
+1 yılHiçbir korunma yöntemi %100 güvenilir değildir küçükten olsa hamile kalma olasılığı vardır 😉😉
32 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAynen öyle hiç biri kesin olarak korumaz ama diğerlerine göre daha iyi olan koruma yöntemleri var yine🤔
- +1 yıl
Aylık korunma iğneleri
Deri altı doğum kontrol implantı yeni dönemde çok kişinin tercihi
+1 yılIkisi de... prezervarifin yirtik cikma olasiligi ve dogum kontrol hapini almayi unutmus olamk
31 Yorumla- +1 yıl
en iyisi yapmamak :D
+1 yılben direk içine boşalma yanlısıyım :) ama zor zamanlarda genelde prezervatif ve geri çekilme kullanıyorum
10 YorumlaMerhaba,
En iyisi kondom. Hem herhangi bir hamilelik riski oluşmaz. Hem de cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunabilirsiniz.10 Yorumla
+1 yılHehe prezervatif aldığım gün sordun bu soruyu :) şu an paçama yapışıp "baba" diyecek bir yumurcak düşünmüyorum valla. Kaçın korunun savunun :D
10 Yorumla
+1 yılmerhabamutlulugunuz daim olsun engüzel çözüm önerisi saglıgınızıda düşünüyorsanız bir dr. ile konuşmanız cok daha iyi olur mutluluklar
10 Yorumla
+1 yıliyi bir korunma iyi bir savunmadan geçer öncelikle dövüş sanatlarına yönelmeni tavsiye ederim birde pc için virüs koruma kullanabilirsin yardımcı olduysam ne mutlu bana :)
12 Yorumla- +1 yıl
şaka bir yana erkeğin boşalmasına yakın kendini engelleyemiyorsa sen zamanını bilip çıkarıcaksın prezervatif falan sevmiyorsanız
doğum kontrol hapı kullananlar ileride çocuk sahibi olmak istediğinde sorun yaşayabiliyor bilginize...
10 Yorumla
+1 yılkalaşnikofla yataga giriyoruz.. cok guvende hissediyorum kendimi
20 YorumlaBen 44 yaşındayım zevkten taviz vermeden korunmanın en güzel yolu geri çekilme ve on gün prensibini uygulamaktan geçer
00 Yorumla
+1 yılEn iyi korunmayı bilmem de doğum kontrol hapının yan etkilerini okumadıysan oku derim ben aldırmadım kız arkadaşıma
00 Yorumla
+1 yılKisiler neyi tercih ediyosa en guvenlisi diyebisey yok tuplerini baglatanda hamile kalabiliyo. Allahin takdiri. ama tabi yinede onlemsiz olmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle...
Ölücek ile doğacagi belirlemek insana verilmiş bir irade değil. Bize düşen sadece tedbirli olmak...
tanımadığın güvenmediğin birisiyse prezervatif. fakat düzenli ilişkiyse ve karsındakine güveniyorsan tanıyorsan doğum kontrol hapı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldiane-35 diye dogum kontrol hapları var her gün bir tane içiyorsun, paket bitiyor adet oluyorsun, adetin bitince tekrar baslıyorsun, yan etkiside yok mis gibi. daha farklı ertesi gün haplarıda var ama tavsiye etmem onların cok yan etkisi oluyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılprezervatif en mantıklısı. ama kocanız belki istemez et ete değecek diyorsa illa :) bizde eşim doğum kontrol hapı kullanmıştı genelde
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılDaha yaşamadım ama en iyi korunma yöntemi iğnelerdir sonra tabi ki hap geliyor.
20 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılGeri çekmekden ama sıkıntılı her ay tribe giriyodu.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılkorunmak pek tercihim değil hissedilmiyor prezervatifle pek bişey
10 Yorumla
+1 yılCondom kullanmam geri cekilme olur genelde ya da içeri boşalma
10 YorumlaPrezervatif, doğum kontrol ve ertesi gün hapı. Alayını kullan garanti olsun.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılKondom ve doğum kontrol hapı en uygun ve güvenilir iki yöntem
10 Yorumla Boşalamıyorum ki zorla onu da geri çekilme yapıyorum zaten ki et etme degmeli
10 Yorumla- Devamını Gör (616)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat