Gerek aile ortamımın rahatlığından gerek de kendi ekstra rahatlığımdan her zaman çekincesiz konuşan bir insan oldum. Ve her zaman ilişkilerimde sonu getiren sanırım bu oldu. Kaç tane ilişkiye girdiysem dürüst cinsellik konuşmaların (sadece konuşma) sonunda bitti. Şimdi daha özenli olmam gerekiyor. Kendimi değiştirmem gerekiyor. 🥲 tavsiyeye ihtiyacım var. Erkekler menfaati için hayır öyle bir şey yok demesin.Peki ne tip konuşmalardı? İşte beni sabaha kadar ylr mısın tipi şeyler. Başta tamam her erkeğin ilgisini çekiyor ama sonradan soğuyorlar ve ilişki bitiyor.
Cinsellik konuşurken rahat davranan bir kızdan soğur muydunuz?
Sogumazdim , aslında seninle konuşanlarda Soğuduklari için değil , senin yaklaşımına göre seni sadece cinsel tatmin aracı olarak gördükleri için bir süre sonra uzaklaşırlar. Bu onların kapasitesiz olduklarını gösterir. Kendilerinde kapasitenin olmadığının farkında olmadıkları için seni anlamaya idrakleri yetmediği için seni güya basit görürler. Oysa sende bir insan bir kadınsın , kalbin duyguların onurun var sevmeye sevilmeye ihtiyacın var bunlar olduğu gibi her ne kadar cinsellik senin için ön planda olsa bile hayatı normal yaşayan ve gerekli olması halinde sorumluluklarını bilen bir insansın bu şekilde birinin aynı zamanda cinsellikte şeffaf olması iyi fakat bazıları bunu kaldıramıyor işte oysa gerçek hayat ilişki ve evliliklerinde beklenti bu yönde lakin , kaybedince değil , bir zaman sonra bulamayınca dank ediyor kafalarına. Sen cinsellik konusunda açık davranma karşı tarafı iyi değerlendir sana gerçekten değer veriyorsa , onun gittiği noktadan geride tut kendini ağırdan al. Hatta cinselliğe kapalı olmanı konuşma olarak tavsiye edebilirim , böylece hayatında önüne gelen değil gerçekten değer verenler yer alır.
Asla soğumazdım. Aksine cinsellik konusunda rahatça konuşabilen kadınlar, tabularından arınmış, kendisiyle barışık, genel olarak poziif ve mutlu bireylerdir. Cinsellik üzerine konuşabilmek eşler arasındaki duvarların kalkması demektir, ki ilişkinin selameti bakımından iyidir. Fantazilerini, isteklerini birbirine anlatabilmek, ilişki için bulunmaz nimettir. Kendini değiştirip ölçülü olmaya zorlamak yerine, kafası seninle uyuşacak biriyle daha mutlu olursun Bırak hakkında kim ne düşünürse düşünsün.
Evet, altta verdiğin örnekler gibi konuşmalarsa eğer bahsettiğin konuşmalar, ilk başta hoşa gitsede , sonrasında itici gelmeye başlıyor, erkekler cinsellik konuşmayı sever, ama bu şekilde açık değil, daha gizemli şekilde, kadınların doğrudan bu kadar açık konuşması gayet itici gelir,, ha düşünülen ilişki bir gecelikse tamam, ama uzun vadeli bir ilişkide bu tip muhabbetler pek doğru değil,,
aslında olay şöyle, erkek cinselliği her zaman sever, kadının özel olması gerekmez ama birşeyler hissettiği kadının da herkesle cinsellik yaşayabilecek potansiyelde olması erkeğe özel hissettirmez. Yani cinsellik içinse sadece evet iyi bir adaysın. Ama karşındaki erkeğe de özel hissettirmen lazım, nasıl her kadın özel hissetmek istiyorsa.
Bende cinsellik konuşurken son derece rahatımdır. Ve bazen uzun süreli olmuyor maalesef eğer ilişki içerisinde de olunduğunda fb ilişkisi değil ise.. Nedeni erkekler de bu herkesle konuşuyordur konuşa konuşa alışmış baksana gibisinden bir algı yaratıyor. O yüzden bazen kısa süreli olabilir ayrıca 7/24 cinsellik konuşmak yerine ara ara cinsellikten başka şeyler paylaşabilecek insan arıyor bünye.. Sıkılmayanlar abaza oluyor ve tek derdi cinsellik yaşamak.
Cinsellik yaşamadığı sürece abaza kalınıyor. Evet kimin ile kim bilir neler konuştu konusu gayet açık net. Evet doğru bir fb ilişkisi benim için evlilikle sonuçlana bilir. Çünkü fb ilişkilerinde kasıntı yok, kısıtlama yok, özgür düşünce ve özgür ruh. Bu nedenden yapmacıklık yok. İnsanın gerçekten ne olduğunu öğreniyorsun. Eğerki ilişkin de uzun sürüyorsa bir şeyler yolunda demektir.
erkekler için kadınlar ne kadar Anlaşılmaz ise kadınlar içinde erkekler o kadar anlaşılmalar ne yazık ki. Sorun senin açık, rahat konuşman değil bence. Doğru kişiyi bulmamış olman. Ne yazıkki doğru kişinin ne blr tarifi var nede bulunacağı yer. Yaşam içinde bulunduğun çevrede karşılaştığın kişiler içinde doğrusunu bulmaya çalışır insan. Bazen bulamaz, bazen bekleyemeyeceğin kadar uzun sürer. Eğer, böyle blr sorun var ise;insan çevre ve uğraşılarını değiştirmeli. Örnek olması açısından;standart yaşam alanın içinde yüzeysel olmayan hayvanseverler, müze, tarihi eser, tarih, doğa tutkunu ya da daha basiti çok sıradan tek düze yaşayan kişiler ilr (evden işe işten eve) karşılaşmamış blr insan... biraz değişiklik yapıp bu insanların hayatına dahil olsa belki de aradığı kişiyi bulacaktır.
Gördüğüm kadarı ile blr çok insan aynı çevrede yaşıyor ve bu çevrede hep aynı nitelikteki insanlar var
Selam Kim ne derse desin galiba erkekler bu konuları açık açık konuşan kızlara karşı bir korku mu diyeyim artık yoksa başka bir şeymi mi gelir aklına ama bir şekilde soğuyolar onu biliyorum pek açmamak lazım bu konuları namusun sadece bu konularda olduğunu düşünen insanlarla da pek muhatap olmamak gerek. #perso
Yeniyetme erkeklerin çoğunda var bu durum. Bu kadar rahat cinsellik konuşan bir kadın için düşündükleri şu: Bana da verir mi acaba? Biraz abes oldu ama malesef durum bu. Yani kadını sadece bir cinsel obje olarak görmek. Seksi özgürce konuşabilen, seksi özgürce yaşıyordur. O zaman çok sayıda erkekle birlikte olmuştur. Kendi bedensel ihtiyacını karşılayacak birini bulmanın heyecanıyla atılırlar. Ama böyle bir kadını da saygı duyulmayacak kadın sınıfına sokarlar. İstediklerini elde ettikten sonra da başka bir av bulmanın derdine düşerler. Bu tür insanlara karşı daha dikkatli ve uyanık olmanı tavsiye ederim. Onların seni kullanmalarına müsade etme.
her kişi yatakta acık konusmayı ısteklerı fıkırlerı belırtmeyı sevmelı uyum paralellık ıcın ve bunlar detaylandırılır ıse ılşkı ıcın artı degerdır.
sen bunları konusurken ses tonun mimiklerin kullandıgın cumle ve kelimeler ile arkadaslarda daha yası kucuk test sürüşünden cıkıp yenı cıkmıslar trafıge acaba yetersız becerıksız mı hıssettırdın de senden kacıyorlar doymak bılmedı bu yapsakta mutlu olmuyo gıbısınden. , şimdi bu partnerlerde arizona kertenkelesi ise sıkıntı.
her zaman tecrübeli sakin uyumlu birileri ile arkadaslık et.
Bizim ülkemiz cahil olduğu ve cinsellik korkunç birşey olarak görüldüğü için konuşulması da doğal olarak böyle karşılaniykr. hele bir kadının konuşması aman aman.. Ben soğumam şahsen her konuyu konuşmak isterim sevgilimle Ama işte hiç sevgilim olmadı ve çok yalnızım 😞
çok acık konusan insanlar guven vermez bunu bır kıza erkek yapsa kızda sogur çünku sen ben herşeyı yapabılırım ımajı verıyorsun kotu anlamda sevıyelı olmak her zaman daha ıyı hıc bır seyı duzgunce konusamıyoruz kı cınsellıgı duzgun konuşalım o da ayrı durum
Ya şöyle bir şey var şimdi zaten bu cinsellik konularında tecrübesi olmayan bir insan kalkıp o konuları rahat rahat konuşamazsın
Sevgilin de zaten anlamıştır bunları daha önce bilmeyen konuşmayan bir insan kalkıp da o konularla geri birisi olmaz olur ama hayal gücü kısıtlı olur ona seninle hayal gücünü genişse ve sen rahat rahat şeyler anlatabiliyor san sevgilin senin numara daha önce de başka erkeklerle yaptığını düşünebilir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Sevgili kardeşim ben senin erkek olanınım (senin kadar değil ama) Bu tarz konuşmalar yüzünden zamanında aşık olduğum kız ile bir sonum olmadı istemedi beni bu yüzden Biliyorsun Erkek milletini bu tip konuşmalar korkutur ister istemez bu nasıl kız der bazende kafalarda o bu böyle konuşuyorsa kim bilir neler yaşamıştır der erkek milleti kafasında sana söylemese bile yapman gereken bu tarz konuşmaları terk edip hayat tarzını değiştirmek
Hayır neden soğuyayım bende rahat konuşan bir insanım her zaman kendini net ve rahat bir şekilde ifade edebilen kadınlardan hoşlanmışım dır kendini ifade edebilen kadınlar her zaman ne istediğini bilen ve bunu net bir şekilde anlayabilenlerde
sen kendin ol başkası için değiştirme kendini. kendine güvenen bir erkek karşına çıkacaktır mutlaka, seçimlerin yanlış olmuş maalesef. ben de bu konularda açık insanı severim ama bana da genelde hep utangacı denk gelir. keşke denk gelseymişiz seninle
Menfaatim için demiyorum çoğu kızdan senin gibi rahat olmasını istiyorum :) kimsenin anası babası değilim neden bi insan söylemek istediklerini veya kendisine yapılmasını istediği şeyleri söylerken kasılır ki? Rahat olsun canımı yesin.
Kendini değiştirmen gereken bir şey değil Ben de açık açık kpnustuğum için çokca muhabbetler yarıda kesildi Ama her zaman sunu dedim Açık açık konusamayacağım birine niye katlanayım
Her erkekler ya da her insanla her şey konuşulmaz cinsellik benim için olsada olur olmasada olur diyen biriyle bunu konuşursan %100 soğur ve gider o kişileri iyi seçmen ve ona göre konuşman lazım 😊
Bazen bazı şeyler gizli kalmalı Herşeyi dürüstlük adına söylersen Söylediklerin ileride Sana saldırı ya da suçlama stratejisi olarak geri dönecektir. Az bilgi yeterlidir
Herkesin icinde konusulacak konu var konusulmayacak konular var. Beraber iken sorun etmezdim de baskalarinin yaninda o kadar rahat hareketinden hoslanmaz ve uyarirdim.
Cinsel hayatını anlatmak dışında genel olarak cinsellik konuşulabilir. Soğulacak bişey değil aksine bu da hayatımızın bi parçası, ihtiyacımız ve sağlığımızın bir bölümü. Yeri gelince konuşulmalı
senin tarzında bir bayan hiç tanımadım. keşke tanısaydım. hiç bırakmazdım. kadınlar cinsel konuşmaları sevmez diye biliyorum. çok çabuk soğurlar. benim tanıdıklarım nefret bile ediyorlar. sen normalsin ama hayatına giren erkekler sana uyum sağlayamamışlar.
Cinsel ya da herhangi bir konuda açık sözlü insan bana göre zekidir ve zeki insanları severim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kendinden rahatsız değilsen kendini değiştirmeye çalışmak kendini daha mutsuz yapmaktan başka bir şeye yaramaz aksine kendinde nelerle mutluysan onlarla devam etmeli ve bu karakterinle uyumlu insanlarla olmalısın, bir tavsiye diyelim:)
Asla sovumam keşke öyle biri olsa hep derim ama malesef yok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Konuşma öyle şeyler, hayatına giren seninle ciddi düşünsün. Sana ve değerlerine saygısı olan birini seç, seni istediği şeyleri konuşmaya ya da yapmaya zorlayan değil.
Hayır aksine daha rahat konuşan kızlar bence daha iyi ve daha mantıklıdır
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İlişkide normal ama ailenin yanında da bu tarz konusabiliyosan bunu duzeltmelisin tek sorun bu benim görüşüm yoksa herkesin hoşuna gider hatta tam aradığım tarzda birisin