Cinsel Yaşam Cinsellikte ses çıkarmayan kız oldu mu hiç? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yani ölü gibi şey edilen Güncellemeler+1 yıl Deneyimler felan Cinsellikte ses çıkarmayan kız oldu mu hiç? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Banagerçeğinlegel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tabi tabi evet dünyada ki bütün kadınları da dememişiz dir kimisi böğürüyo kimisi haykırıyor kimisi tıslıyor kimisi ağlıyor leeen ne anlatıyon senn onların aldığı zevki sen almıyorsun o an sen kendine bak boş ver lan kim nerde nasıl napıyorsa 0 0 Yorumla
Brodsy Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Öyle yapıyorsa eğer bir kız cinsellikten gram zevk almıyordur 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ben çıkarmıyorum her yerini öpüp yaliyorum sadece 5 8 Yorumla Fur_kan44 +1 yıl İyi refleks Yorumla Soran +1 yıl Ne Yorumla Fur_kan44 +1 yıl Yani gayet başarılısınız Yorumla Gizliüye19cm +1 yıl Off ben çıkarttırırım sana Yorumla Fur_kan44 +1 yıl @Gizliüye19cm sapiklasma lütfen Yorumla Gizliüye19cm +1 yıl Aaa ben düz söyledim sen gibi dolandırmıyorum Yorumla Fur_kan44 +1 yıl @Gizliüye19cm nicikin bile tam bir rezillik utan kendinden Yorumla Gizliüye19cm +1 yıl burada kibar ayakları yapma nickim gerçek boyu da öyle Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sen istemesede ses çıkarana denk geldin mi sesler inlemeler yapılanların ne kadar doğru harika ve severek yapıldığının kanıtıdır 1 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Hiç denk gelmedim illaki az da olsa inleyip hiç olmasa açıyor yavaş ol diye tepki vermişlerdir 0 0 Yorumla
zamansız003 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ölü gibi cinsellik mi olur ya robot gibi o ney öyle 0 0 Yorumla
Selin0788 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Oldu 3 6 Yorumla Soran +1 yıl Oha Yorumla Selin0788 +1 yıl Neden oha Yorumla Gizliüye19cm +1 yıl Çıkartalım Yorumla Selin0788 +1 yıl @Gizliüye19cm olur Yorumla Gizliüye19cm +1 yıl Gel yaz Yorumla Cross-over +1 yıl @Gizliüye19cm Vay be Yorumla
casurefendi Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Sertçe becerdiğim için ses çıkartmaması mümkün değil 0 0 Yorumla
RolePlay-xx Takip Et Xper 5 Yaş: 103 +1 yıl Başıma hiç gelmedi ama şişme bebek gibi bişey olur bu 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ölü balık gibi yatan denk gelmedi 0 0 Yorumla
Kanchenjunga Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı. Oluyo ama tercih edilmez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ay o ne ya öyle adam mı inletemiyor acaba 2 3 Yorumla CAGRI16 +1 yıl Sen inlermisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hem de nasil ama adamina bağli inleten de oldu inletemeyen de Yorumla CAGRI16 +1 yıl 4 köşe olursunnn on sevisme uzun olsun yeterki Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Oluyur 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ben cıkarmam asla 4 1 Yorumla Gizliüye19cm +1 yıl Ben çıkartıtıtım sana Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Dayanamaz inler mutlaka 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Oldu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Tabi tabi evet dünyada ki bütün kadınları da dememişiz dir kimisi böğürüyo kimisi haykırıyor kimisi tıslıyor kimisi ağlıyor leeen ne anlatıyon senn onların aldığı zevki sen almıyorsun o an sen kendine bak boş ver lan kim nerde nasıl napıyorsa
Öyle yapıyorsa eğer bir kız cinsellikten gram zevk almıyordur
Ben çıkarmıyorum her yerini öpüp yaliyorum sadece
İyi refleks
Ne
Yani gayet başarılısınız
Off ben çıkarttırırım sana
@Gizliüye19cm sapiklasma lütfen
Aaa ben düz söyledim sen gibi dolandırmıyorum
@Gizliüye19cm nicikin bile tam bir rezillik utan kendinden
burada kibar ayakları yapma nickim gerçek boyu da öyle
sen istemesede ses çıkarana denk geldin mi sesler inlemeler yapılanların ne kadar doğru harika ve severek yapıldığının kanıtıdır
Hiç denk gelmedim illaki az da olsa inleyip hiç olmasa açıyor yavaş ol diye tepki vermişlerdir
Ölü gibi cinsellik mi olur ya robot gibi o ney öyle
Böyle bir ilişki düşünmüyorum. Romatizm içinde her şey olmalı.
Ölü gibi yatıp cinsellik mi yaşanır😅
Oldu
Oha
Neden oha
Çıkartalım
@Gizliüye19cm olur
Gel yaz
@Gizliüye19cm Vay be
Sertçe becerdiğim için ses çıkartmaması mümkün değil
Başıma hiç gelmedi ama şişme bebek gibi bişey olur bu
E erkeğinde kusuru var, bağırtması lazım hatunu.
En güzel ses kadın dinlemesi
Ölü balık gibi yatan denk gelmedi
Oluyo ama tercih edilmez
Ay o ne ya öyle adam mı inletemiyor acaba
Sen inlermisin
Hem de nasil ama adamina bağli inleten de oldu inletemeyen de
4 köşe olursunnn on sevisme uzun olsun yeterki
Benden uzak olsun öyle kiz
Oluyur
ben cıkarmam asla
Ben çıkartıtıtım sana
Dayanamaz inler mutlaka