Yani ben kapalıyken ( feraceli) en çok tacize uğradığım zaman dilimi o zamanlardaydi cidden şu an hâlâ kapalıyım eskisi gibi siyah ferace giymiyorum çok
Tunik pantolon giyiyorum çok yanaşmıyorlar şu an sanırım sade giyinmek ile alakası var ne kadar sade giyinilince daha kolay yanaşıyor insanlar özellikle de erkekler
Yok bol uzun bütün sade kıyafetlerden bahsediyorum sadece siyah değil. Siyah en az dikkat çekeni olarak görüldüğü için belirttim. Özellikle lisedeyken çok giyiyordum adamlar ben reşit değilken sürekli peşime takılıyordu evini falan tarif edip anlatıyordu yaşımı büyük görüp isteyenler oluyordu. Hatta bana o gözle bakmaz diye konuştuğum bir arkadaşım sadece cnsellik için yaklaşmış bunu öğrenip yıkıldım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Şimdi bunu duyduktan sonra artık kesin bakarlar 😂 etki tepki meselesi 😂
Eyvahlar olsun 😂
Yaa ben nerden tanıyorum acaba seni yorumlaştık mi acaba🤔
@Htmllll bana mı dediniz
Evet size dedim
@Htmllll ben buranın en muxio en neşeli en pozitif üyesiyim beni tanımaman hata zaten 😂
Idrarla ilgili yazismistik bardakta isim yazmalar falan filan😂😂
Kapalilar aciklardan daha beterli cikiyor evli erkeklere göz koyuyorlar bastan cikarip ailenin icine ediyorlar
Dar değilse uyandırmaz herkesi bilmem ama ben gerçekten kapalıysa o gözle bakmıyorum çünkü o kendini korumuş ben niye öyle bakayım ki
Buraya bakmadın inanmadın galiba ama gerçek olan bu
Yani ben kapalıyken ( feraceli) en çok tacize uğradığım zaman dilimi o zamanlardaydi cidden şu an hâlâ kapalıyım eskisi gibi siyah ferace giymiyorum çok
Şimdi ne giyiyorsun
Tunik pantolon giyiyorum çok yanaşmıyorlar şu an sanırım sade giyinmek ile alakası var ne kadar sade giyinilince daha kolay yanaşıyor insanlar özellikle de erkekler
Demek siyah onları çekiyor başka renk deneseydin
Yok bol uzun bütün sade kıyafetlerden bahsediyorum sadece siyah değil. Siyah en az dikkat çekeni olarak görüldüğü için belirttim. Özellikle lisedeyken çok giyiyordum adamlar ben reşit değilken sürekli peşime takılıyordu evini falan tarif edip anlatıyordu yaşımı büyük görüp isteyenler oluyordu. Hatta bana o gözle bakmaz diye konuştuğum bir arkadaşım sadece cnsellik için yaklaşmış bunu öğrenip yıkıldım
Kötüymüş yana ne pis insanlar var... İnsan sevgilisine bile sadece cinsellik için bakmıyor
Cinsellik tarziñda bakamiyorum ki Giydigi siyah ferace ona karsi saygi gostermem gerektigini dùsùndùrùyor
Türbanlı olanlarla evet çokça yaşadım kara çarşaflı hayır
Bende diyorum yapmadığım ne kalmıştı meğerse buymuş🙃
Ben hep kapalılarla sevgili oluyorum zaten hiç açık bir kızı sevmedim çekici gelmiyor
Feraceli birinin neyini göreceğim de cinsel bir dürtü uyandıracak.
Baktım, konuştumda flörtleştimde olur muydu olurdu ama kim uğraşacak bastım engeli geçtim
Bi kız bana yazılmıştı feraceli bi mal çıktı yok böyle bişey bembeyaz içi pembe
Bi kere öyle bir sevgilim olmuştu ve evet bakmıştım sapık olduğum için değil öyle olması gerektiği için
Kapalı bir kızla cinsel ilişki yaşadım. Hemde evliydi
Bide bana baksan
Ne desem bilemedim
İstersen özelden de burdan çekiniyorsan
Cinselliğin açığı kapalisinne alaka... çokmu güzelsin gerçekten
bakan ağır sapıktır
Ben de öyle düşünüyorum normal insan öyle düşünür ama kapalıyken fark ettim ki feraceli olduğum zamanlar erkekler daha çok yanaşıyor sapk gibi
ıyy fantezi dünyalarını skm onların
Cidden:/
Hayır bakamadım o kadar
Ne var yorumlarda feracelilerle ilişki yaşayan yaşayanadır şimdi :)
Öyleymiş ben de anlam veremedim 😂
Sallayan sallayan ne de olsa yalancıyı şey yapmıyorlar :)
Bakmadım ama çok fena oluyorlar onlar ya😅
Yaşadım bile bakmaktan ötesi oldu
Düşünmedim ama kafama soktun
Sevgilim vardı herşeyi yaptık 😅
Evet. Fizikleri genelde iyi oluyor
Yarasa uçtu mu evinden
Ne diyon abicim sen de şoktayız burada zaten 😂
Banane senin neyde olduğun dan
Senin görüşünden de banane cevap vermesem cevap yazmayacaktın bile bee
Amacın ne acaba ne istiyorsun olsun Şu an
Boş yorum yaptıysan açıkla mesela asıl derdinin ne olduğunu kardeş
Sevgilim vardi felaaaaket istekli biriydi
Beni hiç çekmez ve cezbetmez öylesi
ÇOK ÇEKİCİolmalı bence
çok baktım
Ben kulot rengini merak ediyorum hep
nadiren
Baktım
Evet
Evet bakmistimm
evettt
Ben baktım yani ama istekliydi kendiside
Bir sorum olacak
Ben senden daha sokum
Bir sorum olacak.
Hayır
Daha cekici ama
Evet evet evet
Hayir
Evet onlarda insan ama
Evet
Yok o kadar da değil
Evet
Hayır
Yaptım bile çokta iyiydi
Daha azgınlar.
Kapalı ile cinsel ilişjşm çok oldu
tiksinirim ben
Sen kapalı mısın
Baktım ama tatmadim
Bakmadım o gözle
Baktım ve yaptım
Baktım da yaptım da
He heryer sapık dolu
Baktım. ve yaşadım
Bi arkadaşım carsafli ama sevgilisi olduğu zaman sevgilisini elinde tutmak için herşeyi yapıyor.
Yaşadım. bile