flortken veya sevgiliyken cinsellik konusunun açılmasını doğru bulmuyorum çok saçma evlenince iş ciddiye düşünce o zaman konuşursunuz ama diğer türlüsü cidewn iğrnç oluyor bir erkek bana bu konuyu açsa ben soğurum
Cinsel konularda tavsiye fikir vermek icin burdaym. Herkesin cinsellik konustugu biri ya da birileri vardir. Yoksa da zaman icinde olur. Soguma kismi yanliş bence
Yani sürekli 24 saat konuşmadığı sürece kastım ama konuşmak yerine bana cilve yaosa arada böyle ufak dokunuşlar olsa daha çok hoşuma gider gelse öpse popomu sıksa arada imalarda bulunsa hoşuma gider
Flört zaten son zamanlarda meşhur oldu. Sevgili olduktan 2-3 ay sonra seks konusu açılmalı en erken. Her tanıştığın erkekle flört olmuyorsun ama her flörtünle seks konuşuyorsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Sürekli konuşuyorsa tek amacı buysa soğurum evet. beni seven kalbim için sevsin sevişmek için değil.
flortken veya sevgiliyken cinsellik konusunun açılmasını doğru bulmuyorum
çok saçma
evlenince iş ciddiye düşünce o zaman konuşursunuz ama diğer türlüsü cidewn iğrnç oluyor
bir erkek bana bu konuyu açsa ben soğurum
Cinsel konularda tavsiye fikir vermek icin burdaym. Herkesin cinsellik konustugu biri ya da birileri vardir. Yoksa da zaman icinde olur. Soguma kismi yanliş bence
Soğumam da bununla hava atıyorsa vay şuyum muhteşem vay buyum muhteşem diye, o zaman çok rahatsız olurum.
Hayır soğutmaz istediği gibi konuşabilir benimle cinsellik konuşması benimle yatacağı anlamına gelmiyor
sadece benimle konuşuyorsa neden soğuyayım aksine memnun olurum :)
Bir erkek cinsellik konuşan kızdan soğuyorsa ya gay dir ya da aşırı dincidir
Aksine daha çok hoşuma gider, onu arzularım isterim.
bir erkek benimle öyle konuşmaya çalışsa ben şahsen soğurum uzaklaşırım
Yani herşeyin bir zamanı ve yeri vardır. Ben soğuyabiliyorum genelde ama çoğu erkek sikip geçmek istiyor sadece. Evlilik bile umrunda değil onların
Sevgilimse seviyesine göre hayır ama flörtken soğutur ya
seviyesine gore derken o nasil oluyo
Yani hani yarı üstü kapalı konuşursak sanki daha iyi
Bence erkekler kullandiklari kızlarla bu şeyleri konuşur ve soğarlar sonra
her şeyin yeri ve zamanı var
@kalbimbinparça?
Hayır yapışırım ona
Aksine hoşuma gider
neden soğutsun ki, daha da arayı ısıtır
S'ktri çekerim canım kardeşim
niye
Abaza , kızanlık dönemi gelmiş ezik bir varlıkla uğraşamam
Abartmadigi sürece hayır
abartmak nasil oluyor ki
Yani sürekli 24 saat konuşmadığı sürece kastım ama konuşmak yerine bana cilve yaosa arada böyle ufak dokunuşlar olsa daha çok hoşuma gider gelse öpse popomu sıksa arada imalarda bulunsa hoşuma gider
Takılmalik düşünen kişinin en çok istediği konudur
Hayır daha da bağlanırım
Dueuma gore
o nasil
Sevgili durumuna gecilmisse problem yokta flörtte olmaz
Evet
niye ki
Sence ndjd
niye soguyasin ki
Benimle konusuyorsa baskasi ile de konusabilir
Tamam olucak da hemen olmasin guven olmali
Hayır, soğumam.
Zevkli olur konuşsun
Soğumam
Hayır daha fazla severim
Bayılırım
Hayır sogutmaz
Hayir tabikii
Yoo soğutmaz
Neden ki sogumak mi lazım
Hayır tam tersi
Gayet norma bi durum
Hayır. Hoşuma gider
Evet soğutur
niye ki
Mesela senle flörtüz, senle cinsel konuyu konuştuk. Demek ki her tanıştığın erkekle cinsel muhabbet ediyorsun bunu düşünür; soğurum.
her tanistigimiz erkekle flort olmuyoruz ki ne alaja
Flört zaten son zamanlarda meşhur oldu. Sevgili olduktan 2-3 ay sonra seks konusu açılmalı en erken. Her tanıştığın erkekle flört olmuyorsun ama her flörtünle seks konuşuyorsun.
Soğutmaz..
Daha çok çeker
Hayır
Hayır aksine hoşuma gider
Sen öyle misin
Hayır soğutmaz
Aksine bağlar.
Hyr tabiki
Daha çok bağlanırım