Hep erkeklerden hoşlandım. Ama bu aralar bi korku bastı acaba biseksüel olur muyum diye. Kızların görünüşünü beğeniyorum estetik buluyorum. Sohbet konuşma tarzlarına daha yakın hissediyorum. Bunlar anormal şeyler mi bilmiyorum işte. Böyle bir kızla duygusal ilişki yaşadığımı hayal ediyorum aşırı garip geliyor hoşuma gitmiyor ama sanki cinsel anlamda öyle iğrenmiyorum gibi. Hislerimi anlayamıyorum bir türlü. Bunu düşünüp durmaktan yönelimimi değiştirecek gibi hissediyorum. Sizce sonradan hemcinsten hoşlanma olabilir mi?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Olabilir, neden olmasin ki? Cevremde ayni anda iki cinsiyetten de sevgilisi olan onlarca kiz var. Istersen birisiyle istersen ikisiyle istemezsen kimseyle okmazsin. Icinden geleni erteleme ve kesinlikle tadini alarak yaşa:)
Haklısınn
Keendini asla kotu hissetme. O an neyi arzuluyorsan ona bi şans ver. Benim sahit olduklarimda erkek sevgilisinin kiz sevgilisini kiskaniyor, ona laf atiyor tartisiyorlar filan baya guzel bence. Ister birisiyle her seyi yasa ister birisiyle sevgili ol digeriyle cinsellik yaşa, sana kalmis. Gayet eglenceki ve kulaga hos geliyor anlattiklarin aslinda :)
Pardon da bu normal mi iki sevgili ne ya saygısızlık bu.
Frkli cinsiyetlerde oldugu icin sorun etmiyorlar, gizli sakli kacamak olmasindansa dogrulari soylemek daha saygilica bence. Begenmiyor ve rahatsiz oluyorsa zaten erkek veya kiz sevgili o iliskiden ayrilir. Ihsnet vrya aldatma yok ve taraflar basindan haberdar, dolayisiyla ben bir saygisizlik goremiyorum.
Aaaaaaa şaka mj bu? Cinsiyetin ne önemi var ki bir kızın iki erkekler çıkmasıyla eşdeğer bir şey. Ama üçünün arasında tabi ki. Yine de çok garip
Tercih meselesi
Sonradan değişmez ama sonradan fark edebilirsin belki öyle olduğunu. Cinsel yönelim doğuştandır.
Evet böyle yazılar okumuştum ama fark edememek nasıl olabilir ki. Mutlaka bir şey hissedersin bir dönem
Şöyle mesela; Aslında biseksüelsindir 15 yaşına kadar erkeklerden hoşlanırsın diyelim ki. Daha sonra yavaş yavaş kızlara da ilgi duyduğunu fark edersin. Veya heteroseksüel olduğunu zannedip de büyüdükçe eşcinsel olduğunu anlayanlar da var, çocukken genelde anlayamazsın, büyüyünce fark edersin. Büyük ihtimalle heterosundur sen, biseksüel olsaydın bu yaşına kadar fark etmiş olurdun belki de.
Doğru ama bilmiyorum sürekli sorguluyorum kendimi
Eğer öyleysen bir şekilde fark edersin zaten. Zamana bırak.
Zaten var olan yönelim belli bir süre sonra ortaya çıkabilir.
seni korkutan penismi
Hayır
Sonradan değişmez
Değişmez