Cinsel Yaşam Cinsellik yaşayınca insanın suratı değişir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Bakirelik gidince insan farklı mı olur Cinsellik yaşayınca insanın suratı değişir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yok ya, suratı falan değişmez kiSanki öyle bakirelik veya kadın olmanın vücuda ayrı bi etkisi tepkisi yok ki... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Of anlatamıyorum... Yorumla _Hans_ +1 yıl Kime anlatamıyorsun ki? Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kendine özgüveni artar kadınsı haraketleri daha belirgin olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O başka bi şey ben surata bi olgunluk oturur mu diyorum Yorumla yanlızvesane +1 yıl Olmaz Yorumla
okandemirayx Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet degisir bekaret zari yirtiği belli olur 0 6 Yorumla Soran +1 yıl He he buda boş çar Yorumla okandemirayx +1 yıl Ne zaman yırttın Yorumla Soran +1 yıl Bakireyim ben. Yırtmak ne ya bez mi yırtıyosun Yorumla okandemirayx +1 yıl Bozcak mısın peki Yorumla Soran +1 yıl Lan bozmak yırtmak senin kadınlara ne biçim bakış açın var bu nasil bi argüman tovbe yarabbim ya Yorumla okandemirayx +1 yıl Belki yanlış ifade ediyorumda ikimizde anladık ne olduğunu. Bakirelik gidince şekerleniyorsun diyim sen anla Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Tabi aynen.. Artık insanlıktan çıkıp, zombi oluyorsun. 0 0 Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl evet farkediliyor. zevk bazı kasları çektiriyor ifade farklılaşıyor :D 0 1 Yorumla PATRON79 +1 yıl daha olgun görünürsün çok net anlaşılır Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Evet mutluluktan ağzı kulaklarında olur 0 0 Yorumla
Peynirciyim Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Kalçası büyür, biraz da memeleri sadece 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hiç bakireligim gitmedi o yüzden bilmiyorum 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ne alakası var 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yoo alakasi yok 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ne alakası var 0 0 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 571 cevap paylaştı. Burnu bile uzar 😃 0 0 Yorumla
PabucumunDunyasiii Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl hayiir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Erkekler dalgaya vuruyor. Kastettiğim daha mı olgun görünür Yorumla SudaÇözülenYağ +1 yıl sokana bağlı Yorumla
SudaÇözülenYağ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Şaftı kayar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka ya uf Yorumla SudaÇözülenYağ +1 yıl arkadan vurdummu Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ne alaka. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Yok ya, suratı falan değişmez ki
Sanki öyle bakirelik veya kadın olmanın vücuda ayrı bi etkisi tepkisi yok ki...
Of anlatamıyorum...
Kime anlatamıyorsun ki?
Kendine özgüveni artar kadınsı haraketleri daha belirgin olur
O başka bi şey ben surata bi olgunluk oturur mu diyorum
Olmaz
Evet degisir bekaret zari yirtiği belli olur
He he buda boş çar
Ne zaman yırttın
Bakireyim ben. Yırtmak ne ya bez mi yırtıyosun
Bozcak mısın peki
Lan bozmak yırtmak senin kadınlara ne biçim bakış açın var bu nasil bi argüman tovbe yarabbim ya
Belki yanlış ifade ediyorumda ikimizde anladık ne olduğunu. Bakirelik gidince şekerleniyorsun diyim sen anla
Tabi aynen.. Artık insanlıktan çıkıp, zombi oluyorsun.
evet farkediliyor. zevk bazı kasları çektiriyor ifade farklılaşıyor :D
daha olgun görünürsün çok net anlaşılır
Suratında bir değişim olmaz
Evet mutluluktan ağzı kulaklarında olur
Kalçası büyür, biraz da memeleri sadece
Hayır olmaz o nerden çıktı
Kendine daha fazla güveni gelir
Hiç bakireligim gitmedi o yüzden bilmiyorum
O kadınlığı hissedilir evet.
Ne alakası var
Yoo alakasi yok
Ne alakası var