Cinsel Yaşam İnsanın sonradan cinsel yönelimi değişir mi? Greatteammm Takip Et Xper 7 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 İnsanın sonradan cinsel yönelimi değişir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Hayır sonradan değişmez ama belli bir yerden sonra kendinin gerçek cinsel kimliğini fark etmeye başlayabilirsin 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Pek değişeceğini sanmıyorum gadası ama farklı heyecanlar denemek isteyebilir 0 0 Yorumla
arzuuusss Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl İki taraftan da hoşlanıyordur o. zaten öyledir de yeni fark etmiştir 7 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Değişmez diğer gruba güvenini yitirir psikolojik yani 1 2 Yorumla Greatteammm 1 yıl ozeldne yazarman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yzdm yeah diye Yorumla
Efe3527 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. Değişebilir, kendini keşfettikçe. Sen mi yaşıyorsun bu durumu, eşin mi? 0 0 Yorumla
54BULL54 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Merak edebilir diye tahmin ediyorumAma degismez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Değişmez ama evrilebilir, ben ayak fetişi olarak başladım sonra zamanla köleliğe şimdi ise finansal köleliğe kadar evrildi 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Yonelimi degil secimlerinde kroterler gelebilir. 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sağlıklı bir insanın değişmez hayır 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Degisenlere bakılırsa değişebiliyor 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. genelde değişmez ama istisnalarda olabilir 0 0 Yorumla
Sonreglbükücü Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. Olabilir 1 0 Yorumla
kadirkalın Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Ne gibi 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Değişebilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hayır sonradan değişmez ama belli bir yerden sonra kendinin gerçek cinsel kimliğini fark etmeye başlayabilirsin
Pek değişeceğini sanmıyorum gadası ama farklı heyecanlar denemek isteyebilir
İki taraftan da hoşlanıyordur o. zaten öyledir de yeni fark etmiştir
Değişmez diğer gruba güvenini yitirir psikolojik yani
ozeldne yazarman
Yzdm yeah diye
Değişebilir, kendini keşfettikçe. Sen mi yaşıyorsun bu durumu, eşin mi?
Merak edebilir diye tahmin ediyorum
Ama degismez
Değişmez ama evrilebilir, ben ayak fetişi olarak başladım sonra zamanla köleliğe şimdi ise finansal köleliğe kadar evrildi
İnsanoğlu çiğ süt içmiş. Her sey beklenir 😉
Bence değişmez özentilik ve merak oluşur
Sağlıklı bir insanın değişmez
Yonelimi degil secimlerinde kroterler gelebilir.
Sağlıklı bir insanın değişmez hayır
Degisenlere bakılırsa değişebiliyor
genelde değişmez ama istisnalarda olabilir
Degisebilir veya bastirdigi aciga cikabilir
Degismez
Değişir
Olabilir
Olabilir
Ne gibi
Bence değişmemeli
Sanırım değişiyor
Değişebilir