Sevgilim kendisi boşalıyor ama beni bosaltmiuor napmaliyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKonuşmalısın ne yapabilirsin ki. Konuşmaktan anlamıyorsa da hödüktür ayrılacaksın bu kadar basit. Bu adam sevgiliyken böyleyse evlendiğini düşünsene hiç bir zaman tatmin olamayacağın bir cinsel hayatı sunar sana sadece.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
21Cevap
+1 yılO erkeğin değil senin ayıbıdır kendini tanıman gerek aldatma falan yapma senin ilk önce kendini tanıyarak mast yapman lazım sonra erkeğe suç at
03 Yorumla- +1 yıl
Ablacım bakabilirsin kadının kendi kafasında işi bitirmesi gerekio yoksa erkek onu asla edemez siz p*rno filmindeki gibi kolay sanıyonuz ama değil onlarda hile oluyo
- +1 yıl
Dediğin leye birazdaha açıklık getirir misin?
+1 yılOna açık açık söyle. Öyle seks olmaz. İki tarafında zevk alması ve tatmin olması şart.
Kovboy Kaçar ♘00 Yorumla
+1 yılKendine saygı duymayı deneyebilirsin. Kendine saygı duyabildiginde o toksik insandan zaten kurtulursun
00 YorumlaOna bunu söylemelisin. En azından eliyle de olsa seni rahatlatmalı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 768 cevap paylaştı. Sende bitmiş olay onu bosaltmaya bakıyorsun sadece konuşmadan olmaz bu is
00 Yorumla
+1 yılAyrıl. Katlanmamak lazım böylelerine. Zaten yakında hevesini tam alınca ayrılır o senden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu soruyu bence annene sormalisin sonucta oda bir kadin sana en dogru cevabi verecektir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyrılmakla ya da aldatmakla tehdit et, yine boşaltmıyorsa ayrıl
01 Yorumla
+1 yılRuhuna fatiha o nasil is oyle bencil herif yataktan kadinini mutlu etmeden kalkarmi erkek vurdumu oldurecen yedirdimi doyuracan
00 YorumlaEğer bende olsaydım ben birkez boşalana kadar siz 5 ila 10 arasında bosalirdiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnunla konusmalısın bu konuyu boyle devam ederse yapma veya baska seyler yapabılırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBolalmasın diye gelmesine yakın, dibinden sık penisini, bi de durduk yere abasına küfret konsantrasyonu bızulsun
00 Yorumla
+1 yılsen boşalamıyormusun yoksa boşalmıyormusun
00 Yorumla
+1 yılbaşkasıa boşltttır)))
00 Yorumlailişkiye giriyor musunuz yoksa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSaygisiz malın teki ayrıl kurtul.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Once ben de izinvrme ozaman
00 Yorumla
+1 yılAyrilip iyi bi erkek bull
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. O zaman sen onu boşaltma ilk seni boşaltsın
00 YorumlaSaçma ben olsam sabaha kadar yaparim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Verme sende
00 Yorumla
+1 yılAyrıl o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOral yapıyor mu?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler