Yaklaşık 3 yıllık sevgiliyiz, sevgilim cinsel anlamda aşırı isteksiz, evlenmek istiyorum diyor ama ders çalışmıyor 28 yaşında kocaman adam, sürekli ailesinin yanına evlenmemiz için ısrar ediyor, uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz sırf o var diye aynı şehirde üniversite yazdım 1 yıl orada kaldım. Daha benim yanıma hiç gelmedi bile, en son gelecek oldu gelme artık anlamı kalmadı dedim. Kendimi enayi gibi hissediyorum. Defalarca kez çalışmadığı için ayrılmak istediğimi söyledim ısrar etti bu yüzden mi ayriliyorsun çalışıyorum zaten dedi. Günde sadece birkaç saat çalışıyor bu kadar. Sıkılmaya başladım artık
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBezmekte o kadar haklısın ki…
Daha olay cinsel isteksizliğine gelmeden bu tembelliği bile başlı başına bitirme sebebi olabilir, tembel ve sorumsuz insanları hiç sevmeyen biri olarak soruyu okudukça ben soğudum adamdan sen nasıl katlanıyorsun.
Ayrıca cinsellik evlilikte gerçekten önemli, eğer seni tatmin edemeyeceğini düşünüyorsan bence kendin için bir karar almalısın.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkinizinde şu an net bir birikimi ve işi yok. Evlenme hazırlıklarını aileleriniz karşılayacak diyelim. Sonra ne yapacaksınız? Kira, faturalar, yeme içme nasıl üstesinden geleceksiniz? Altınları satıp yemeniz sizi anca 2-3 ay idare eder sonra ne olucak
05 Yorumla
Soran+1 yılBeyefendiye sormak lazım
Soran+1 yılİşe girene kadar babası bakacakmis bize
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşında adam babasın eline mi bakacak bu ilişki iyice bk saracak ve sen çok üzüleceksin hakkında hayırlısı olsun
Soran+1 yılİşe girmeden asla evlenmem diye şart koştum ama düzelir mi sizce ise girerse
Cevap sahibi+1 yılSana çevremde yaşanmış olan bir olayı anlatayım. Kararını sen ver.
Mahallemizde yetişmiş, büyümüş bir ablamız var bekar maddi durumu da gayet yerinde. Babası varlıklı yani.
Yine mahallemizde bir başka abimiz var durumu orta halli kıza oranla çok daha kötü. Birbirlerini seviyorlar uzun zaman bildiğimiz sevgili halleri devam ediyor ve evlenmeye karar veriyorlar. Kız konuyu babasına açıyor ve aldığı cevap bildiğimiz cevap.
"Benim öyle çulsuz bir adama verecek kızım yok!"
Bunun üzerine kız diretiyor. Ne olursa olsun seviyorum ve kabul ediyorum bu haliyle eğer vermezseniz kaçarım diye de tehdit ediyor.
Babası da kızı kaçmasın, kendisinden uzaklaşmasın diye kabul ediyor.
Abimiz geliyor kızı usulünce istiyor ve sonunda evleniyorlar.
İşte her şey bundan sonra başlıyor.
Artık Allah'ın bir lütfu mu? Onların bir sınavı mı? dersiniz bilemem ama evlendikten sonra tekstil işi ile uğraşan ve birisinin yanında çalışan abimizin işleri açılıyor ve büyüyüp çalıştığı yeri alıyor.
Başka yerlerde dükkanlar açıyor ve büyüdükçe büyüyor.
Aradan 30 yıl geçiyor ve hala evliler, duruları da üstüne koyarak devam ediyor.
İki kız bir erkek çocukları var. Bir küçük kızı kolejde okuyor. Diğer iki çocuğu özel üniversitede. Altın da arabaları var ve okula onla gidip geliyorlar.
Taşındılar mahallemizden tabi ama sık sık ziyarete geliyorlar. Bayramlar, kandiller es geçilmez. Her daim ziyarete gelirler.
Şimdi bu bizzat yaşanmış bir hikaye. Yazarken dahi abartı yerler yok. Herşeyi yaşandığı gibi yazdım.
Bugün varlıklı biri olmayabilir işsiz güçsüzde olabilir ama yarının ne olacağını kim nerden bilebilir sen onunla güzel bir dille konuş anlat iş bulsun Allah zaten yardımcısı olur abi ben açımdan ölüyordum şu an kendi iş yerimi açtım konuşmak istersen yazabilirsin inan yardımcı olurum sana ama sende hata yapma dikkat et babası bir gün bakar iki gün bakar bakmaz git çalış der
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
19Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yani kendisini düşünmeyen biri seni hiç düşünmez o yüzden bu şekilde yürür mü ona sen karar vereceksin
00 YorumlaBi gelecek göremediğin adama zamanını harcama
10 Yorumla
1 yılHayatını karatmak istiyorsan evlen... Uzak dur bu adamdan.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılbeceriksiz erkeklerden uzak dur seni hak edebilecek kişilerle görüş
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılçok aşıksın sanırım bu durumun başka açıklaması yok
14 Yorumla
Soran+1 yılYo aşık da değilim eskisi kadar çok mu aptalîm ya
Cevap sahibi+1 yılolabilir hepimiz yapıyoruz aşkım ama bi yerden sonra senin verdiğin çabayı o vermiyosa anında kes artık zorlama birazda o düşünsün yanına gelmemesi falan çok saçma zaten onun için gitmişsin bi de yani
Soran+1 yılBabası bu aralar sıkışıkmış para isteyemezmiş falan kocaman adam bunu kendisine nasıl yakistiriyor anlamıyorum
Soran+1 yılO yüzden bahane etti gelemem diye
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılisteksizse , her şey bi kenara sana nasıl vuracak? o yüzden evlenme.
02 Yorumla
Soran+1 yılVuracak derken
Cevap sahibi+1 yıl🤷♂️ isteksiz ya. bacağının arasındakine git gel esnasında gidişte ses çıkaran eylem. hani serti falan olur.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu ben ya aynısı yaşım bile 28 bence sen ayrıl ki zaten ayrılırsın veya aldatırsın net başka alternatifi yok
07 Yorumla
Soran+1 yılHayatına dair ne yapmayı planlıyorsun peki
Cevap sahibi+1 yılmeb bakanı atama yaparsa atanmayı yapmazsa otomotiv sektörü geçiş yapmayı veya özelde asgari ücrete işe girmeyi girdiğim yola göre düzeni oturttuktan sonra kariyer planı yapıp o yolda ilerlemeyi artık cok sıkıldım
Cevap sahibi+1 yıl5 yıl sonra da evlenirsem falan yurt dışı
Soran+1 yılUmarım istediğin gibi olur
Soran+1 yılİstediğin sürece her şeyi yaparsın ya zaten mesele istemek
Cevap sahibi+1 yılistiyon da olmuyo işte mesela sınava çalıştık puanımızı aldık 9 ay oldu atama yok mülakat çıkardılar bide başımıza darbe zamanı bile 7 ay sonra atama oldu bazı şeylere istemek de yetmiyo
Soran+1 yılNasip
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaman hala geçiyor ve geri getiremeyeceksin. Seçimini yap hayatını belirsizlikler üzerine kurma. Ya sevmeye devam et ya da ağlamaya
00 Yorumla
+1 yılBöyle saçmalık mı olur ya aşırı derecede istekliyim zaten
00 Yorumla
+1 yılNereden buluyorsun böyle asalak süne peleri
01 Yorumla
Soran+1 yılNumunelikler beni buluyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Boşa zaman harcıyosun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenseniz daha kötü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 785 cevap paylaştı.
+1 yılişe yaramaz adamlara hayatınızı vermeyin
00 Yorumla İlgisiz bir
11 Yorumla
Soran+1 yılBeyza kafana tükürürüm boş yorum yapma aptal
+1 yılGeçmiş olsun
00 YorumlaBişey sorcam sen nerelisin?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ayrıl
00 Yorumla
+1 yılAyril
00 Yorumlaİsteksiz olduğunu nerden biliyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı.
+1 yılYeni mi farkettim
00 Yorumla Boşa vaktiniz harcama
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen kaç yaşındasın o kaç yaşında
07 Yorumla
Soran+1 yıl23 28
Cevap sahibi+1 yılO zaman hayata bakışı açılarınız farklı
Cevap sahibi+1 yılÇok Yaş farkı yok
Soran+1 yılO evden çıkmak istemez, sırf bu yüzden okuduğu bölüm dışında bir alan için ders çalışıyor 2 yıldan beri. Ben doğa tutkunuyum farklı yerler gezmeyi severim. O yürüyüş için bile çıkmak istemez
Soran+1 yılBu gibi şeyler
Cevap sahibi+1 yılYanlış kişi senin için böyle devam edersen kendini yorar yıpratırsın
Cevap sahibi+1 yılEn fazla kendini üzersin
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Nerden buldun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam