İş yerinde iken veya başka bir işle meşgul iken hayır tabi ki aklıma bile gelmiyor. Ama uzun süreli bir ilişki yaşamadıysam ne olursa olsun bir yerden sonra hep aklıma gelmiyor değil. Tabi bunu belli edecek kadar da değil.
Değil hem erkek hem kadın cinsiyet gözetmeksizin her iki cinste aslında arzular seks yapmak ister ama türkiyede bunu sadece erkekler belli eder kadınlar belli ederlerse adı namussuzluk olur buraya geldik rahatım ya oh miss giyinme yönünden filan neyse kınuya dönelim her iki cinsinde aslında aklı sekstedir.
Dışarıdan öyle ama aslında bu istek kadınlardada var sadece bizim çok süper zeki türk halkımız (!) bunu belli eden kadınlara k*şar o*ospu dediği için belli etmiyor o kadar başka ülkelerde ise o kadar gizli saklı bir şey değil... yani muhabbeti değil yoksa halka açık yapılan bir şeyde değil...
Oglum amma abarttınız ya. isimiz gucumuz var dertlerimiz sıkıntılarımız var ve belki inanmayacaksiniz * bizim de duygularımız var.3 5 tane surekli eli çükünde gezen abazan yüzünden bizi yargiliyorsunuz. cinsel acligin had safhada oldugu bir ülkede boyle yaratiklarin olması cok normal zaten.
Yalan... sevilmeyen kadınların uydurması... kızlara gençken büyükler tarafından tembihlenen erkeklere güvenme şöyle yapar böyle yapar... bu bi ön yargi kadinlarda... aslında kadinlar daha çok cinselligi düşünüyor demek ama kötü bisry olarak... erkekler sevdiği begendigi kadinla düşünür cinselligi... beğenmediğim kadin çırılçıplak olsa nefsim uyanmaz benim...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ülkeler erkekleri siyasete sokmuyucak ve denetimli olarak erkek çocuk yapılabilicek bir aile en fazla 1 tane erkek çocuk yapma hakkı tanınmalı.Çok fazla erkek var ve bu dünya için iyi bir şey değil başta. Aç gözlülüğün, şikenin, kara paranın %95 erkekler bu işleri yapıyor. Bal arıları da kovanda fazla olan erkek arıların sayısını azaltır. Doğa bile anlamış erkeklerin ne olduğunu.
Bunun erkeği kadını olmaz bir ihtiyaçtır ve kimi tek partner sever kimi çok.. Kimi aşk olmadan yapamaz kimisi afedersin delik olsun ne olursa olsun kafasındadır...
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence doğru dün birine telefon konusunda yardımcı oluyordum bana yürüyor
8
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadınlar bize göre daha istekli .. evde iken mastürbasyon yapa yapa delire delire zevk alan kadın Konu sekse gelince seks de nedir yani isteğini belli etmez Edince de orspu damgası .. evli kadınlar kocanızı delirdin