Yani olmayan yok mu. Aklında bunların olduğunu öğrenmek için nasıl zarf almalıyım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yani olmayan yok mu. Aklında bunların olduğunu öğrenmek için nasıl zarf almalıyım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Galiba milyarda bir. Ama onlarıda siz istemiyorsunuz. İsteyenlerde genelde deli oluyor, kalplerini parampinçik ediyorlar. Sonra da gelip neden böyle erkek yok diye soru soruyorsunuz.
Beyaz zarf al. Dosya zarfı da olur şu sarilar varya onları al koy masaya bakalım ne diyo o zaman anlarsın. Zarf almalıyım değil o atmaliyim
Kesinlikle doğamız bu ve bizim bu doğamıza ihtiyacınız var.
Olmayan da var. Beraber eğlenmek, saçmalamak daha önemli
Öğrenmene gerek yok. Evet cinsellik var maalesef. İçgüdüsel bu
Erkoların aklında hep bu varda kadınların aklında niye hiç yok tam tersi bu durum
Sabah sabah aklında olmayan yoktur bu saatte attığın zarf yanıltıcı olur
Yok tövbe estağfurullah kim onu diyen şehir efsanesi bu 🤣🤣
Var tabiki, doganin kanunu geregi var. yok diyende yalan soyluyor
Olucak elbette, cinsellik olmadan hayat mı olur. Cinsellik demek birbirine daha fazla baglılık demek.
Yoktur, her erkeğin aklında cinsellik vardır 😀
Aklında bu olması demek seni sevemez demek değil ama
Hayır normal adamlar da kaldı daha
O fark nasıl belli olur. Örneğin cinsellik düşünmeyen erkekler cinselliği çağrıştıran herhangi bir kelimede o konu aklına gelmez gibi bişey mi
Konuşma boyutuna bağlı bazıları daha merhaba der demez lafı oraya getirir kimileride ee beni seviyorsan nude at yok şöyle yap der
O temiz kalpli adamlar da hiç bir şey demez istemez beklemez elini dahi tutarken içi gider
Yok nerde hep cinsellik olacak saçma
@eftelyaoura doğru mu
Yo sen daha çok dedeleri seviyorsun diye biliyorum
@eftelyaoura dayı seni sert sert diye mesaj atan benim ifşa oldum
Wkskxkxkx
Olmaz mı
Kısmen gibi😅
Ne o altına mi yatacan
maalesef
%99,99'nun öyle
Hepsinde değil