AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
265Cevap
Neden foto atıyorsun? Atma. Otur tanış randevulas çık beraber birşeyler iç kafalar uyuşur anlaşırsanız geçin eve olmazsa sen sağ o selamet bakin yolunuza
Oncelikle olgun kisileri tercih et, guvenilir karakterli durust kisilerle tanis hemen seks muhabbeti acma arkadas gibi takil. olc bic tart ondan sonra yavas yavas acil
Sehir dışından çevreni bilmeyen biriyle önce arkadaş olarak tanışarak nasıl bir karaktere sahip olduğunu çözdukten sonra kendini daha güvende hissedebilirsin.
Yalnızca seks için biriyle görüşmeni önermem, onların ne çıkacağını gördün.
Hayatında uzun süre kalacak eğlenceli ve kafa dengi belki de romantik insanlarla seks yap bence.
Guvendigim arada bulustugum biri var tavsiye ederim
Seks yapmak için sevgili bulman lazım öncelikle uzun süre seks yapma oğlanı gözlemle nasıl bir karakterde bu konuları aç tecrübeli mi değil mi sonra olabilir
Güvenebiliceğin insanı anlarsın zaten yaptıktan sonra sebi pişman etmemesi gerekli fotolarla tehdit edeni sende şikayet etmekle tehdit et hiç bir şey yapamaz ama daha dikkatli olmak gerekli hatta çok dikkatli
Bu ısmarlama ile olmaz ki , hayvanmıyız? Begenirsin karşılıklı his oluşur beraberlik yaşarsın. Kendimi ele , ayağa düşürme bir kadınsın
Arkasında gözü olanlara ya da kuyruklu olanlara iyice bak toynaklı mı kepce kulaklımı komik soruna komik birşeyler yazım dedim
Evli birisini bul. Senin rahatsız etmez. Miker evine gider.
Çok düzgün bı sevgilim vardı onla yaptık ama o da beceremedi. Giremedi falan
O an ben orda olmak isterdim.
Neden
Söylüyorsun ya giremediğini. Ahhh ah
Birden elinden mi alacaktin
İstersen önce beni zle derdim nazikçe.
Sana düzgün giren olmamış bana da düzgün veren olmadı
Yok ya sağlam giren oldu bana
Öyleyse giremeyen arkadaşa tarif etmişsindir sanırım.
Yok be öğrense çok üzülür o minnoş 😂
Yiyemeyenin malını yerler misali
Aynen öyle oldu hem de ne yedi ama 😂
Yer tabi daha yıpramamıştır da oooof of
Niye şansım yok ki bana rast gelmiyor
Ya sen kapan değil de kaptıran taraf olursan 😂
Ben sağlam girme konusunda sorun yaşamam. Yaşasaydım elbette dediğn kaçınılmaz son ama hiç yeltenmez cinselliğe girmezdim
Yani şu işi bilenler yapsın sadece, becermeyenler zaman kaybı
Bence de kalkınca indirecek yanınca söndürecek usta biri olmalı.
Evet öyle
Sonuna kadar katılıyorum
Valla mı 🙄
Şımarık olmasın, kaba olmasın.
Elinde paha biçilemez bir eseri tutuyormuşçasına tutkuyla sevmesini bilen birisi olsun.
Ah Bee şöyle birisi bana denk gelmiyor ki güven gizlilik çok önemli benim için ama yok bana kimse denk gelmiyor
Kendini güzel buluyo musun, belki onların güzellik anlayışı farklıdır ve seni görünce vazgeçiyolardır
Önce kendine ve sonra ne istediğine bakaxaksın tek seferlik ilişki istiyorsan da baştan belli et kimse kimseye bel olmasın
bunun belli bir formülü yok.. tecrübe ile olur ve hemen seks isteğinide belli etme derim zamana bırakmalısın
Kimseden sanalda çıplak resim istemedim konuşur kafam uyarsa görüşürüm olay yaşanır yaşandığı yerde kalır
Kimseye ha diye güvenemezsin bunun için zaman lazım senin gibi düşünüyorum bende seks yapacağım kişiye güvenmem lazım
lütfen ben şakayım de? hayir gerceksende bu zamanda güwenilcek insani bulan seks le kalmayip evleniyo zaten,
Sırf seks icin hayatina bi anlinada olsa alman cok tehlikeli , cünki sapigi var seri katili var varda var
insallah şakasındır
duygularini bastirmalisin , güwenilir seks partneri bulamazsin Tehlikeli sulardasın vazgec bu sevdadan
Gü enecek insan bulmak cok zor herkez kendi cıkarlarına calışıp karşısındakine saygı anlayış yok dürüstlük merhamet kalmamış
Açık konuşan erkeklere güven. Direk en başta seninle ilişki yaşamak istediğini söyleyen erkekle gözü kapalı seks yapabilirsin.
Denemeye devam et sonunda doğru insanı bulursun sadece temkinli ol. Nasıl tarif etsem işte adam olan daha sohbetin başında belli eder 😊
Belli bi olgunlukta ve kalitede olmasi lazim her hayatin her alaninda kalite sart digerlerinin cogu ruh hastasi oluyor
tatlım burada değil pazardan elma almıyorsun herşeyin karşılıklı olması gerekiyor istek arzu beğeni duygu bunlar olmadan seksten hiçbişey anlamazsın
Sadece seks yapmak içinse fuckbuddy lazım ama fuckbuddy nasıl güven verecekse artık benim bildiğim bir his yok sadece cinsel açlığını doyuruyorsun :d?
Çok dikkat etmelisin güven duyduğun insanlarla yapabilirsin. İstikrarlı, düzenli insanlarla olabilir.
Sadece seks içinse etrafında bir sürü potansiyel vardır. Sadece seçeceksin.
Sen sen ol çıplak fotoğraf atma ne olur ne olmaz.
kendinle ilgili bilgileri verme fazla, ayrıca fotoğraf filan da göndereceksen anlık at instagramdan sonra başın ağırmasın
Örneğin buradaki insanlara güven. Misal bana. Yani seni yalnızca seni isteyip ihtiyaç giderip başka işlerle meşgul olmayacak kişi
Güven kolay oluşmaz. Tek gecelik kaçamak arayışında iseniz ister istemez fazla risk almanız gerekecektir.
Bu hayat böyle yaşanır mı
Bence düzenli bir hayat kurmalısın
Defalarca yapmış, seks istemiyorum dediğinde saygı duyup sohbet eden birine güven
Daha önce hiç sevgilisi olmamış ve ergenliği tamamlamış bir erkek bul.
Belki buradan belki de Tinder üzerinden falan yapabilirsin
Özellikle seks için en namuslu en ahlaklı en kültürlü en dindar kişiyi bulursan işini halledersin. Şaka mı yapıyosun
Bana güvenebilirsin diyecektim ki 259 erkek görüşü varmış güvenemezsin.😂
Seni tehdit. edemeyecek partnerleri tercih etmelisin.
bende guvenmıyorum ama yapacak bısı yokl resım atarsamda kafa harıc :)
En güzeli baktığın zaman hoşuna giden içinde birşeyler uyandıran insanla pompa yapcan
kaliteli olduğunu ve abaza olmadığını anladıktan sonra gerisi basit
bırak bu işleri, kimseye güven olmaz..
Evlen kurtul..
Tamamen cinsellik olmasada yakın çevrene güvenebilirsin
Burada da bulamiyorsan😇 ama vu sejilde yola çıkmış olmam çok yanlış basina gelmeyen iş kalmaz
Bu arada e nabız a bakmadan yatağa girmeyin 😊
Hiçbir erkeğe güvenilmez
Sakaa dariliyorum ama 😄
Vallahi doğrudur dediğin 😁
her yerde herseyini anlatmayan, zaten aktif seks hayati olan biri konusunu bike acmaz.
Yakın çevrende illaki bir arkadaşın vardır. İnternet tamamen sanal dır.
Maalesef insan evladı çiğ süt içmiş. Her an her boku yapabilir. Kolay kolay kimseye güvenme derim.
:) şu an şaşırdım, o kadar erkek varken :)
Dimi? :)
Mesele karşılıklı güven ve gizlilik olmalı.
Bizde kiz bulamiyoz o kadar kiz varken ,, tatil yapcam zikmicem oda yok
Seks yapcanda güvenilir seni yyolda bırakmayacak biri lazım istersen ben yardımcı olurum
Güven kolay olan birsey degil zaman lazim beklemelisin bence
Alelade biriyle seks yapmak için zaten birine güvenilmez.
ne dertler var bizde aynı derlerden müzdaripiz sanal değil reel tanıstıklarımız bile ekiyor.
Sen bana denk gelmemişsin. Mutluluğu zevki tüm hücrelerinde hissettirin sana.
Senin aradığın erkek benim dicem ama inanmayacaksın de mi?
Sana samimin gelene güven , bu devirde bababna bile güvenme derlerde çok bu söze takılma 😅😅
Bende bulamiyorum ... zor bi durum... bi yolunu bulursan bize de söyle
Düzüşücek insan arıyorsun pek seçici olduğunu düşünmüyorum ben
Çok ilginç bi soru erkek sorsa şaşırmam da kadın sorunca şaşırdım?
Hayır bizim ne yapmamızı istiyorsun? Elimizden ne gelebileceği belli assdf
Duzen guven olucak. Asla bbaglanmak olmucak. Takintili tiplerden uzak dur
Guvenemezsinnn de çok saçma lan tehdit etmek aşırı boş