- Cinsel Yaşam konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Bunu asla bilemezsin,
Adamın inancı zaten zayıf,
Yoksa niye zina yapsın,
E inançlı biri olsa bu işe zaten girmez,
He çok az insan bunu sorunsuz yapar, oda yeni bir kadın, yeni bir çiçek için yapar geçer,
Bazıları doyumsuz olduğu için yapar,
Ama bir çoğu çıkar elde etmek için,
Twitterde, p*rno sitelerde, uygunsuz resim videolar için para ödenen siteler bu içeriğe para ödüyor,
2. Kadını kullanmak ve ondan çıkar elde etmek için,
Ki; bu sitede bunun yüzlerce örneği var.
Buraya üye olup, kadın ya da erkek ayırt etmeden fotoğraf video isteyen o kadar çok insan var ki?
Bu resimleri ve videolar da içerik alanlara satıyorlar.
.120 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıldüşünce yapılarını analiz etmelisin bu sitede çok fazla fake hesapta var , ayrıca çok fazla özgüvensiz insan da var tabi bu tüm siteler için geçerli sosyal medya bir makyaj yeri herkesin bir makyajı var herkesin bir örtüsü var o yüzden bir şey diyemiyorum tabi ama iyice konuşup analiz ettikten sonra ancak güvenebilirsin sen yine de temkinli ol dikkat et herkese foto atma
80 Yorumla
+1 yılBirkaç kural olmalı.
Karakterli olmalı. Bir süreci ve zamanı mutlaka olmalı.
Mümkünse sosyal hayattan bir insan olmalı. Bu platformlar da çok çok düşük ihtimalleri aramak gibi dir...
Sadece seks denilip, geçilemez. Çünkü o esnada paylaşımlar ve bilgiler olur. Sır tutabilinmeli...
Kısaca kolay bir şey istemiyorsunuz.30 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Saygili , nazik ve romantik olmak en baş şart.. Bir erkeğin kendine cinsel zevk yaşatacak kadına değer vererek on güven aşılamadı ve yüreğini hoş tutması en büyük öncelik.. Işte verilen sözler ve edilen yeminler değil gizler ve tavırlar önemli.. Çok ama çok dikkatli olmak gerekir çünkü acımasız hayvan oldukça çok.
73 Yorumla- +1 yıl
Dayı iyi dedin de kıro seven kızları ne yapıcaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
261Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl insana güvenip güvenemeyeceğine dair bir fikrin yoksa kimseye nude atıp da dertsiz başına dert alma. Partner bulma konusuna gelince Tinder, happn, swarm KS ve birçok uygulama üzerinden insanlar tanışıyor, sanalda tanışıp reele taşıyor, güven duyarsa da cinsellik yaşıyorlar.
110 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kafana göre birisi olursa neden olmasın ki.
101 Yorumla
+1 yılBu iş sosyal medyadan olmaz. Gerçek hayatta tanıştıklarınla olman lazım. Ama erkeklerde şu aşırı anlatma olayı var. Erkekler çok pis ve dedikoducular. Atıyorum adam 5 dakikada gelmiştir ama başkalarına şöyle soktum böyle s*kt*m gibi anlatır. Kimle olursan ol durum aşırı zor. en güzeli yazın tatile çıktığında tek gecelik falan takılman. Nude falan atmazsın. tek gecelik takıl kondomsuz yapma bi de. erkekler acar yatıyo ya. kadınlar da çok yatıyo da erkekler 10 kadın diyosa 20-25 kadın rahat vardır çok pisler yani. Abuk sabuk anlatırlar. olur da bi anlatılan kulağına gelirse sen de onu yer. ezikle böyle. çabuk geldi falan de salla hatta yalan bile atabilirsin. Erkekler yalancı, pis ve dedikoducular valla ya. evlisi bekarı hepsi böyle kimse de inkar etmesin.
522 Yorumla- +1 yıl
Sen tatilde kaçamak yaptın mı?
- +1 yıl
@Filozof1994 evet açıkçası. rahat oluyor öyle
- +1 yıl
@Filozof1994 buna mı takıldın onca şeyin arasında :D
- +1 yıl
Kafan çalışıyor, sünnetsiz turistle yap, onlar başına bela olmaz, Türk’le yaparsan rahatsız eder
- +1 yıl
@Filozof1994 yoo Türkle yaptım. teknede bakışıyoduk sonra numaramı istedi sohbet edip akşam buluştuk gayet medeni bi insandı. ertesi gün dönecektim zaten. öyle bir gece geçirdik gayet normal bi biçimde ayrıldık sonra. sorun olmadı yani
- +1 yıl
Sen bir insanla aynı evde yaşamaya sevmiyor musun? Evlilik veya birlikte ölene kadar yaşamayı?
- +1 yıl
@Filozof1994 ne alaka ya şimdi? evlilikten korkuyorum da hiç biriyle yaşamadım. aşık olursam olabilir de inanmıyorum artık
- +1 yıl
Tecrübe etmişsin erkekleri
- +1 yıl
@Filozof1994 fazla bi tecrübem yok ama yorumum doğru bunu kabul et. Geneli yani sana bi %90 oran vereyim, böyle dedikoducu, sürekli bu konuda ön plana çıkmaya çalışan, rahatça yalan atan ve çok kadınla yatmayı bir şey sananlar. evli bekar farketmiyor inan. kazık kadar evli çocuklu adam, karısının elini tutarken çocuğu yanındayken beni dikizliyor ya da genç kızları dikizliyor.
- +1 yıl
Müslümanla evlenen kadınlar mutlu olamazlar, hem bu ülkenin erkeklerinin penisi sakat yani sünnetli, müslüman erkeklerin çoğu geri kafalı , vajinayı yalamıyor çoğu, eşine penisini de yalatmıyor, kadın da bu isteklerini açıklayamıyor eşine
- +1 yıl
@Filozof1994 ya yok tek mesele bu söylediklerin değil. müslümanlıkla alakası yok çok medeni erkekler/kadınlar da var. Benim dediğime bak yani. Erkekler %90 oranla dedikoducu, yalancı ve pis.
- +1 yıl
Evet, Türkiye’de vajinasının, klitorisinin yalanmasına hasret evli kadınlar var, eşinin penisini yalamak isteyip açıklayamayan kadınlar var,, erkeklerin çoğu kazma gibi, eşine küfür ediyor, hakaret ediyor, yatakta aşağılıyor, hakaret ediyor birde 10-15 cm ilk bamya kadar penisi olup yapıyorlar bu iğrençlikleri, Türk erkekleri Avrupa kadınlarına yapamaz bu hakaretleri, Avrupa kadınları penisin boyuna, kalınlığına, güzelliğine bakıyor, genellikle sünnetsiz tercih ediyorlar
- +1 yıl
@Filozof1994 ya sünnetsizlikte değilim ben takmışssın bi sünnete. ben erkeklerin pisliğine değindim sadece. küfredenle zaten olmaz
- +1 yıl
Bakirelik tabusu olduğu için kadınlar bu iğrençliklere katlanıyor, bakire olmayan kadınlar artık benimle kimse evlenmez diye düşünüyorlar, ayrılırsam cinsellik yaşayamam diye düşünüyorlar, eşlerini boşanırsan öldürürüm diye tehtid eden erkekler var.
- +1 yıl
@Filozof1994 of aynı konudan bahsetmiyoruz tamam yeter
- +1 yıl
Sen Avrupai olduğundan rahatsın
- +1 yıl
@Filozof1994 aynen
- +1 yıl
Bencede f. ckbudy en iyisi s. KS icin. Fakat kondom cinselhastaliklardan da korur mu? Bi fikrin var mi? Bir de bulusmaya kondomu erkek getiriyordur herhalde degil mi
- +1 yıl
@YavrummmBabanNereli tabii erkek getirir erkek kullanacak ve evet korur. Tabii t*şak kısmı var da ona yapacak bir şey yok
- +1 yıl
+1 yılSelam, bu konuda çok fazla tecrübesi olmuş birisi olarak şunu söyleyeyim. Ben her zaman öncesinde sesli iletişime geçmeyi tercih eden ve bir müddet tanımak için zaman veren birisiyim. Çünkü iletişimde somut veriler çok önemlidir. Güven verir ya da vermez ve kişiyi daha iyi analiz edebilirsin. Ses tonu tınlamalar mimikler anlamı çok değiştiren somut ifadelerdir. Bir de biz erkek de olsak güven bizim için de önemlidir aslında. Bence biraz tanımaya çalışmalısın. Hemen buluşma istememelisin isteyene de bi dur demelisin. Daha detayları istersen özelden sorabilirsin.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce yaşadığıklarım sonucu tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim size. Güvenilir insan kendini belli ediyor ve size kendini teslim ediyor zaten. Sizin istemediğiniz bişeyi yapmıyor çünkü sizinle beraber mutluluğu yaşamak istiyor. Örneğin anal sevmiyorum dediğinde anal için zorlamayacak. Sürekli mesaj konuşma olmayacak nude felan. Olacaksa da riske girmeyin başlarda farklı uygulamalar kullanın delil olmasın elinde şantaj için. Erkeklere güven daha az çünkü serbest ve serseri yetişmiş olgunlaşmamışlar abazalıkla hareket ediyorlar. Benim karşı cinsle sadece film izleyip yemek yiyip beraber sarılıp uyumuşluğum vardır. İstenmeyen hareketleri sergilemem ve herşey seks değil benim için önce insanlık ve huzur gelir. Kafa dengi biri hoşuma gidiyorsa huzur veriyorsa hijyenik bakımlıysa gerisi boş o kişi ile güzel vakit geçiririm. Ama sorunlu problem çıkaran biriyse dünya güzeli olsa boş gelir sohbet dahi etmek istemem.
00 Yorumla
+1 yılErkek sorsa cevap gelmez , kadın sorunca bir coşkuyla cevaplar verilmiş şaşırdım.
Sevgili olduğunla olmalı seks, içinde sevgi olmadan istiyorsan şayet, bedeninin çektiğine teklif et. Seks yapacak birini arayıp güven beklemek biraz zor. Bu işi fb olarak uzun vadeli düşünüyorsan anlarım ama tek geceler için çokta zaman harcama insan analizi için. Yapacağın şey belli bir clup ya da gir pub. Müziğin akışına kendini bırak. Sonra gözüne kestirdiği yakışıklının kollarına kendini bırak. Ne bir telefon ne bir isim, serap misali çölde bir yudum su iç ve git.00 YorumlaEğer dikkate alırsan söylediklerimi şöyle diyim sana birincisi kendini bilen ve kendini yetiştirmiş biriyle birlikte ol ikincisi sadece olaya cinsellik açısından bakma birlikte bi çok şeyler paylaşabilirsin ve en önemlisi sen nude atığın numaranı paylaştığın veya ilişki yaşadıktan sonra irtibatını kestiğin ancak senin peşinde sülük gibi dolaşmayan olgunluk da birini tercih etmelisin kimisiü sanaldan bulmak falan saçma demiş ancak böyle birini çevremden de bulamazsın emin ol yani çevrende bulmak daha tehlikeli de olabilir netice de seninle olan ilişkisini başkalarıyla paylaşa bilir ordan da bi kazanım daa buluna bilir bu tarz birini bulmak için ilk önce konuşman gerekir fikir olgunluğunu yakaladığın zaman zaten gerisi çorap söküğü gibi gelecektir.
00 YorumlaGünlük hayatta güveninden emin olduğun , etkilendiğin, ve en önemlisi samimiyet sınırını iyi koruyan birini seçmelisin. Bir kez birliktelik yaşadın diye sürekli sana yazan, veya tehdit eden biri olacağını hissettiğin biriyle asla yakınlaşma bile.
211 Yorumla- +1 yıl
Birkez birlikte olan tekrar isteyen kişiyle neden yakınlaşılmaz. Şunu anlamıyorum karşı taraf saygı içerisinde yakınlaşmak istediğini söylese yinede kabul edilmemeli mi
+1 yılbenim canım cok istediginde clup lere gidiyorum iki tek atıgımda basım dumanlnıyor yakısıklının biriyle azıcık bakıstıgımda sabah kus gibi uyanıyorum canım erkke arkdassın yoksa eger varsa cagrıyorsun geliyor
145 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel mutlu ediyorsun kendini, İzmirli misin?
- +1 yıl
hangi clublere gidiyorsun
- 8 ay
selam bi konuşabilir miyiz? @duygu1986_07
+1 yılKesinlikle güven olmuyor güven dediğin şeyi sen unut istediğini alamasin 1 kere patlak veriyor zor
70 Yorumla
+1 yılYakının olan biri ile konuş iyice güvenmeden foto atma
71 Yorumla
+1 yılTabi ki önce güven olması şart bu hangi konuda olursa olsun. Kız arkadaşların yok mu belki onların tanıdığı vardır? Bana soran çok oluyor mesela. Bende onları tanıştırıyorum güvendiğim kişilerle :)
139 Yorumla- +1 yıl
@youngblue erkeklerle mi tanıştırim?
- +1 yıl
@youngblue fark ettiysen tanıdığım ve güvendiğim dedim
+1 yılYakın çevrende güvendiğin, sana ilgi duyabilicek hiç tanıdığın yok mu. Onunla fuckbuddy olarak takılabilirsiniz. Tabiki başlarda fotoğraf durumlarına falan dikkat et
143 Yorumla- +1 yıl
+1 yılSadece seks amaçlı bakıyorsan olaya uzun bir süre önce flört etmen lazım. Ben 1 yıl boyunca konuştuğum birisiyle yaptım mesela.
210 YorumlaBurdan yaz tanış 2 gün konuş sonra bi buluşma ayarla kahve için kafanıza yatarsa cinsel beraberlik olur hemen nude atma sende yani
1911 Yorumla- +1 yıl
Aynen bunun bi zararı olmaz
- +1 yıl
- +1 yıl
A... q salagi*
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılçooook nadir denk gelir bence gerçek hayatından birini ara
190 YorumlaUlan var ya ne canım insanlar var. Fotoğrafla tehdit etmek vs nedir ya.
Ben de bu tiplere ayar oluyorum. Kız sana güvenmiş fotografını videosunu atmış sen onu internette paylaşıyorsun. Aynı şey kızlar içinde geçerli adamın konuşmasını ifşa edenden de hayır gelmez. Böyleleri yüzünden biz zarar görüyoruz.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılharbiden kız olmanın zor tarafıda seks yapmanız aslında çok kolay ama bir o kadarda zor istediğinle yatabilirsin ama başına bela olabilir
13 Yorumla
Soran+1 yılişte bu, tam bir özet
- +1 yıl
biliyorum seni daha önce senin korktuğun durumu yaşıyan biriyle takıldım başına çok fazla şey geldi hayatı değişti kötü anlamda tanıklık etmek bile yetiyor sizi anlamak için
Soran+1 yılanlaman mutlu etti teşekkür ederim
+1 yılkız elini sallasan 50si hele cinsellikte el sallasan 50000000...
nasıl bulamıyon erkek misin165 Yorumla
Soran+1 yılgüvenilmiyor yani onu diyorum
- +1 yıl
bışver kızım ya bu işler hele türkiye gibi yerde olmaz gerçekten sonradn başına dert olurlar
- +1 yıl
Süründüren bakalım erkekleri 😏
- +1 yıl
@ soran hangi sehir
+1 yılYalan yok benimde kactigim oldu ama karsimdaki bayan yalanci cikti evli cocuklu bana evlendim esmin madde. bagimlisi oldugunu ogrendim ayrildim cocuk yok dulum kimse kimsenin namus bekcisi degil ama erkek kadin farketmez bazilari evli kadin ve erkekle birlikte olmak istemez
Kadinlardanda senin dedigin gibi cok ama istanbuldaysan bulusabilirim seninle profilime bak uyarsa00 Yorumla
+1 yılKimden tehlike gelebileceğini henüz kestiremiyorsun belliki. Yaşında fazla değil gibi.. burada fikir yürütmek helede kim olabileceği belli olmayan biri için konuşmak doğru değil. Elini sallasan ellisi. Gözlemleme kabiliyetini kullan uzun süre sevisme gerekirse. Guvenebilecegine inandığım kişiyle dilediğince yaşarsın.
ya da boşver gel Sarıyer'de çay içelim boğaza karşı mis...
Umarım zarar gormezsin..00 YorumlaÖncelikle Türkiye de kafana göre birisi ile seks yapmak kolay değil. Biraz tanı, tanıştıktan sonra güvenebileceğin verdiklerini taşıyabilecek birisi ile cinsellik yaşamanı tavsiye ederim. Her şeyden önce güven olmalı, birbirinize karşı bir şeyler hissetmeniz gerekiyor. Kuru kuruya mastürbasyon yapar gibi seks yapamazsın. Nerede ikamet ediyorsun?
00 Yorumla
+1 yılGit sosyalleş zaten sana güven verip eğlenmek için sırada bekleyen onlarca, yüzlerce güvenmemen gerektiğini öğretecek erkekle karşılacaksın. İlla ki bir tanesi tatmin eder. (Not: Sosyal medyanda herkesle paylaşmadığın bir gönderiyi, başka bir erkeklede paylaşmaman gerekir. O kişiyle evli değilsen. Şahsi düşüncem.)
00 Yorumlaseks yapacaksan yakınından biri olmayacak, güven diyorsan zor be kimse kimseye güvenmiyor artık , diyorsan duygusallık istiyorum diye işi bilenle seks yaparsan duygusallığı da işin içine katar yani fuckbody olursun biter. haa koca istiyorsan imkansız...
00 YorumlaBu ülkede ben erkek olarak kimseye güvenemiyorum sizi artık bilemem, ancak sadece seks amaçlıysa inşaata topunuzu kaçırın bakın nasıl mutlu çıkarsınız o inşaattan, senin topun kaçtımı sorusuna şimdiden cevap vereyim, inaşaat denetiminde birisinin topu kaçmıştı oradan biliyorum ☺️☺️☺️
00 YorumlaAttiginiz fotograflarla sizi tehdit etmeleri gayri insani bir durum ve hukuken suctur. Zavalliliktir... Insan dogasi geregi cinsellige ihtiyac duyar. O hazzi yasamak, tenin tene degisindeki zevki hissetmek doganin guzelliklerindendir. Guvenilebilecek insanlarda cikacaktir karsina. Bakmasini bilmelisin..
00 YorumlaAslında tek seferlik ilişkiler deneyebilirsin. Bir daha görüşmeyeceğin kişilerle
203 Yorumla- +1 yıl
İkimizden tek seferlik olurmu
+1 yılyani açıkcası bu soruya çok güldüm cinsellik konusunda türkiye seks in afrikasıdır bulduğuna çakmaya çalışan insan çok bu ülkede ama bir yandanda dediğin doğru düzgün arkadaşlık edip cinsel açlığı düzenli şekilde bastırıcak insan çok az var olanlarda yüzde 90 kullanmaya kalkıyor sen o gün zevkini alıyorsun partner devamını istiyor sorun burda büyüyor seks konusunda saygı duymak çok zor birr durum bence
00 YorumlaNetten buluyorsan daha kolay ama tabii gerçekten güvenilir olmalı.. Bunu anlamak içinde en iyisisi nette oyalanmadan gerçek hayatta önce telden sonra yüzyüze iletişim.. birkaç saat içinde netten tanışıp dışarda görüşüp birlikte olduğum bile oldu karşı cinsle..
00 Yorumla
+1 yılseks içgüdüsel birşeydir kadın uzun boylu yapılı yüzü orantılı erkek ister sekte genel olarak erkekte iri göğüslü kıvrımlı güzel kalçalı güzel bi yüzü olan kadın ister. ama aşkta dış güzelliğin yani sıra iç güzellikte önemlidir ama bu işlerin en başı ve en önemlisi dıs görünüştür yine de iç görünüş hep 2. sırada gelir bi da insanlığın içgüdüsünden geliyor sağlıklı güçlü güzel nesil devam ettirme vb vb
00 Yorumla
+1 yılReel insanlara güvenmelisin sos medyadan pişman olursun
125 Yorumla- +1 yıl
Burası ilk adım olmalı bence
- +1 yıl
@yalnızkişi34 ben burdan kimseye güvenmem insta belki ama burası no
- +1 yıl
Karşılıklı güven çok önemli
- +1 yıl
Bura olmasa adım atılamaz ama
+1 yılKarakteri sağlam asla çirkinleşmeyecek değişmeyecek sorun olmayacak biri olmalı ayrıca kimseye resim atmayın nasıl güvenebilir siniz ki? Ve sadece seks içinse hersey de olduğu buda dürüstçe söylenmeli ama artık insanlar dahada kötü kültürlü eğitimli insanlar seçin
00 Yorumla
+1 yıloncelikle ozguvenini ve cesaretini tebrik ediyorum ben erkek olarak tehdit edilmisdim oda birseymi 😂 sadece tek gecelik ise hic tanimadinla olur biter ama sevgili olarak ise guvenmen lazim oyle serefsizlerde var evet ama savciliga verecem de bir bok yapamazlar
00 YorumlaYapmak için yapmak mı duygusuzca mı kafalar karışık.🙄
91 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim ilk defa akli basinda bir yorum okudum duygusuzca sadece yapmak için yapılmaz insanin cani istemez tamamen duyguyla alakalı zaten olay
Valla sadece cinsellik için biriyle görüşeceksen hiç görüşme daha iyi bir şekilde son buluyor yapmak zorunda değilsin kızz bu ne acele hemm😂
72 Yorumla- +1 yıl
Seks yapmak hoşuna gidiyordur.
Gizli Üye(30-35)+1 yılamaci cinsellik olan erkek o kadar cok varken nasil bulamadin guvenme istemr kastin ne seni seyapmasini istiyosun ne guveni
131 Yorumla- +1 yıl
:)) bakış açısı
Ya anlıyorum isteklisin, bi hareket olsun istiyosun, değişik bedenler arıyosun falan filan da
isteği fazla belli edince böyle şeyler oluyo işte
dayan azcık,
konuş biraz anla karşı tarafı
nude falan atma
sakin bi yere gitmeyi iste, nasılsa eşek değilse gerekeni yapcaktır :D
bırakın bu sanal işlerini ya sahaya inin artık00 Yorumla
+1 yılTürkiye gibi sekse aç bir ülkede de yoklukta olunmaz mw
121 Yorumla- +1 yıl
yani bak 2 dakikada 200 kişi aday olmuş daha ne olsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılSosyal medyadan çok bulunuyor. Ama güveni sağlama konusunda acele etme iyice tanı özellikle nude atma konusunda acele etme. Her erkek aynı değil rahat ol ama çok aceleci davranma. Benm bu siteden bile görüştüğüm 4 5 kadın var beraber tatile bile çıkmışlığım var. Hepside buradan tek onunla tanışmadığım biliyor ama diğerlerini katiyen bilmezler. Güven olayı sonuçta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanal insanlarla tanışma. Yüz yüze tanış aylarca tanı güven öyle yap napcaksan
144 Yorumla- +1 yıl
Çok çok saçma nerde değil kiminle tanıştığın önemli aylarca tanışık olduğun birinin seni rahatsız etmeyeceğinin garantisi yok bazen 30dk lık bir tanışma ortamından bile çok sağlam düzgün insanlar çıkıyor bir keresinde birlikte olduğum kızın bile adını yatakta sormuştum ne o ne ben hiç birbirimizi zor durumda bırakmadık kısacası burda tanışacağım kişi önemli nerede ve ne kadar olduğu değil
Cevap sahibi+1 yıl@StrongMan_34 saçma bisey demiş olsam 13 kişi beğenmez. Ayrıca söylediklerin doğru olsa bile senin gibi insanlar coook nadir çıkar. Kıza denk gelecek kişiler genelde oçun teki olur ki denk gelmişte zaten. Orda fotolarımla tehdit ettiler demiş
- +1 yıl
Ona göre düzgün insanları seçin işte bir sürü düzgün adam var
Cinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. Valla bu çokta inandırıcı değil aç abazan çok aşırı insan var. Bugün tinder ı açsan bir kaö kişiyi beğen bir sürü mathc alırsın aynı gün bile yaparsın bu arada. Buradan biri ile tanışmak ile tinder dan buluşmak arasında hiçbir fark yok reel olarak bakarsak. İkisine de güvenmek için sebep yok. Zaten biri olsun ve amacımız seks diye düşünen biri de aklına çok güveni falan getirmez en fazla zaten şu olur ee benim isteidğim de bu zaten diyip çıkar işin içinden
01 YorumlaKendini o durumlara düşürmemelisin herkes seks sever herkes ister ama önemli olan birini degil hayatında temelli kalacak birisi olmalı böyle düşünmeye çaba göster
31 Yorumla
+1 yılBu konu da hem cinslerime güvenerek bir şey söylemek zor. Dolayısıyla konuşarak/tanışarak tecrübe edinerek anlaman lazım. Karekter denen şey, hiç birinde kalmadı.
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılF. ckbuddy yap. Ama kim oldugunu gercek bilgilerini söyleme yalandan bi isim bi yaş uydur gitsin ayrica yabanci erkeklerle daha iyi onlar kitliktan cikmis gibi degil. Biraz da tipine bak pantolonuna bak😉😉😉
sana uygun mu konusma tarzina bak falan filan63 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@kgnctn neyi begenmedin
Cevap sahibi+1 yıl@kgnctn elin canısı gercek bilgilerini mi versin? Sonra basina bela olsun? Yabanciyla daha iyi
+1 yılilk görüşte tabii ki yapılmaz. İyice güven vermeli seks yapacağın kişi. bu kadın içinde erkek içinde geçerli. Sadece kadınların başına erkekler bela olmuyor. Erkeklerin başına bela olan kadınlar da var. O yüzden iki tarafta birbirine güvenmeli.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. bence evli bul ben bekarım :D ben olsam kaybetcek seyi olanı bulurum. beni satmasın sonra. kazık atmasın güvenilir olsunda bu site o site diye bakma bence. net ne istediğini bilen güvenilir dürüst olsun da
00 YorumlaNet olan lafı eveleyip gevelemeyen ve ısrarcı olmayan insanlara güvenebilirsin. Hemen de oraya getirme muhabbeti doğal olarak gelişsin olaylar akisina birak. Arkadasin acelesi varsa patlak verir zaten :)
00 Yorumla
+1 yılYanlış anlama ama kendine saygısı olan bir insan böyle bir şey yapmaz bence. 1 gecelik bir şey için birini aramak nedir ya?
141 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle tanımak için biraz zaman ayır acele etme. Mesleği ve kariyeri olan kişilerle diyaloğa girmeni öneririm, cinsellikle isteğin yüksekte olsa kısa zamanda nude falan atma atıyorsanda yüzünü ifşa etme
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. Şu hayatta en iyi rolü yapan canlı insandır.. şansın %50 li davranışlarına bakarsan yanılırsın hislerini kullan hemen teslim olma zaman gecir tanıdıkca birşeyler oluşsun sen sanırım tanımadan birşeyler yaşamışsın
00 Yorumlaİnternette bulamazsın gerçek hayatta bulman lazım çünkü internettkilere hiçbiri güvenilmez seni seven biriyle sevgili ol sonra evine gidelimmi falan de zaten 2 veya 3. Gün olur
70 Yorumla
+1 yılÇok sıkıntılı ya aynı konudan bende muzdaribim ayak fetişim var diyorum ayaklarınla beni tatmin etmen lazım diyorum (footjobb) hepsi birden kesiyor ve hiç konuşmuyor
00 YorumlaBende bulamiyorum oysa cok ihtiyacim var ask degil seks istiyorum
154 Yorumla- +1 yıl
Tam aradığım hatun
Uzuluyorum senin gibilerini gorunce inan dalga gecmiyorum beden senin ihtiyacinda var bul birini asik ol evlen cocugun olsun kucaklarda gezme kendine deger ver yazik ciddiyim uzuldum
00 YorumlaBakın seks bir ihtiyaç gibidir benim tekmiğimi soyleyim mi biriyle dosyal medyada tanış ve asla bilgilerini verme aynı otelde oda tutun ama oda numaranızı bilmesin siz onun odasına gidin gönlünüzce yasayın ve çekip gidin ne kimlik bilginizi öğrenir nede bir daha ulasamaz size görüşmeye giderkende fake hesaplar üzerinden yazışın ki telefon numaranız bilinmesin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Biraz konusmak tanimak saniri onemli.
Ulu orta sokak serserilerine vs dikkt et onlr otur sacma seylrle tehdidi. bisey sanar.
Dogru duzgun meslek sahibi yasi belli olgunlukta birini secersen daha saglikli olur rahatca zevkinize bakarsnz00 Yorumla
+1 yılYapacak bir şey yok malesef ben de hiçbir yerde hiçbir zaman bulamıyorum bir de üstüne üstlük ben bosanali 1 yil oldu en son beraber olduğumuz da 15-16 ay oldu yani benim canıma tak etti
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. Her insana güven olmaz lakin kendini belli eder insan paylaşìmlarından, amacindan ve ne yapmak istediğini konuşmasindan anlarsın. biraz insan sarrafı olun be yaa😉
00 Yorumla😅 soruya geç yorum yapıyorum ama yapmanız gereken yakın çevrenizden birini bulmak sizi mutlu eden sohbetinizi dinleyen yorum yapan anlayan ilgi gösteren bir bey ile yapabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yıltürk erkeği kuru sıkı zaten amaçlarını anlayabilmiş değilim çoğunun cesareti yok kızlar için de geçerli bu sahte bolluk içindeler sadece çoğu yıllardır bir erkeğe dokun (na) mamış bu yüzden kızgınlar
00 Yorumla- Devamını Gör (244)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat