Bakire değilim ve genç güzel bir kızım hep gözler üstümdedir ama genel olarak çok seçiciyim bu sebeple istisna cinsellik yaşıyorum cinsellik yaşayacağım birini bulamıyorum bedavaya günübirlik ilişki taraftarıda pek değilim bunu haketmıyorum ciddi iliski yap diyiceksiniz bunu bende çok istiyorum ama ciddi düşünen erkeğe denk gelemıyorum zevkim ve mantığımla celisiyorum çok yoruldum psikolojim bozuldu aklı olan bakireliğini kaybetmesin çünkü kaybettikten sonra canınız yine istiyor ama kendinizi ortalık malıda yapmak istemıyorsunuz yani bende durum böyle ne yapmalıyım? Bunun hastalığı vs türlü türlü şeyide var
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılKısacası müşteri arıyorsun 🙄 ama hem seçicisin, kaliteli birilerini arıyorsun, hem zevk alayım diyorsun, hem bedavaya yapmayayım üstüne para alayım diyorsun. Ve bunu hak ettiğini düşünüyorsun 🤔
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet tam olarak bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
46Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAradıgını özellik ne aşko tek gecede istemiyon ne istiyosun sevgili gibi ama şöyle ki hastalık falan yok çok yok yani umarım 1.90 şekil tatlı bi eleman bulursun 🙏
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılEn doğrusunu yapıyorsun yapmış olmak için yapmamak lazım her türlü mikrop cinsel yolla bulaşan hastalık var çok korkarım ben de
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılbende hiç yapmadım yapacak birine baktım yok onlarda evlilik diyor bende evleniyorum onun böyle devam
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bulamıyorsun anlamıyorum o zaman güzel değilsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBissürü kisi var da etkilenmiyorum
- +1 yıl
Hmmm tamam anladım cinsel çekim arzulama olmuyor
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik öyle herkesle yaşanmaz zaten seçici olmak gerekiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma diğer arkadaslarım hergün zevk yasıyorlar onlar mı anormal
- +1 yıl
Hergün yaşanırsa anlamı yok bence monotonlaşır. Evli hastalarıma bile hafta da en fazla 3 kez diyorum.
+1 yılNe alaka yahu. Cinsellik yaşamak ortalık mali olmak mi. bu kafa ne zaman bitecek bu ülkede yaa
02 Yorumla
Soran+1 yılZevk için duygusal bağım olmadan her önüme gelenle yaşarsam ortalık malı olurum evet
- +1 yıl
O senin şahsi fikrin. Sen hala kadını mal olarak geri ve yobaz zihniyette oldugun icin sana ne desek boş.
+1 yılAnal haric sınırlarin yoksa sadece zevkine ďüşürsen buradayim bir sefere mahsus dusunuyorsan uzak dur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNerdeyse seninle aynı durumdayım. Tek farkım duygusal ilişki yürütememem. Yapmak istesem parayla yaparım ama duygususum diye o kadarda değil. Güvenebileceğim, tensel çekim olan, düzenli bir cinsellik yaşayabileceğim biri olmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka benim sevgilim de bakire degil di ve cıddı düşünüyorduk badiren d eolsa geup ta yapıyorduk sadece erkekli evlilik teklifi etmek istedım ama mesafe yüzünden ayrılmak zorunda kaldı bence bakire olmıyan ve ne istedıgını bılen kızlar daha olgun oluyor istersen yaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Senin gibi kıza herzaman olur öncesinde olunca seç seç al
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. dağın basında mı yaşıyorsun nasıl bulamıyorsun ben ne zaman istesem buluyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tadını alınca maalesef öyle oluyor
Dibi sonu yok bulunmuyor
Vazgeçilmez oluyor00 Yorumla
+1 yılEtrafta dolu insan var kimseyi bulamıyorsan o da senin sorunun
00 YorumlaIstediğin birine ima et yaklaş affetmicektir veya duyur biraz bakire olmadigini
00 Yorumla
+1 yılBizde bulamıyoruz diye üzülüyoruz ne dertler var beee
00 Yorumla
+1 yılÖnce arkadaşlık dostluk üzerinden ilerlemeyi dene ne sevgili olsun ne fb ama çok iyi vakit geçirebileceğin beraber eğlenebilecigin birisi olmalı
00 Yorumla
+1 yılBen gerçeğim onlar hayal iste sana ispatlarım, bir sevsen beni gönlündeki derdi siler atarım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Düzgün birini bul yoluna devam et kullandırtma kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik yasadigin kişilerden istediğin zevki alamadin değil mi ondan dolayı da istediğin gibi birisini bulamiyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. Bende öyle ciddi sorumluluk ilişki düşünmüyorum f. ckbuddy tarzı arıyorum ama bulunduğum il sivasdan dolayı zor burada 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durumdan sıkıntı yaşıyorum herkes bu adam boş değildir muhakkak partneri vardır diye bakıyor düzenli ilişki istiyorum ben de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılgüvenebileceğin kafana uygun sürekli görüşebileceğin bir partner bul karşılıklı güvenle
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. önce güvenip arkadaş olabileceğin birini bul
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBen de aynı durumdayım; daha önce cinsel bir ilişkim olmadı, bu konuda deneyim kazanmak istiyorum ama ben de senin gibi alelade olmasın istiyorum. İstersen reelde görüşüp kafamız uyuşuyor mu uyuşmuyor mu bakabiliriz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakireliğini kaybeden kadının değeri ister istemez düşer. kimse bana boş konuşmasın hangi toplumda yaşadığımızı iyi düşünsün
00 Yorumla
+1 yılsert becersin biri değilse sen durmazsın
00 YorumlaDüzenli güvenilir bi iliski lazım sana
00 Yorumla
+1 yılMotor değilsen ve Felsfe seviyorsan olur
00 YorumlaSen anlaşılan okkalı bir tokat yememişsin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet çok zor bir durum maalesef
00 Yorumla
+1 yılNasıl birisini istediğini merak ettim şimdi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İş ve arkadaş çevren sosyal hayatın nasıl
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyaşadığın yer mi sıkıntı oluyor
00 Yorumla
+1 yılArarsan bulursun
00 Yorumla
+1 yılfckbuddy olup sonra lovebuddy olabilirsin :D
00 Yorumla
+1 yılşu an 63638393 kişiden istek ve mesaj geliyor 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılBak profildeki sensen seni beğendim mesela
- +1 yıl
Tşkler o senin güzelliğin matmazel
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynı durumdayız
33 Yorumla
Soran+1 yılDemekki bakireliğini kaybeden her kız bu durumda
Soran+1 yılYalnız değilmişim meğer napıcaz peki böyle
Cevap sahibi+1 yılDiktircez
+1 yılBurada cok sec al
00 Yorumla
+1 yılOlaya gel
00 Yorumlavibratör al rahat edersin 😉
00 Yorumlaburada bolbol bulursun abazan kaynıyor
00 Yorumlaf*ck bul
00 Yorumla
+1 yılNasıl bulamıyorsun
00 YorumlaBundan sonrası için dirayetli ol
00 Yorumlanasıl bir es isterseniz peki
00 Yorumla
+1 yılZevkıne bak sert ol
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNasil penis istiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaş kaç fb şeklinde mi arayış var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeyi istiyormsn
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bakire değilim cinsellik yaşayacak kişi bulamıyorum, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat