AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
265Cevap
Türkiyedesin ve kızsın veee seks yapacak birini bulamıyorsun bu nasıl mümkün olabilir? Burası Türkiye seks için Karstan Edirneye giden insanlar var
Güzel soru. Konuştukça güvenip güvenmeyeceğini anlarsın bence
Bend eariyorum ama bulmak zor guven sartsa uzun sure araman gerekebilir.
Bir kaç kişiy arkadaşlık et bir iki ay ona göre sınıfı geçen ile yat
Evli erkekleri tercih etmeye bak. Genelde zararsız oluyor lar aileleri olduğu için.
kimseye güvenme bence güvenmekten ziyade hastalıklı olmasına dikkat et.
Burada bulabilirsin ama önce reelde tanış görüş sonrasında ileri as aşamalara geçersin
Kimin nerede olacağı belli olmaz
guven onemlı konusma ve yazılardan anlarsın karsındakını acık oluyorsa emın ol guvenııur bırıdır
Fuckbody istiyosan evli nişanlı sevgilisi olanlar en garanti çünkü arayıp sormuyor
Seks tamami ile güven olmalı ne kadar fotoğraf atarsan at bakıp silmeliDürüst biri olmalıSevişecegin kişi herşey olunca kendi bile unutacak o gün olanı değil bir kişiye söylemeyi
En azından tipini gördüğün görüntülü konustugun ve seni yüzyüze görene kadar hakkındaki detayları kurcalamayan insan güvenilirdir
Her seye tamam off iyi mukemmel diyendwn kac derim😅
Sana olgunbir erkek lazım 1.90 boyunda 100 kilo iri yarı kumral kara kaş kara goz duygusal duygusal olduğu kadar azgın bir erkek lazım.
Çok zor
Ama önce teyit edebilirsin kendi fotonu atmayıp fake atarsan mantıklı olur
Yani bilemedim, bu bir şans işidir. Biber gazı falan taşı yanında ne bileyim güvenmiyorsan. Ters hareket yaparsa sıkar kaçarsın.
şu zamanda güvenecek insan bulmak samanlıkta iğne aramak gibi ben bulamıyorum ama umarım sen aradığını bulursun.
Nasil fotolar attin mesela ve bi erkek ekti seni oyle mi begenmemisler demekki
Ya burdan guvenmemek icin sebep nedir okadar erkek arayinca bisey olmuyor sen arayinca ne olacak sanki on yargıları kapat kapat
İnsanların guvenilmez olduklarını ogrenemediysen kusura bakma çok safsin o halde...
sadece cinsellik üzerine mi kurulu olacak bu ilişki?
Ankara’da isen kadınların güvenerek mutlu olarak Everest’e ulaşarak zaman geçirdiği se x dahil her şeyi yaşadığı biriyim. Bana göre cinsellik bir sanattır ve Türk kadınlarına gerçek zevki yaşatmaktan mutluluk duyan biriyim.
Tabii ki insan sarrafı değiliz hiçbirimiz. Bunun için buradan sohbeti hoş ve uzun soluklu olan biriyle önce reel görüşme sonraki günler seks olabilir
Eğer amacın sadece cinseli ilişki yaşamaksa kimseye güvenme.
Bu çok zor bu çok sanal sekste reelde elime foto video geçti hepsi o anlikti sonra unuturum
İlk önce doğru kişi olduğundan emin olmalısın böyle olmaz
Şeyinin üstüne ismini soy ismini yazıp atsın elinde güvence olur ehe:/
253 abaza yazmis 253 arkadaslar azımsanacak bisi degil bu bu ve kız burdan aramıyorum diyo yavsamislar belliki yuh diyorum bu siteden bi bok olmayacagini tescillenmis oldu 😂😂👏👏👏
Ben gerçekten şoktayım, 300ü aşkın görüş oldu. İçerisinde teklifler dahi var
😂😂😂 simdi anliyomusun bu memleketin neden ilerlemedigini
Şu sorunun basitliği beni benden alıyor kendini s, iktirecek adam arıyorsun tam bir irospu olmuşsun yazık
seks yapacak birini aramakla bu kız o*ospu sayılmaz. hoşuna giden biriyle seks yapmak başkadır o*ospuluk başkadır. ikisi karıştırılmamalı
ayrıca kız s*kilmek istiyorsa burada yanlış olan ne
İradesi zayıf işte hem irospu para ile yapana denir bu parayla yapmıyorsa gelen gidene çaktırıyorsa o da or, ospu oluyor
Öyle kızlara o*ospu değil zevkine düşkün kız demek daha doğru
Ayrıca gelene gidene değil güvenilir olana bu şansı vermek istiyor
Herşeyi normalestirmeye nede meraklısıniz ileride senin de kızın böyle şeyler yapsın o zaman modern baba olursun gözünün önünde yapisirsa kızın ses etme sakın modernleşme bu olsa gerek
Herşeyi çarpıtmaya ne de meraklısınız
Çarpıtma mi? bunu normal birşey olarak gösteren sensin ben değilim arkadaşım aynı şeyi kızın olursa ileride o da yapabilir o zaman madem senin için bunlar normal şeyler s, kismek için bir erkek arasın
Olayı çarpıtmaya devam diyorsunuz yani
Sizinle uğraşmak istemiyorum siz ne demek istediğimi bal gibi anladınız şimdi siz konuyu çarpıtiyorsunuz kendinize gelince hemen bir konu dağıtma siz diyorsunuz normal durum bunun irospulukla Bir ilgisi yok diye tamam kabul diyelim ileride aynı şeyi kızınız yapsa yine aynı tepkiyi verir misiniz ben bunu merak ediyorum
Aslında sizi anladım. Büyük bir ihtimalle biraz yobaz bir çevreniz var. Bu yüzden siz bu soruyu soran kız kadar rahat olamıyorsunuz. Bu yüzden böyle açıklamalar yapıyorsunuz
Ne alaka ben size soruyorum sadece aynı şeyi kızınız yapsa ne yapardınız diye siz başka yerlere çekiyorsunuz ne yapardınız cevaplayın bu kadar uzatmaniza gerek yok tepkiniz ne olurdu
Hiçbir durumda kendisiyle konuşmadan onun hakkında yorum yapmam
ben bu eylemi ahlak dışı görmüyorum ancak bu uslubun direkt ahlak dışı. belki senden daha iyi bir insanım, vücudumun ihtiyacı olan ve sana ters olan bi eylemi yaptım diye bana bunlark söyleyemezsin. bunu benim ağzımdan duyuyorsan da git kendime bir bak. bir videoda ya da bir erkekle hayal ettiğin şeyleri yaşıyorum istediğin kadar inkar et gerçek bu. benim namusum sana düşmez, tanrı kadar mükemmelsen beni eleştirebilirsin ancak
istediğin biriyle seks yapmak istemen tabiki ahlak dışı değil gayet normal bişey. ama bu normal durumu bazı kişilere anlatmak çok zor. seks yapmak her insan için normal bir ihtiyaç
Evlenirsin yaparsın onun bunun altına girmesin Allah'a inanıyorsun ama Allah'tan korkmuyorsun şu saatten sonra bende Allah'ı bırakıyorum bu demek değil seks yapicam asla yapmam bu zamana kadar yapmadım bu saatten sonra da yapmam dua etmeyi ümit etmeyi bırakıyorum Allah beni sevmiyor bende onu sevmiyorum artık istediğini yap canım canı gönülden tebrik ediyorum seni dürüst durdum da ne oldu koca bir hiç Allah zenginlerin yanında her zaman parası olan aşkı da buluyor hayatı da yaşıyor Allah benim belamı versin vermiş zaten vereceği kadar
yalnız bir yanlışlık var. kız onun bunun altına girmiyor. istediği ve güvendiği biriyle seks yapmak istiyor. bu durum da sonuçta ayıp değil herkeste olabilecek bir istek.
tartışmıycam tipik türk insanısın boşversene yanarım ben cehennemde sorun yok
Bence de tartışmaya değmiyor. Ne kadar uğraşıp anlatsak da boş. Sen keyfine bak arkadaşım. Hoşuna giden ve güvendiğin bir erkek olunca çekinmeden rahatça seks yap zevkine bak.
Yap diyorum bende zaten ben dürüst durdum da ne oldu koca bir hiç hep sizler kazanıyorsunuz zaten canı gönülden diyorum zaten yaşa gerçekten yasa
Önemli olan herseye sahip olduğunda değil hicbirseyin olmadığında Allah a siginmaktir. Bir şeylerin yolunda gitmemesi seni ondan uzaklastirmasin. Mükafatını bu dünyada değil diğer dünya da alacağını unutma...
@Xjaguar Umrumda değil artık hiç mutlu değilim hep ağlıyorum bir gram mutlu olduğum birşey vardı o da gitti ne zaman biraz tebessüm etsem yine aynı şey oluyor ben mutlu olmayı hak etmiyorum nefes almak bile zor geliyor artık ölmek için dua ediyorum
Mutlu olmak senin de hakkın hemen vazgeçme
Yanlış düşünüyorsun işte. Rabbim der ki kullarım benden hayirlisini diler ben onlara hayırlı olanı veririm ama onlar bunu bazan hayırsıza yorarlar. Yani hakkımda hayırlı olan bu imis diyebilmelisin. Mutluluk bir insana ya da herhangi bir şeye bağlanmamali. Senden kötü durumda olanlarla kıyaslama da yapmalısın bazan. Gitti dediğin seni mutlu ettiğine inansa ve o da mutlu olsa gitmezdi seninle kalırdı tek taraflı mutluluk sana beklediğini asla veremez. Bir yerde illaki kopardı.
@Xjaguar ne güzel diyorsun ama bende diyorum ki madem benim için hayırsız o kişi neden baştan karşıma çıktı neden beni bu kadar üzdü neden tek taraflı bir şey hissettim benim suçum ne neden şu an ben bu kadar mutsuzum hep ağlıyorum neden neden diye diye kafayı yicem az kaldı bu arada insan yerine koyup bana yorum yaptığınn için teşekkür ederim 🙏
Estagfirullah ne demek insan yerine koymak kendini bu kadar degersizlestirme sakın.
en guvenilir kisiler evli erkekler egerkinsadece seks ypaicaksan cunku kaybedicek cok seyi var sana yuk yapamaz
Olgun ve gerçekten güvenilir biriyim
Tanıyan zaten ne demek istediğimi anlar. Ben de arıyorum öyle bir arkadaşlık😊😍
Bu soruyu bu siteye sorman 😂
O zaten ayrı bir yanlış 😅😅
Önceden kendisiyle iyice bir sohbet edip birbitinizi tanıyin bi kere bulusup biseyler için disarida sonrasi gelir 🙂
Aslında insanların güvenilir olup olmadığını kesin olarak bilemezsin konuştukça anlayabilirsin belki nasıl biri olduğunu güvenilir mi diye ama kesinlikle emin olmak mümkün değil gibi.
ben de arıyorum öyle biri isteyen olursa gizliden çıkıyım
seks yaparken penisi büyük olana güven yani onlar işi iyi becerirler
olgun insanlarla daha rahat edersin ve güvenilir olurlar.
Sexk yapmak istiyon guvencek yok diyon bu sitenin basi fake burdan bakma bile
İnternetten değil yüz yüze tanış. Bi kaç kez görüştükten sonra kafanda oturur bir şeyler zaten.
Biraz tanıman gerek insanlar konuşa konuşa hayvanlar koklaşa koklaşa anlaşırlar bu işte gizlilik esastır ağzı gevşeklerden uzak dur.
Geecekten güvenmeden fotograf atma önce güvenmen lazım cokta yalmak istiyorsan yuzunu cekmeden at ne diyeyim
sşz kadınlar en kotusunu en guvenılmezını bulmakta cok başarılısınız ıyılerınde degerını bılmezsınız bu yuzden bence kımseye guvenme
Seks partneri arama kendine ve kimseye güvenme
Güven tanıdıkça oluşan birşey
Yaşadığın il veya çevre yerlerden bulman gerekiyor.
Niyetin sadece seks arkadaşlığı galiba başka hiçbir beklenti içine girmek istemiyorsun
Elit birini düşünürsen ulaşbans ama sadece bir kere
Evet bulmak zor çünkü sadece seks istemiyorum
Hmm birlikte eglenmek tatil yapmakta pakete dahil mi?
Askmi istiyon
@kenansehzadeoglu gibi gibi
O biraz zor
Yani duygusuz zadece çıkar ya da zevk uğruna bir durum istemiyorsun. Ben öyle anladım. İşin içinde karşılıklı istek olsun bir tık belki holuna gitsin bir çekim olsun diye düşünüyor olabilriisn.
@doanylmz evet
Bak bunu tuttum işte çok doğal aynı fikirdeyim.
@doanylmz himm güzel
Senin düşüncen de çok güzel 😉 her zaman denk gelmiyor hem ortak düşünen karşımıza...
Eee uykusuzluktan gözlerim kapanıyor... Seninle sohbete devam etmek istiyorum. Eee uyanınca yazıcam mutlaka... 😊
Geldim... Ne yapıyorsun? 😊
@doanylmz 😀😀
Gelicem dedim ve geldim. Anlat bakalım ne yapıyorsun? :)
Eee hani neredesin?
@doanylmz ben yokum
Ahaha 🤣 kim var?
Ya sg velet yazmak istese adini goruyor ozelden yazar bildirim alip duruyorum kaybol ac abaza kopek
Ahahha bana bunu diyen ilk mesajına baksa keşke ahahah olum ne kadar komiksin yaa :)
Ya arkadaşım bak sanane, sanane sanane. Bir kere benim amacım senin zihnşndekileri yansıtmıyor kişi kendşndne bilirmiş kanka :) kimin niyeti ne belli. Ayrıca ben kimseyi rahatsız etmedim etmiyorum. Sen önce bir aynaya bak derim. Hala hakaret ediyorsun. Ahlak yoksunu.
Pembeli hanım rica ederim lütfen bu arkadaşın hakareti görüşlerini şikayet eder misin lütfen.
Ettim zaten
Hiç tanımadıgın birine gecelik ver gitsin
Ohaaa 🤣
@Kilic57 (:
İşte bu
@MuratBey0000 yani (:
En güzeli o seni tanımayacak sen onu zevkini al geç
@MuratBey0000 sonradan sana sıkıntı olmayacak
Evet aynen öyle. Öylede yapıyorum
Sen verdin mi?
@Filozof1994 evet verdim
Bunu yapan çokça kadın var zayrn günümüzde.
@Filozof1994 görmem lazım
Tamam
sen öyle mi yaptın :)
Hic verdin mi siradan yabanci birine 😉
Abi her yorumda daha da bir mide bulandırıyorsunuz yapmayın yani cidden abartıyorsunuz
Belirli bir zamanda içinde hem tanı hemde güvenir isen o zaman kesin kararını verirsin sağlıklı
Bana güvenebilirsin hem olgunum sıkıntı olmaz bende
bulmak çok kolay lakin aradığını bulamazsın. senin aradığın fuckboddy
Ben de burs vereceğim birini bulamıyorum, herkes mi zengin arkadaş 😤
Burdan bulma bence. Nasıl cesaret onu da anlamış değilim.
Bir kadın olarak bulamaman traji-komik olmuş
Bulamamaktan ziyade kullanilmak tehdik edilmekten bahsediyor sanirim yoksa bu ulkede damacanayi bile bos birakmiyorlar 😑
bence gveneceğin insanla ön sohbet etmen işine yarar
Kimle istersen onunlada yap sonuçta seks yapmak niyetin güvenip napıcaksn
Şimdiye kadar hep yanlış insanlara güvenmişsin, taktik değiştir
Önce frekansına uyan biri olmalı ayrıca güven ön planda olsun. E tabii işin büyüsünü de bozmamak lazım
en iyisi kimseye güvenme
Mantıklı , sonuçta babana bile guvenmiyeceksin bu devirde , diye bir söz var 😅😅
Uzun süre konuştuğun biri olursa illa ki güvenirsin diye düşünüyorum
Niye ösym sınavı mı zor bu kadar müslüman ülkede bulamıyorsan aramıyorsundur
En iyisi muhabbet edip tanışıp güvendiğin insanlarla yapmak 😊