Kadınların da erkeklerin de ihtiyacı var ama erkeklerin ulaşması daha zor kadınlar o kadar aramıyor sanki?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılcinsellik bir ihtiyaç değil. fiziksel olarak kendin de tatmin olabilirsin. hele görsel hafızası gelişmiş bir tür olan erkek. teknolojinin nimetiyle orgazmdan orgazma ulaşır.
ama ilişki konusu sevmek-sevilmek değer görmek falandır eksikliği bu yüzden. tüm doğada olduğu gibi erkek cinsi seçilen oluyor06 Yorumla
Soran+1 yılO yüzden mi bir kadınla konuşma ihtiyacı duyuyorlar sanal da olsa
Cevap sahibi+1 yıltestesteron fazlalığı çok kötü oluyor. o tipler nefes alsın yeter modunda. damacanaya halleniyor. normal bir hormona sahip erkek öyle değil.
Soran+1 yılYoo gayet yakışıklı erkeklerde sanal yapıyor saçmalama
Cevap sahibi+1 yılsanal yapabilir. benim dediğim kadın deyince sadece a. m olarak görenler.
sanal dediğin şeyde bir flörtleşme yolu sadece.
Soran+1 yılBen sanal yapanlardan bahsediyorum mesela onlarda anlamadığım p*rno vs izlemek yerine sanal tercih ediyorlar neden karşıda kadın olması daha mi fazla zevk veriyor
Cevap sahibi+1 yılreelde buluşmaya dönmüyorsa belki bir çeşit fantezidir bilemem.
En İyi Cevaplar
+1 yılToplumdaki tabular yüzünden kadınlar istese de erkekler gibi açık açık oynayamazz çünkü hemen etiket yapıştırırlar ama erkeğe göre böyle bir durum yok. Türkiye cinsel açlığın afrikası olduğundan da erkekler kadınlara çok aç yaklaşıyor kadınlarında erkeklere ihtiyacı olduğunu unutuyorlar ve kadınlara bağlılarmış gibi bir dediğini iki etmiyorlar, iki meme görünce ağızlarının suyu akıyor ama 250 gr için hiçbir kızın peşinden koşmaya gerek yok beyler peşinden koşmadığnızda cinsellik aramadığınız zaman bu sefer kızlar cinsellik muhabbetlerine giriyor.
32 Yorumla- +1 yıl
Kendini geliştiren erkeği kızlar zaten bulur
- +1 yıl
Haklısın mesela ben karşılıklı değilde beni elde etme rahatlığıyla gelen nede olsa erkek hemen azar elde ederim kafasıyla gelen kadınlara taviz vermem
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadının erkek bulma olasılığı erkeğin kadın bulmasından çok daha yüksek olduğu için ve kadınlar cinsel isteği arttığında kendilerini rahatsız eden önlerinde kabaran rahatsız eden organları olmadığından diyebilir miyiz. :D
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılHer tarafta bir sürü randevu evi var hiç te zor değil bence bayanlar için daha zor bilmem biliyomusun en çok sexşhop ürünlerini bayanlar tercih eder aslında kızlar gösterir vermez.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
20Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Türkiye de cinsellik tabu, özellikle bekaret konusunda toplumda olan baskı sebebiyle.
Bu yüzdeb kadınlar kendini masum göstermek için bakire kalıp anal yapıyor ya da hep sen 2. Birlikte olduğum erkeksin diyorlar.
Aksi halde kendilerine yolla haftası yapıştıran ahlaksız hemcinslerim olduğu için.
Erkekler neden bunu kafalarına takıyorlar?
Çünkü karşılaştırılıp, zayıf görünme korkusu onları bu duruma itiyor.
Çok basit bir örnek vereyim. Kadınların çok daha kolay partner bulması hakkında.
Takildigim bir hatunun tindir profili vardı. Kumburgaz gibi dağ başı bir yere gitmiştik. Aldım elime telefonu ve birkaç iyi profili sağa çektim. Kaç profili sağa cektiysem match oldu :) hemde kadın profil adını kezban yapmış ve bio suna yazdığı birkaç cümlede saçmalamıştı. :)30 Yorumlacok cirkin celimsiz degilse erkeklerde seksi vucut pek onemli degil. Ama kadinlarda cok degisken ozellikler var. atletik vucut, guzellik, buyuk gogusler falan filan. Oyle ozelliklerdeki hatunda %30 larda. bizim malos erkek milleti, evlisi bekari capkin gecinir ama bu ulkede kadinlar daha secicidir dolayisiyla daha capkin, eger ust seviye ozellikleriniz ve sansiniz yoksa cirmalarsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlarla erkeklerin tahrik oldugu seyler farkli olduğundan olabilir, ama bir yandan da kadınlara olan baskı da bunun sebebi çok istekli kadınlar da etiketlenme korkusundan yapamiyor zaten. Yoksa kendini ve zevklerini keşfeden kadın da sürekli istiyor cinsellik
20 YorumlaÇünkü kadınlar da 1. Öncelik seks değil sevgi, ilgi. Önce kadının kalbini kazancan..
he ilk önceliği seks olan kadın varsa işleri kolaydır ama kadınlar duygusal iyikide öyleyiz20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 527 cevap paylaştı. Kadınlar da arıyor ama Türkiye'de bu hep yanlış bişey olarak kızlar frenleniyor ve kızlarda uzak duruyor
00 YorumlaKadınlar vermek ıcın cok ugrastırıyorda o yuzden. İstiyorsunuz işte verın nıye zorluyorsunuz.
Bıde erkekler ıcındedekı sapıklar yuzunden00 Yorumla
+1 yılErkeklerin şehveti yüksek olduğu gibi
Kadınlar bunu sanki nimetmis gibi sunuyorlar00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar erkeklerden daha fazla arar ama tek sorun istemem yan cebime koy der gibi istemiyordum senin için oldu derler
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır kadınlar aramıyor o kadar
Cevap sahibi+1 yılSen öyle san kadınlar bu konuda çok daha arzulu neden dersen bir çok kadın deneyimli cinsellik yaşayamadığı orgazm olamadığı için doyamıyorum buda aç kalmasına sebep oluyor çoğu kadın da güven konusuna takıldığı için yapamıyor
Soran+1 yılO yüzden mi erkekler deliriyor😂
Cevap sahibi+1 yılO başka erkekler kolaylıkla açığa vurmaktan çekinmiyor
Aslında zor olmaması lazım ancak dinsel baskı ve geri kafalılar her geçen gün çoğalıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAzalıyor bence eskiye göre cinsellik arttı
+1 yılErkekler aktif rolü oynuyor o yüzden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAz cinsel ilişki kurdum
İlk basta istekliydim
Tiksindiğim zaman da oldu
Bazılarınin iğrenç anılarını dinleyince01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGötüyle suratına oturmuş
Zevkten ucmusmus
Evlenmeden olmaz olmaz şu olmadan olmaz diyen kadın çok
00 YorumlaEevt erkekler daha ihtiyac duyuyor
32 Yorumla- +1 yıl
Kişiye göre değişir. Erkeklerden daha istekli bir sürü kadın car
+1 yılBu Türkiye'de ve bazı ülkelerde sadece böyle.
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela bu tarz sorulara bile kadın yorum yaptığında atlıyorlar leş bulmuş karga gibi 😕
- +1 yıl
Bunun sonucunda ise aşırı ilgi gördükleri için bir tarafları kalkıyor çoğu kadının , abazaların hepsinin ölmesi dileğiyle :/
Gizli Üye(25-29)+1 yılCunku kadin elini sallasa ellisi etraf abaza dolu
40 Yorumla
+1 yılasıl enerji erkeklerde diye
00 Yorumla
+1 yılUlaşmam hiç zor değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. kadın merhaba dese erkek tamam der
00 YorumlaKadınla gizli yapıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bu memlekette başka ne bekliyorsun ki :)
00 Yorumla
+1 yılEsitsizlik var cunku. Erkeklere ozgurluk ✌
00 YorumlaErkek define avcısı kadın altın gibi düşün ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAeayan ıstedıgını bulur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOrtama bağlı
00 YorumlaAbaza çok
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı