Girişken olanlar da sapik çıkıyor genelde. Bu sitede arayışın ne kısa süreli ilişki mi yoksa uzun süreli ilişki mi ariyorsun diye sormak bu kadar zor mu?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Erkekler kendilerini ifade etmeyi bilmiyorlar ki sorun bu. Bilseler neler soylicekler ablasi ama beceremiyorlar. Konusamam sadece s*KS kafasi var çogunda
Nasıl olmalı , bu romantizm bazen çok boğuyor..
Ben konuşmayı tercih ediyorum. seks konusu yerine göre , zamanına göre olmalı diye düşünüyorum. Bu seferde sıkılıyorsunuz , yani bazıları. Bu konuda fikriniz ve varsa öneriniz nedir?
Nasıl istiyor sunuz
burada soru sormak yerine sana mesaj olarak penisini atar senin hosuna gittiyse sende ona atarsin konusursun yok begenmediysen engellersinnbiraz boyle gibi sistem
Ben girişkenim, bilenler bilir, kimseye görüntü almaktan veya göndermekten bahsetmem. Lakin yine de olmuyor. Herkes senin gibi değil ki.
Ülke kanunlarında kadın kanıtsız taciz iddaasında bulunabildiği için girişken değiliz, selam verip de silivriye gitmekte var
Girişken değil diyip girişkenler sapık denmesi bu nasıl bir anlatım bozukluğu bu nasıl bir beyin
Sapıklık ile giriskenlik arasındaki farkı bilen bir beyin😂🤣
😂😂 alttan alıp abaza görüntü vermeyip avına sinsice yaklaşan leopar birisi diğeri ise bodozlama girişen aslan fark yok aslında birinde bu daha masum bunun işi gücü o değil görüntüsü hissediyorsunuz diğerinde ise ayy ıyy bu sapık tribine giriyorsunuz beyniniz farklı çalışıyor
Aşağıda bir yorumda da belirtmiştim
Naber yavrum şeyimi görmek ister misin
Seni ne mike... ama demek yerine medeni bir şekilde sorsalardi sapik olduklarını düşünmezdim.
Kadında aynı arayış içinde olduğunda zamandan tasarruf bence en azından benim için öyle.
Karılara öyle yaklaşanların olduğunu bilmiyordum
Karı değil kadin
Anan
Terbiyesiz sana laf anlatmaya çalıştığım için kusura bakma beynin karman çorban olmuştur kesin anlayamadigin için 3 iqlu zavallı
Öyle olması içim karsı taraf ısık vermesi lazım yoksa engel atıp üstüne hakaret damgası iyiyoruz merhaba demeye sorun cıkaranlar var😂
Sapik olmamak için erkekler genelde ilk pası kızlardan bekler kız verirse erkeklerde gol yapar🙃😉
Ben direk söylüyorum ya kimse yanaşmıyor
Evet 😂😂
Kesinlikle öyle , fakat bu ilk pas ne şekillerde veriliyor? Hangi durumda anlamamız gerekiyor
Özelden mesaj atarak olmuyor. Herhangi bir soru altında muhabbet ilerleyip sonradan özele geçince oluyor.
Bizde erkekler çekingen oluyor onu açacak olan kızlar olmali
Ben seks istiyorum dediğim de linç yiyom aw ne alaka biz istersek seks sapık oluruz siz isterseniz bir sey olmazsınız üstelik istediğinizi alıyorsunuz ağlama burada
yani..
belki de uzun süreli değilde kısa heyecanlar aradıkları için olabilir mi?
Dediğin doğru ama genelde kısa süreli isteyen çok şahsen ben uzun süreli ilişki düşünüyorum
Soru çelişkili hem girişken değil diyorsun hem sapık diyorsun. Türk kızlarına selam versek abaza oluyoruz sen girişken değilsiniz diyorsun 😂
Hahha girişken olanlar da sapık çıkıyor 😁
Naber yavrum şeyimi görmek ister misin
Seni ne * ama demek yerine medeni bir şekilde sorsalardi sapik olduklarını düşünmezdim
Gülüyorum ya gerçekten bunu çok kız arkadaşımdan duydum burada direkt şeyini atanlar bile varmış hani o naber bile yazmadan
Bence aşırı girişkenler
Korku oluyor genelde yanlış anlaşılmak
Uzun süreli seviyeli birliktelik
Cinsellik nedir ya ööög 🤣🤣🤣
Uzun olsun benim olsun
Girişken olsa sapik olmasa pasif
Tatlım bizde taktik yok. Bam bam
Kızlar hiç konuşuyor
Mantıklı
Çünkü sonu iyi bitmiyor
Aktif misin