1 yılArtık usandım ben şahsen kendini kasan egoları tavanda gezen bayanlardan bazen o kadar çok yorucu oluyorki yorulduguma rağmen birde istediğini adam akıllı alabilsen oda yok eee tam tatmin olmayıp istedigim zevki alamadık tan sonra neden kendimi yorup mücadele edeyimki 😉😉
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılÇabalamaktan kastettiğin ne? Bir ilişki başlar, aralarında cinsel çekim oluşursa iş zaten yatağa gider. İki kişi arasında cinsellik erkeğin çabasıyla, uğraşmasıyla olmamalı, yani seks yapmak için erkeğin kadını ikna etmesi gerekmemeli. İsteğini belli eder, isteğinin kadında karşılığı varsa sevişirler, yoksa sevişmezler. Erkeğin çabalaması derken, erkek ne yapsın mesela?
015 Yorumla
Soran1 yılDefol git
- 1 yıl
Sebep? Bu ne kabalık?
Soran1 yılSen dua et engelleyemedim bana kalsa böyle söz hakkı bile tanımazdım senin gibi birine. İşine bak yazıp durma
Soran1 yılKaldıramıyorum görüşünü yazma
- 1 yıl
Ne zararımı gördün ki? Ne geçiyor eline hakaret edince?
- 1 yıl
Benimle derdinin ne olduğunu bi anlasam...
Soran1 yılKendin takip edip üstüne yazıp hakaret edip engelleyen birisin. Bu yüzden gizli sorularımda da görmek istemiyorum
- 1 yıl
Sence gizli sorulan bir sorunun sana ait olduğunu anlamam mümkün mü? Takipten çıkıp engellemem gerekti çünkü saldırgan tavırların vardı... Seviye düşük yani... Maalesef...
- 1 yıl
Benim cevaplarımın altına yorum yazma o zaman, madem rahatsızsın... Yazdığın yorum da "defol git"... Seviye bu...
Soran1 yılBen sizinle muhatap bile olmuyordum. Şaka mısınız? Soruma yazıp engelliyorsunuz. Bunu da bilerek yapıyordun yoksa bir insan engellediği kişiyi yeni hesap açınca niye takip eder? Ayrıca buradan da engelleyebilirsiniz sonuçta gizli kullanıcılar da engelleniyor. O zaman hiç karşılaşmayız güzel olur.
Soran1 yılAyrıca seninle ne derdim olacak? Tanımam etmem sadece gizli sorduğum sorularda görmek istemiyorum yorum yazsan neyse bir de soru soruyorsun insanları sıkıştırmaya çalışıyorsun. Seni hiç sevmiyorum görmek de istemiyorum
- 1 yıl
1. Sağ üst köşede engelle butonu çıkmıyor. Çıksa şimdiye engellemiştim zaten.
2. Yeni bir hesabın engellediğim bir hesabın sahibine ait olduğunu bilmem mümkün değil, böyle bir bağlantıdan haberim olsa takip etmem yeni hesabı.
3. Soruyu konu başlığı sayfasında görünce cevap yazdım, kime ait olduğunu bilmeden. Dolayısıyla, gizliden sorduğun sorunun sana ait olduğunu bilmem mümkün değil. Bari kim olduğunu söyle de takipten çıkıp engelleyeyim. - 1 yıl
Ayrıca, mevzuyu gereksiz yere uzatıyorsun... Allah sevdiklerine sabırlar ihsan eylesin...
- 1 yıl
Yorumlarını da aleme ibret olsun diye silmiyorum.
- 1 yıl
Gizli sorduğun soruda beni görmek istemesen de, ben sorunun kime ait olduğunu bilmeden yazıyorum. Güncellemeye "@Banker_Bilo cevap yazmasın" diye bir uyarı ekle, o zaman yazmam, derdin buysa...
Gizli Üye(25-29)1 yılKimse kimsenin vazgeçilmezi değildir.
11 Yorumla
Soran1 yılOhh nihayet ya bak nasıl da engellemiş isteyince. Bilerek engellemiyordun işte işiniz gücünüz kolpalık sizin
1 yılHaram kuzum evlik şart
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılEvet. Uğraşmak istemiyorlar artık değmiyor. Eşim dünya güzeli, cuckoldum. O da arada sevişmek istiyor farklı erkeklerle. Bir f*ck vardı. Zor getirtti yanına sevişmeye. Otel parası yeme içme vs hep ben ödedim ancak öyle geldi. Sigarasını bile bize aldırdı 2 paket hem de. Daha da para otlanmaya çalışıyordu. Erkekler tonla emek ve para harcardı bu işlere ama şimdi tersine dönmüş herhalde zorla yaptırdı eşim
014 Yorumla
Soran1 yılKendilerini ağırdan satıyorlar pislikler.
Cevap sahibi1 yılDoğru yapıyorlar ama kolay düşenin kıymeti bilinmiyor ki
Soran1 yılAynen bak karının da bu yüzden bilinmemiş biraz kendisini ağırdan satsaydı bu kadar masraf yapmazdınız
Cevap sahibi1 yılEvet aslında öyle yapmazdı ama kolay olmuyor her zaman güvenilir ve düzgün birini bulmak bir kadın için. O yüzden o ara öyle yaptı biraz, buluşmayı ayarladıktan sonra sipariş verdi yemek söyle dedi sigara içecek meyve vs bunları alsın kocan getirsin falan dedi. O da o ara sekse hazırladığı için kendini o an için iptal etmedi. Bir daha görüşmem ama bunla dedi ve görüşmedi. Ortayı bulmak önemli
Soran1 yılBen de senin gibi bir erkekle evlenmek istiyorum artık. Önceden beni benimsesin kıskansın sahiplensin derdim ama zaten yaptıkları yok. Ya yeterince benimsemiyorlar ya da aldatıyorlar bu yüzden ben de artık böyle erkek aramayı bıraktım
Soran1 yılBeni rahat bıraksın takılayım ister illa cuckold olması da şart değil
Cevap sahibi1 yılZaten akıllı kadın öyle yapar. Sahiplenilmek benimsenmek kadının içgüdüsünde olduğu için iyi hissettirir. Kadınlar ne kadar özgür ruhlu olursa olsun sahiplenen erkeğe tav olup evlenmek isterler, farklı erkeklerle seks yapmak isteseler bile bastırmayı tercih ederler. Ama o anlık iyi hissettirme duygusal tatmin için sonrasını düşünmeden hayatlarını rezil ederler. Sonra soru sorarlar kocamı aldattım ya da aldatıyorum veya kocam şöyle böyle yetmiyor içim gidiyor farklı erkeklere of pof napsam tatmin olmuyorum falan diye. Bir süre sonra cuckold çiftleri kıskanırlar iyice. Evlenmeden bunu düşünüp karar vermeniz çok akıllı seçim, evlendikten sonra daha kötü olurdu. En azından şu an bunu içselleştirip netleştirebiliyorsuh. Bu önemli bir adım
Cevap sahibi1 yılBu arada rahat kalıp takılacaksanız zaten bu cuckold demek oluyor. İlla ilişkiye girdiğinizi görmesi izlemesi gerekmiyor. Ben her ilişkisini izlemiyorum eşimin. Gidip takılıp geliyor, serbest yani. Cuckold aksiyonları yaşamak zorunda değiliz. Önemli olan rahat olması
Soran1 yılHımm anladım ben cuckold erkeklerin genellikle izlemek istediğini sanıyordum. Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Soran1 yılAslında her kadın ister benimsenmeyi ama genel olarak erkeklerde böyle bir atak yok hatta cinselliğe açık olduğumuzu fark edince hafife alma yoluna başvuruyorlar
Cevap sahibi1 yılİzlemek istiyorlar zaten ben de istiyorum izledim de ama hep öyle olması şart değil demek istedim. İster izletirsiniz ister ayrı takılırsınız önemli olan rahat olduğunuz gerçeği. Tabi kişiye göre de değişir hiçbir ilişki birbirne benzemez ve çok özgündür insanların fantezileri ve hayat tarzları. Evet benimsenmek güzel bir duygu kadınlar için ama sonradan büyük sorunlar yaşamamak için her iki duyguyu da yaşamak önemli. Yani hem sizi çok seven eşiniz tarafından benimsenmek hem de kapalı kapılar ardında rahat olmak. Mesela eşimi çok benimserim o konuda çok mutlu benle. El ele tutuşur gezeriz her yerde onu koruyan yapımla çok mutlu olur kocam da kocam der. Ama zevkleri ve ihtiyaçları konusunda da böyle bir özgürlüğü var. Yani duruma göre her ikisini de yaşar. Herşeyin yeri ve zamanı olduğu gibi. Cinselliğe açıksınız diye hafife almaz kimse alanın kendi sorunu. Cahillerle işiniz olmasın.
- 1 yıl
Senin gibi karıyı Allah kimsenin başına vermesin
- 1 yıl
Napsin millet senin gtnumü kaldırsın sizde sunhavalardan kopun artık
- 1 yıl
Lan siz nasıl insansizniz güzel kardeşim utanmadan bide bunu anlatiyo domuzdan betersiniz sen ve bu kadın gibilerini Allah kimseye vermesin...
Esc var paraya basıp zevkini alırlar ya da Para için veren bir çok kız var araba at bir kaç kere çak o kadar yani
20 YorumlaNe isterse yapıyor ne zaman isterse bekliyor dum çok çabaladım o hiç çabaladı film izlemenin bile verdiği zevki veremeyen biri için neden çabalıyorum dedim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılşimdi esc ler çoğaldı fb falanda yapıyorlar yani artık kadınların peşinden koşan erkek sayısı azaldı ciddi oranda arkadaşlarımda eskiden kız peşinde çok koşardı ellerine para geçti esc ye gider oldular haftada bir kızlar umurlarinda değil
04 Yorumla
Soran1 yılVeren yok demek ki onlara hahah.
Cevap sahibi1 yılbilmiyorum vereni bulmakla uğraşmak yerine Rus esc bulup hallediyorlar işini daha mantıklı gibi bencede ama beleş olursa da olur
Soran1 yılRus ne kadara veriyor
Cevap sahibi1 yılbilgim yok çoğu euro dolar istiyor ama
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılAynen öyle. Duygusuz, çıkar ve menfaatten, paradan başka şeyleri umursamayan bir kız ve kadın topluluğu oluştu. Yok ki kalite, sadakât, ciddiyet, iyi ve güzel niyetli bir kadın.
00 Yorumla
1 yılBen evlenmeden önce uygun bulmuyorum, herşeyiin bir seviyesi zamanı var.
32 Yorumla- 1 yıl
Evlimisin peki hiö yapmadın mı
1 yılKolay elde ediyorlar çünkü
30 YorumlaArtık teknoloji attı ve bunun parayla yapması kolay yani bir kadında sadece seks için beraber olunuyorsa olmamalı başka bir şey aramalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Neden çabalayalım dünya artık daha çevrimiçi ve mantıken her zaman daha iyi seçenek var. İnsanlar nazla niyazla uğraşmak istemiyor artık
00 Yorumla
1 yılÇabalamayımca daha çok düşen oluyor 😁 3 aydır hic iliskiye girmedim ama kendi tercihim girsem girerdim...
00 YorumlaKimsedeki altından olmadığının farkındayız biri vermezse diğeri veriyor.. 40 takla atıp kendimizi küçük düşürmenin anlamı yok..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılO kadar sapık, abazan dedi ki kadınlar tiksindirici 2. si kadınlar annelerimize, ninelerimize benzemiyor artık paradan başka bir şey sevmiyorlar cinsellikleri de başlarına çalıp bizden uzak dursunlar diyor artık erkekler yani Lut kavmi kadınları gibi tiksinç artık kadınlarımız 🙂🙂
02 Yorumla
Soran1 yılYoo abazalığa devam ediyorlar bence ama kendilerini de ağırdan satmaya devam ediyorlar zaten benim en sinir olduğum da bu çelişki. Kalite vizyon sıfır ama havalarından geçilmiyor
Cevap sahibi1 yılİngilterede, Japonya'da ya da Almanya'daki yalnızlık bakanlığı kuruldu ya, ya da Almanya'da bir adam ölmüş kimsenin haberi olmamış köpeği açlıktan onu yemiş ve köpeği açlıktan ölünce kokusundan evinin kapısını kırmışlar durumu anlamışlar ya geleceğimiz de o var🙂
1 yılDaha hiç yapmadım evlilik için sakloyorim ondan olabilirmi?
01 Yorumla
Soran1 yılBakirlerden bahsetmedim
1 yılSana karşı çabalamıyor olabilir baikalarına karşı jajsjsjsjs
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı.
1 yılYani evet artık veren çok 😂 aslında çok ugrasiyorlar bence hala
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılHayat zor geçiyor, bol stresli. Bunlar da çok etkiliyor olabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
1 yılLan g*tlerini yırtıyorlar daha nasıl bir çaba göstermelerini bekliyorsun ki
00 Yorumla Çünkü şimdi izle kuşağı dediğiniz gençler genelde erkeklerden hoşlanıyorsun totoşlar yani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben herzaman ve şimdi ve sonrasındada hep çabalıyorum. O bilgi yanlış bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılÇabalasak abaza çabalamasak vereni bol bu erkekler bir türlü yaranamıyor size ya 😂
00 Yorumla
1 yılVerende çok ama kadınlar bı verecek diye illa pessimde koşsun istiyonuz ama o dewir bitti
00 Yorumla
1 yılKadınlarda havalanan fazla olduğu için kimseye yanaşılmıyorda olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Seks için istekliyiz ama ilişki isteyen hanım bulmak veya kafamıza uygunu bulamiyoruz
00 YorumlaNapak versinler diye gururumuzdan mı olak. Veren bulunur bi kere 😅
00 Yorumla
1 yılBüyük şehirlerde imkanlar geniş ha erkeğin çabalayacağı bişeyde değil kadın verirse olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Delik olsun yeter kafasındalar işim bitsin yeter gibisinden düşünüyorlar ondandır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
1 yılCabaliyoruz ama bu site de degil. Bu site de troll herkes
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
1 yılBıktık çünkü vermiyorsunuz diye shdhahdhshdhsjdjajdjsj
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılBence seks kolay ulaşılabiliyor ama sevgi artık çok zorlaştı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen çabalasam da veren yok çabalamasam da veren yok, çabalamayı o yüzden bıraktım, hala bakirim, belki parasını verir yaparım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. artık seçenek çok çünki biri olmazsa diğeri oluyo kimsenin nazını kahrını çekmiyoruz 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEskort sistemi gelişti ülkemizde şükürler olsun😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılArtık eskisi kadar naz çekme hakkı tanımıyor kimseye
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYoo veren yok parayla da yapmıyorum libido da var yapmıyorum yani
00 Yorumla
1 yılNiye çabalayalım biri olmazsa diğeri eskiden di o birini bulayım ikna edeyim sonra uzun uzun devam edelim naza gelemem
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYok namuslu erkeklerde var benim gibi bende istemiyorum seks filan zaten iğrenç bide utanır insan yapmaktan evlenince neysede evlenmeden bence erkekler yapmamalı
00 Yorumla
1 yılÇünkü çabaladıkça kıymete biniyor 😂 veren hiç ikiletmiyor
00 YorumlaKadinlarin kaprislerinden biktik. Bi de evet veren bol
00 YorumlaVeren çok var cidden özellikle boşanmış evliler falan
00 Yorumla
1 yılElde etmek kolaylaştı sanırım
03 Yorumla- 1 yıl
Biz göremeyiz ki
Soran1 yılBeğenen kişiler görünüyor
- 1 yıl
Uygulamada mi görülmüyor acaba
- Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı.
1 yılErkeksiz kaldık.
10 Yorumla Yooo olsada yapsak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı.
1 yılKadınlar bıktırıyor desek
01 Yorumla- 1 yıl
Kadınların nazı bıktırıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 875 cevap paylaştı.
1 yılBulunmaz hint kumaşımısınız ki
00 Yorumla Bolda olsa artık etrafında çok var
00 Yorumla
1 yılÇünkü artık kızlar üstünden inmio
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiçte kolay değil seks için ulaşmaya...
00 Yorumla
1 yılSıkıldım ben artık mesela
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Normal artık sık sık buluyoruz
00 Yorumla
1 yılSana denk gelmemiş, bizim canımız çıkıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü daha kolay daha rahat bulunabiliyor
00 Yorumla Yazmadın bana ondandır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Evet bıktırdınız çünkü
00 Yorumla
1 yılHerkes veriyor artık
00 YorumlaDirek biniyorum
00 YorumlaKadınlar çabalamaya değmiyor artık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yıl. )) ah keskemı deseydık..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılYelpaze geniş zaar
00 Yorumla
1 yılÇabalasa bu sefer de sapık diyorsunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılAynen öyle biri vermezse biri veriyor
00 Yorumla - Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne