Benim erkek arkadaşım inliyor bazen güzel de bende anormal olduğunu düşünürdüm bunun meğer isteyen varmış özellikle böyle arada hirlar gibi falan hxkskck
Kadınlar olarak biraz fazla takılıyorsunuz detaylara bu zamanda ten uyumunu bile yakalayamıyor insanlar. Aslında bende kadınlar gibi düşünüyorum çoğu zaman hayatıma alabileceğim kişiye çok önem veririm ve duygusuz bir ilişki düşünemem ne kadar güzel olduğunun bir önemi yok hislerim yoksa birliktelik düşünemiyorum kadınlarda aynı hislere sahip ana gününüzde genelde insanlar için karşı cins olması yetiyor bu konuya anlam veremiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Genelleme yapmak doğru olmaz. İnleyeni de vardır ses çıkarmayanı da
Tabi öyle
ben sevmem sesli olmayı.
Benim erkek arkadaşım inliyor bazen güzel de bende anormal olduğunu düşünürdüm bunun meğer isteyen varmış özellikle böyle arada hirlar gibi falan hxkskck
Normal tabiki
Zevk inlemelerini diyorsan tüm Ankara duyacak kadar 😂
Normal şekilde işte
Ben inliyorum o zevki veren her kızda iki tarafın öyle yapması daha tahrik edici
Kadini inletmekten daha zevk aldigimiz için 😊 inlemeyiz
Hm.
https://www.youtube.com/embed/SAKEem9yIB0Ulan erkekler inim inim inleyin inşallah ananınızdan emdiğiniz burnunuzdan gelsin e mi
Haklısınız sanırım renk alıyor olmalı brşaz değilmi
Niye ben hem inlerim hemde inletirim partnerim olan kişilerinde hoşuna gidiyor
İnlemeyene değil de inletemeyene laf etmek gerekmez mi?
odun onlar. ben erkeksi seslerle zevk aldıgımı belli ediyorum yaparken.
Ben inlerim karşılıklı olunca daha azdırıcı oluyor ve yapmacık değil benimki
Bosaldiklarinda boguruyorlar ya olm
O sayılmaz
Sen inlicen biz im ses kalın kötü cikiyo
Bişey olmaz
İnletmeleri daha iyi olurr
Belki de inletmeye odaklandığımız için.
kızlar nasıl ki
Bize girmiyor sonuçta
Ben yapıyorum bunu çok ya
Boşalırken inliyorum genelde
Karsi taraf yeterince ses cikartiyor. :)
Biz daha üstün bi yoldayı evlât. ;)
İnleten taraf değil miyiz ya 😃
Sesimi tutmaya gerek duymam.
İnleten oldu da biz mi inlemedik🤣
Duydunuz mu beyler hadi inleyelim 🤣🤣🤣🤣
Güzel bı oral seks yap inler
Inletecek hatun nerdeee :)
Ben gayet zevk alınca sesli tepki veriyorum
Kadının inlemesinden sıra gelmiyor
İnletmeyi bilmeyen vardır
Kadın gibi yapamıyoruz knk
Erkek gibi yap
Bizde komik duruyor diye düşünüyorum. Kadınlara yakışıyor
Komik değil ya
Şahsen yapamam. Ses tellerimiz kalın olduğu için kulağımıza gelen sesi düşünüyorum da inek mölemesi gibi bir şey çağrışım yapıyor
Sessiz de iyi değil
Kadınlarda fake yapıyor zaten genelde knk. Aslında önemli olan duyguyu hissedebilmek. Seslerin bir önemi kalmıyor
Tabi orası öyle
Kadınlar olarak biraz fazla takılıyorsunuz detaylara bu zamanda ten uyumunu bile yakalayamıyor insanlar.
Aslında bende kadınlar gibi düşünüyorum çoğu zaman hayatıma alabileceğim kişiye çok önem veririm ve duygusuz bir ilişki düşünemem ne kadar güzel olduğunun bir önemi yok hislerim yoksa birliktelik düşünemiyorum kadınlarda aynı hislere sahip ana gününüzde genelde insanlar için karşı cins olması yetiyor bu konuya anlam veremiyorum
zevk veren olsa inlemeye çalışırım
Gel nasıl. İnlenir göstereyim
Enerjiyi öyle harcamıyorum ben 😃😃
Yapı gereği
Yapıyorum
ben inliyorum
Erkek inlemesi seni yükseltir mi
Tamam abla pardon