Cinsel Yaşam Erkekler için cinsellik yaşamak neden bu kadar zor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 İlla para verip mi yapmak gerekiyor Güncellemeler1 yıl Gncl Erkekler için cinsellik yaşamak neden bu kadar zor? Cevapla Erkek Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) 1 yıl ortadoğu kadnın kukusunu altın gibi yatırım için kullanıyor 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet ya çok kötü gerçekten , keşke kadın olsaydım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl zükerlerdi kadın olsaydın Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bszilarinda zor oluyor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl Yorumla Jakabo01 1 yıl Yani yakisiklilik yok isyok karizma yoksa paraliya devamke Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Tam tersi size kolay 1 16 Yorumla Soran 1 yıl Yok valla kız olsam çoktan yapmıştım , erkek olunca olmuyor yani yapacak kimse yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bize talep çok ama nitelik az Yorumla Soran 1 yıl Niteliği ne yapacaksın? Sonuçta istediğin zaman bedava yaşarsın cinselligini Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Abazalarla yatmaktansa hiç yapmam daha iyi emin ol Yorumla Soran 1 yıl E çünkü senin tuzun kuru tabi, keşke kızlarda Abaza olsa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🥲🥲Verecek adamı bulurum da kaliteli olmalı seçici olmalı Yorumla Soran 1 yıl Niyeyse sizin ki vermek oluyor bizim ki almak Yorumla joeblack_ 1 yıl Kaliteli kriterlerin nedir peki? Yorumla Soran 1 yıl Sanane Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @joeblack_ tecrübeli temiz herkesle yapmayan nefes alsın yeterci olmayan kültürlü komik zeki ve çekici Yorumla joeblack_ 1 yıl Hepsi tamam da bunların olması için bir şey şart onu unutmuşsun. Olgun olmalı. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @joeblack_ evet Yorumla Soran 1 yıl Yani sen mi olgunsun? Yorumla cemsie 1 yıl yanlş yerdesn o zmn :) Yorumla Soran 1 yıl Al bak biri daha geldi iki oldu 🤦♂️ b@K sineği gibi dolusuyor hepsi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @cemsie pardon ama bir sakin olabilir misiniz ben kimseyi aramıyorum burada reel hayatımda zaten buluyorum kendinize gelin ve saygılı olun rica ediyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Erkek erkeğe de yapılabilir 0 18 Yorumla Soran 1 yıl O zaman kolay oluyor bak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Denedin mi hiç Yorumla Soran 1 yıl Denedim ilk ve tek zaten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aktif miydin Yorumla Soran 1 yıl Hayır aktif olunca da zor , pasiftim hemen buldum birini Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Soruyu beğensem bulabilir misin beni Yorumla Soran 1 yıl Yok düşünmüyorum Şu an Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Konuşuruz diye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İstemez misin Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen bilirsin Yorumla Soran 1 yıl Kız bulurum belki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Erkeğin tadı başka kızınki başka Yorumla Soran 1 yıl Hiç kızın kini bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Erkeginki hoşuna gitmedi mi Yorumla Soran 1 yıl Gitti ama gay olmak istemiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kadınlara ilgin varsa gay olmazsın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Pasif arayışın var mı Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ağzın laf yapmalı 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İşte neden yani illa biseyler yapmak gerekiyor , kadınlar oturdugu yerden hallediyor işini Yorumla
sude_88 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 1 yıl Tıpsızsen zor 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yoo öyle tipsiz biri de değilim görsen beğenirsin ama tip pek bir anlam ifade etmiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ortadoğu kadnın kukusunu altın gibi yatırım için kullanıyor
Evet ya çok kötü gerçekten , keşke kadın olsaydım
zükerlerdi kadın olsaydın
Bszilarinda zor oluyor
Nasıl
Yani yakisiklilik yok isyok karizma yoksa paraliya devamke
Tam tersi size kolay
Yok valla kız olsam çoktan yapmıştım , erkek olunca olmuyor yani yapacak kimse yok
Bize talep çok ama nitelik az
Niteliği ne yapacaksın? Sonuçta istediğin zaman bedava yaşarsın cinselligini
Abazalarla yatmaktansa hiç yapmam daha iyi emin ol
E çünkü senin tuzun kuru tabi, keşke kızlarda Abaza olsa
🥲🥲Verecek adamı bulurum da kaliteli olmalı seçici olmalı
Niyeyse sizin ki vermek oluyor bizim ki almak
Kaliteli kriterlerin nedir peki?
Sanane
@joeblack_ tecrübeli temiz herkesle yapmayan nefes alsın yeterci olmayan kültürlü komik zeki ve çekici
Hepsi tamam da bunların olması için bir şey şart onu unutmuşsun. Olgun olmalı.
@joeblack_ evet
Yani sen mi olgunsun?
yanlş yerdesn o zmn :)
Al bak biri daha geldi iki oldu 🤦♂️ b@K sineği gibi dolusuyor hepsi
@cemsie pardon ama bir sakin olabilir misiniz ben kimseyi aramıyorum burada reel hayatımda zaten buluyorum kendinize gelin ve saygılı olun rica ediyorum
Erkek erkeğe de yapılabilir
O zaman kolay oluyor bak
Denedin mi hiç
Denedim ilk ve tek zaten
Aktif miydin
Hayır aktif olunca da zor , pasiftim hemen buldum birini
Soruyu beğensem bulabilir misin beni
Yok düşünmüyorum Şu an
Konuşuruz diye
İstemez misin
Yok
Sen bilirsin
Kız bulurum belki
Erkeğin tadı başka kızınki başka
Hiç kızın kini bilmiyorum
Erkeginki hoşuna gitmedi mi
Gitti ama gay olmak istemiyorum
Kadınlara ilgin varsa gay olmazsın
Pasif arayışın var mı
Ağzın laf yapmalı
İşte neden yani illa biseyler yapmak gerekiyor , kadınlar oturdugu yerden hallediyor işini
Tıpsızsen zor
Yoo öyle tipsiz biri de değilim görsen beğenirsin ama tip pek bir anlam ifade etmiyor