Ailemden bir kişi eşini aldattı hala devam ediyor. Karısı baya iyi yemek olsun vs ama adam bir türlü doymuyor. Ve benim eski sevgilim ile anlaşamadık biri ile mesajlastim aldatma olabilir ayrılmak üzereydim hatta ayrıldım. Ben baya cilveli bir kızım şıkır şıkırım ve şu an bir erkek istemiyorum bu olayları duydukça bir erkek neden başka bir kadına yönelik ki
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Neden kadın olarak erkeğin aldatmasında kendinizi eksik görüyorsunuz? Bir erkek aldatıyorsa kadın da bi eksiklik vardır yetemiyordur algısını kim olusurdu? Önce bu hastalıklı düsünceden kurtulun
14 Yorumla
Soran+1 yılErkek tabii ki aç gözlü olabilir. Ama bazen insanlar birbirini anlayamıyor dediğim gibi ben de sevgilim varken biri ile mesajlastm nankörlük edip
Soran+1 yılUmarım iyilerine denk geliriz teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılHer zaman yeniliklere açık olmalısın. Erkeklerin biraz geri çekildiğini hissettiğin an bir değişiklik yapmalısın. Onun gözüne farklı görün. Mesela saçlarının rengini değiştir ya da ... örnekleri çok
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yıl1 birlkte oldugunun eksiklerni başkasında tamamlamak için onlarda cinselikte kadının koydugu sınırlar anal oral fntaziye kapalı isteksiz olması yetmemesi gibi
2 farklı heycan aramak herkadında alınan haz tad frklıdır erkek için00 Yorumla kimin eli kimin cebinde belli degil, kadini erkegi evlisi bekari,.. libido tavanlarda, ciplak dolanan fransiz ingilizler bile bu kadar sopar degil
16 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz maalesef
Soran+1 yılOnları o hale getiren kim?
Soran+1 yılO insanları O hale getiren sizin cinsleriniz sjzkxk herkesin kendi tercihi
Dünyanın en güzel en kültürlu kadınıyla evli olsa da karakteri bozuksa yapar. Hayirlisini dile..
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın iyilerine denk düşelim
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin ne oldugun kim oldugun onrmli degil brlli bir yildan sonra her turk erkeği fırsatını bulursa yapar. Fazla takılma bunlara.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok artik swcnalama ajdkdk çevremde çoğu insan böyle değil
Cevap sahibi+1 yılInsanların ic yüzlerini gizli hayatlarını kimse bilemez. Disaridan görünene iç cok farklıdır
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamın içinde varsa, dünyanın en iyi kadını gelsin o adam doymaz güzelim. Cünkü doyumsuz, heyecan seviyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu nasil anliycaz ya xajjxc
Cevap sahibi+1 yılAldatma konusunda profesyonelse anlaman zor
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞıkır şıkır bir kızsan korkma. Aksine o sana yetmez. Genelde 30dan sonra erkeklerimize bir şey oluyor evlenince:)
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte yani mesela sevgilim de öyleydi odun kaba kıymet bilmemezlikten oluyor her şey
Cevap sahibi+1 yılO yüzden korkma. Onlar senden korksun. Acaba aldatır mı acaba yetmez miyim filan
Soran+1 yılAbsjjd her şeyde sorun yaşamam. Umarım benim gibi birini bulurum asalik kompleksi olmayan biri
Cevap sahibi+1 yılUmarım ben de senin gibi birini bulurum 😆
Soran+1 yılUmarım
+1 yılSırf bu ihtimal yüzünden evlilik düşünmüyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılAynı şekilde ben de çünkü insanlar çok nankör ve değişik
- +1 yıl
Hele erkekler. Tek bi insanı sevmek ve onla ömür geçirmek bu kadar zor olmamalı. Gözleri neden dışarı da ki : (.
Soran+1 yılÇünkü nankörler. Aynı şeyi kadın yapsa öldürürler bencil insanlar
- +1 yıl
Kesinlikle
+1 yıldaha onceden deneyımlerın olmalı
02 Yorumla
Soran+1 yılDeneyime gerek yok yapacağım şeyleri biliyorum. Eşime saygım olsun istiyorum onun fa bana
- +1 yıl
bıldıgın seylerden suphen olmasın o zaman yeterım dıyorsan ama karsındakını her konuda tanımalısın
adriana lima bile aldatıldı
01 Yorumla
Soran+1 yılBen o kadın değilim ama ajajskc
- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel anlam da doyiramadigi icin
03 Yorumla
Soran+1 yılHer şeyde insan ac bence bir surat assa insan direkt başkasına yöneliyo
- +1 yıl
Surat asmakla kimse hemen başkasına yönelmez
Soran+1 yılHemen yönelmez ama çıldırtip yinelir
+1 yılBence yetersin merak etme
06 Yorumla
Soran+1 yılNerdrn biliyon
- +1 yıl
Cilvelive şıkır şıkırmışsın😂😂yani kalbin birine bağlandığında onu mutlu etmek isticeksin
Soran+1 yılSorun ds o beni mutlu edemiyorlar. Sorna ben biri ile mesajlasinca suçlu oldum
- +1 yıl
Kendin mast yap mesela video izleyerek?
Soran+1 yılCanim sohent muhabbet istiyordu
- +1 yıl
Hımmm daha çok zevk alıyorsun sanırım öyle
+1 yılGözü dışarıda olana her dakika versen yine gider
02 Yorumla
Soran+1 yılDoru
- +1 yıl
Kafana takma o yüzden
Yetersin
01 Yorumla