Başka biri hayatıma girse de eski nişanlımı unutamıyorum başkasıyla cinsellik yaşasam da hep o aklımda ne yapacağım?

Merhabalar , oncelikle soruma yargisiz infaz yapmadan objektif cevaplar verirseniz sevinirim.28 yasindayim calisiyorum.
Nisanlimla kasim ayinda tamamen ayrildik yani bence tamamen bitmisti ama o bitirmemisti. Cok israr etti ama ailem onunla evleneceksen biz yokuz hic birseyine gelmeyiz demeye basladi. Hatta ucuz kurtulmusuz v. s dediler cunku benim onun icin cektigim krediler yuzunden eve celpler bile gelmeye baslamisti ailemin haberi yoktu bu kredilerden buyuk cogunlugunu ben odedim.
Biz ayrilinca annesi beni annemi babami arayip hakaret etmisti hatta kufur..
Onu tamamen unutmak istiyordum, basinda cok kizgindim ama olmadi, yapamadim.
Sonra bir gun arkadaslarimda kalirken sosyal medyadan bi adamla tanistim 31 yasinda sadece yakisikli , fit ve kasli olmasinin disinda hic bi sohbet amacim yoktu.
15 gun sonra yuzyuze gorustuk bi kac kez daha gorustukten sonra birlikte olduk 3 kez yattık pisman degilim asla o iyi biri kadin ruhundan da anliyor ama ondan ayrildim olmadi olmuyor.
Hala eski nisanlimi seviyorum ve alakasiz bi sekilde ona ihanet ettigimi hissediyorum. Bi sansimiz var mi bilmiyorum ama uzuntuden geceleri gozume uyku girmiyor. Ondan baska kimseyle evlenemem, olamam.
Başka biri hayatıma girse de eski nişanlımı unutamıyorum başkasıyla cinsellik yaşasam da hep o aklımda ne yapacağım?