Uzun zamandır sürdüğüne göre sevgi ve aşk vardı işin içinde. Zamanla ve zor olsa da hayatına devam ediyor insan. Devam etmelisin ama bunu yapmak için başkasıyla birlikte olursan, kendine olan saygına ve karakterine, hayatına zarar verirsin. Onu geride bırakmanın yolu hayatına devam etmek ve ilgini sevdiklerine, sevdiğin şeylere çevirmek. Bazıları ondan nefret etmenin yolunu bulmalısın demiş, bence bu çok büyük hata olur. Bunun yerine onun ve kendinin "hatalarını görmelisin", bu da zaman alacak bir şey ama olanları kendi lehine çevirmek demek. Hayatının zor bir dönemi ama başarabilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani denenebilir hatta denenmeli. Zaten senden bıkmış ce nefret ediyorsa, unutma süreni kısaltman için her yolu denemelisin. Şimdi çok seçenekten irdele hangi erkekle yapacağını. Güvenilir olmalı ve ısrarcı da olmamalı hatta. Var mı etrafında bildiğin güvenilir erkek? Yelpazeyi geniş tut, yaş aralığı, medeni durum vs öyle kullanılmış hissi de vermesin. Sevgili havasında f. budy olsun.
09 Yorumla- +1 yıl
Hatta bu yöntemi denemeden önce istersen biseks bir bayan bul ya da lez onla seviş. Beyine farklı frekans gitsin biraz. Değişik şeyler yapa yapa beyine farklı iletiler gider iyi olur. Grup da denenebilir.
- +1 yıl
Sağlıkçıyım bir bunun için psikiyatri hapı çok gereksiz. Ha doktora gidince ilaç yazmadan yollamak istemez. Lustralin muadili o hap. SSRI grubundan. Serotonin salgılaması yapmaya zorluyor falan filan. Bu yoldan herkes geçti zamanla unuttu, hatta ben bu kıza mı, bu erkeğe mi aşık olmuşum canım kafam dedi çoğu.
- +1 yıl
Benim ilk aşkımın etkisinden kurtulmsm tam 3 buçuk sene sürdü sonra ben bu kıza mı aşık olmuşum dedim. Bir şey de olmadı, zaman geçip gidiyor çabucak. Ben o sora lisedeydim uzun sürmesi biraz yaşımın küçüklüğü ile alakalı. Seninki en fazla 1 buçuk sene sürer. Kendine meşguliyet de bul. Hele işine aşık duruma gelsen şahane olur.
Soran+1 yılO ilaç kötümü:(
- +1 yıl
Yani direkt kötü denemez zaten en masum grup ssrı grubu ama yinede gereksiz. Gerçi annem babam çerez kullanır gibi atı bir şey olmadı, başkalarına da tavsiye edip dutuyor. Lustral ilk çıktığında çok ünlü prof yazmıştı anneme, yan etkisi yok demiş falan ama öyle olmuyor işte yıllar geçtikçe onun da yan etkileri net görülüyor. Neyse doktor yazmış kullan çok uzatmıyayım. Ben de o gruptan kullandım 2 ilaç.
- +1 yıl
Yan etki şöyle oluyor kafada elektriklenme oluyor. Erken yatmaya çalışırsan o yan etki ihtimali azalır. Taş çatlasın gece 12'de yat. Serotonin, melatonin salgılanması için en geç 12 şart. Bende var o yan etki ara ara yokluyor.
Soran+1 yılGündüz iç dedi ama
- +1 yıl
Evet günde 1 atılır sabah tok iyidir. Bir de kulak çınlaması yapar yan etki. Bu arada merak ettim 1 ay sonra etkisi olacak mı? Haber ver gari kız, merak ederim.
Soran+1 yılTamam yazarım burdan
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBirini unutmak için başkasıyla seks yapmak... Bunu yapma, çünkü o başka kişiyi "kullanmış" olursun. Birini unutmanın zor ama doğru yolu, ayrılık sonrası süreci tek başına geçirip onu geride bırakmaktır. Bir başkasını buna alet etme. Seni istemeyen birini unutmak çok da zor olmamalı.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlur niye olmasın bu zaten aşk değil bir başkasını bulursun onun altına yatarsan o gider başkası gelir onun altına yatarsın o da gider bir başkası gelir böyle böyle gider o arada da unutmuş olursun zaten
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı.
u +1 yılBunu kendine de karşındaki kişiye de yapacağın en büyük kötülük olur. Onu unutmanın yöntemi başkasıyla olmak değil, kendine zaman tanımaktır. Başkasıyla olduktan sonra unutmamakla kalmayıp muhtemelen kendinden de tiksineceksin.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılİstersen başkasıyla konuş istersen başkasıyla git yat kalk unutmak için bir bahane değil bu
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Zannetmem sadece zamanla alışırsın bu duruma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Olacak şey biriyle girdiğin cinsel ilişkide aklına daha fazla o kişi gelecektir. Onu unutmak için biriyle olmak yerine biriyle arkadaş dost kanka olmayı dene. O zaman emin ol daha kolay unutacaksın.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle kimseyi yarabandı olarak kullanma çünkü biri beni yarabandı olarak kullandı kalbimi paramparça etti hala üzülüyorum ona ah ediyorum 😢 ve bunu yapanlara da karaktersiz denir ve İnşAllah kim ne yasatırsa yaşar
Böyle düşüneceğine onun sana kullandığı kırıcı lafları aklına getir yaptığı haksızlıkları düşün seni istemediğini bu arada seni istemeyen biri için çabalama ben çabaladım çok pişmanım bende ayrıldık bile çok düşünüyordum ama umrumda değil artık şimdide tekrar eklemiş yazmış ama cevap vermiyorum15 Yorumla
Soran+1 yılYapmiycam:(
Cevap sahibi+1 yılTam unutana kadar bekle ve ona hiç yazma seni çok iyi anlıyorum ben çok çektim bu konuda ama Allah yardım ediyor
Cevap sahibi+1 yılYıllardır sevdiğim adam 3 gün önce nişanlandı istediğim elbise saç konsept ev araba daha niceleri resmen hayallerimi çaldılar 😞 sen bunu yaşadınmı üstüne bide yarabandı olarak kullandı biri kalbim paramparça oldu güvenim çok sarsildi 😥
Soran+1 yılEtsin nolur :((
Soran+1 yılKıyamam ya bazı insanlar çok zalim;((
+1 yılben de bi ara böyleydim. ayrıldık çok üzüldüm baya uğraştım 2-3 ay sırf geri dönsün diye mesajlar, vaatler, sözler cart curt kendimi harap ettim olmadı. Dediğini yaptım biriyle bunu yaşadım. Sonra daha kötü pişman oldum çünkü eski sevgilim beni istemese de hâlâ onu seviyodum. Çözüm değil yani
25 Yorumla
Soran+1 yıl🥺🥺🥺🥺
- +1 yıl
daha çok canın yanabilir yani. Ha ben devam ederim sadece zevke odaklanırım diyosan sen bilirsin ama kalbinde biri varken çok zor. Hem de benim olayımda bikaç ay geçmişti yani ayrılır ayrılmaz yapmadım yapamazdım tabii ki. çok üzgündüm çünkü
Soran+1 yılYok zevkle işim yok :(
- +1 yıl
olmaz o zaman sadece üzülürsün
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBirkere düşünce tarzin çok yanlış birisinin altına yatarak aşk acısını geciremezsin bu mümkün değil aşk acısı zamanla geçer yeni birisi girer hayatına ve tüm geçmişini unutturur birisinin altına yatarak acılar gecseydi herkes öyle yapardı öyle degilmi
31 Yorumla- +1 yıl
O kadar haklısın ki milletin aklı fikri hep bel altı olmuş saçma sapan şeyler
+1 yılKısa bir süreliğine unutursun. Seks bittikten sonra kafanı yastığa koyduğunda aklına yanı başında yatan kişi değil yine "o" gelecek. Seks bunun için çözüm değil.
Tavsiyem yeni bir insan ile tanış, onu sevmeye çalış. Ona karşı duygusal bir şeyler hissetmeye başlarsan seks daha mantıklı olur. Bu sayede yeni tanıştığın insana daha çabuk ısınırsın ve belki de yeni bir aşka yelken açmış olursun.
Kısaca tavsiyem bu.01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum
Bence duygularının üstüne git biraz. Onunla gittiğin yerlere tek başına gidip artık o yok ayrıldık bitti bunu kendine hşssettirmeyw çalış. Bence sen de çok iyi biliyosun ki başkası çare değil kafanda bitirmek gerekiyor ilk.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYa o başkası sana aşık olursa? Nasıl toparlayacaksın?
Düşünsene ; birisi eski sevgilisini unutmak için sana geliyor..
Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapmamalısın
02 Yorumla
Soran+1 yılBana kimse aşık olmaz:(
- +1 yıl
Olur..
+1 yılZor ama imkansız değil. Yani sadece sekse odaklajirsan neden olması.
Benim bı tane f*ck vardı böyle sevgilisinden ayrılmıştı unutmak için benimle yatmıştı. Bide sevgilisi ile seks hayatı varmış onu da unutmak için.
Yani çivi çiviyi söker gibi00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aynı durumda aynı şeyleri düşünüyorum ama başka bi kadın ve ten benim için çok zor. Aynı zamanda başka da çarem yok artık belli. Direnicem tek başıma kalabildiğim kadar. Sonrasına bakarız 🤷♂️
01 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔
Kendine çok büyük bir kötülük yapmış olursun, sonrasında çok pişman olursun. Bunun yerine kendine biraz zaman ver ve gerekirse bir süre acı çek sorun değil ama sırf bunun için herhangi biriyle cinsel ilişkiye girme.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Madem yakamı bırak demiş, neden zorluyorsun ki?
Bıkmış, nefret eden birinden hemen uzaklaşırım. Çünkü sebep var.. istenmeme..
Israr etmek, psikolojik soruna dalalettir.
03 Yorumla
Soran+1 yılOda öyle diiuor psikolojinin bozuk diyo:((
Soran+1 yılÇok dogru:(
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aklında o varken başkasından çocukta yapsan unutamazsın unutmalısın seni inciteni sende unutacaksın kendini kullandırma sırf unutmak için başkası ile sevişmek kendine yaptığın yanlış olur
03 Yorumla
Soran+1 yıl🥺🙏🙏
başkası ile yatarak aşk acını dindiremezsin aksine pişman bile olabilirsin bu zamanla geçecek bir şey biri girer hayatına tüm yaşadıklarını unutturur sana zamana bırak sadece sonrandan pişman olacağın kararlar verme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılkesinlile çare değil çık gez dolaş arkadaş ol ama bekle kafanı netleştir birlikte olma
10 Yorumla Her gece seni unutmak için sevişsem de sen başkaydın sevgilim. Taner yazıcı 1999. Affetmedim kendimi
10 YorumlaOneitis sendromu yaşıyorsun saplantı yapmışsın
Doktor İlaç vereceğine sözle terapi yapsaymış. Her şeyin çözümü ilaç değildir
07 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
- +1 yıl
Oneitis, özel olduğu düşünülen kişiye saplantı derecesinde aşık olma halidir. Hastamız hoşlandığı kişiyi orantısız yüceltip zamanla bir tanrı (ça) ya dönüştür. Karşılıksız hislerle sürdürülen bu ilişki, akıl dışı gerekçelerle devam ettirilir. Hastalığa tutulan kişinin kendince haklı bahaneleri vardır. Bunlar: “O diğerlerinden farklı.”, “Gerçekten aradığım kişi o.”, “Hayatımın aşkı o.” gibi mantık dışı senaryolardır.
Soran+1 yılEtrafımda insan çok konuşmak isteyen üstelik genç ama ilgimi cekmiyor:((
Soran+1 yılYardımcı olurmusun sağlıkçiyım dedin
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bir kıymet bilmeyen biri için başka birinin kollarına atılmak akıl karı değil.. Erkek gibi bir erkek bul yaşamın mutlu olsun. İntikam adına kendine zarar vermen gerekmiyor..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok da meraklidim sana dememissen zamaninda böyle düşünmen normal sen ona verdigin degeri unutamiyorsun onu degil sana kendini asagilik hissettirdi diye öyle olmuyorsun ona ulas iyi ki bitmis de icinden gecen o sozleri de ona soyle kurtul bundan
06 Yorumla
Soran+1 yılGecermi ozaman
Cevap sahibi+1 yılEvet geçer icinde dolan sey seni esir eder
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
Cevap sahibi+1 yılKimseyle iliskiye girme sucluluk duygusu duyarsan senin icin daha kötü olur
Soran+1 yılEvet o daha kötü ama uzak dur artık diyor itiyor beni
Cevap sahibi+1 yılTamam iste ona gidiyorum merak etme dersen afallıcak ses cikarmadikca meraklanıcak tabi sen onda az da olsa varsan yoksan zaten herkes yoluna gidicek ama en azından sen ezilmisliginden kurtulucaksin
Cinsellik yaşamaya gerek yok bence otur konuş yeni insanlar ile tanış yani her şey ilişki değil bence yeni insanlar yeni fikirler bence
10 Yorumla
+1 yılBaşkasıyla yaşadığın cinsellik sadece bedensel olursa, unutamazsın hiçbirşeyi. Zaten böyle bir yola hiç başvurma derim. Sadece sen yıpranırsın.
00 Yorumla- 00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik olsun olmasın bi başkası ile yeni bi hayata atıldığı zaman çok iyi olacağına inanıyorum kendine göre biriyle birlikte olursun umarım
00 Yorumla Cinsellik bedenen uygulanan bir şey zihnin bunu silmez. Zamanla alışırsın onsuzluğa..
07 Yorumla
Soran+1 yılHazirandan beri böyle bitermi gercekten:((
- +1 yıl
Soran+1 yıl@BirGaripYolcu34 rezil oldum artik
- +1 yıl
Gitme peşinden kal olduğun yerde zamanla da her şey daha güzel yoluna girecektir emin olabilirsin yaşananları unutmaya çalış
Soran+1 yıl@BirGaripYolcu34 teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Rica ederim kafan dagilmasini istersen yapabileceğim bir şey varsa seve seve
Böyle sana değer vermeyen birisi için bedenini kullandırmaya değer mi?
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
neden illa yatmayı düşünüyosun belki ilgiye ihtiyacın var
08 Yorumla
Soran+1 yılGerekirse ben Ön ayak olayım başkasıyla birlikte ol ama beni rahat bırak diyor çok korkunç değil mi Onu sevmek istemiyorum artık
Soran+1 yılGururum yerlerde o kadar seviyorken düş yakamdan demesi buradaki Çoğu kişi beni anlamıyor her şeyi cinsellik zannediyor
Soran+1 yılNe gibi:((
Soran+1 yılElimden gelse tedavi gorucem beynimi sildiricem artık çok utanıyorum bu duygudan yerin dibine soktu beni
Terkedilmeyi kafana takmissin, aslinda sorun o degil sorun terkedilmek. Baskasiyla olma fikri seni cezbediyorsa ol tabiki
00 Yorumlaunutmazsın cinsellikte bitmiyor. İş beyinde biter. Beyninden atmalısın onu.
10 Yorumla
+1 yılEksikliğin cinselikse iyi bir cinsellik sana herşeyi unutturabilir
00 Yorumla
+1 yıl😀 Başka zaman olsa beni kullanabilirsin derim ama hiç havamda değilim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılBaşka biri ya da bir şey onu unutturmaz, zamanla unutursun.
00 Yorumla Bunun cinsellikle nasıl bir bağlantısı var ki.
Saçma bir hamle olur.00 Yorumla
+1 yılBirini unutmanın en kolay yolu başkasıdır lafı doğru ama sevişmekle değil 😂😂
00 Yorumla
+1 yılUnutturacak birini bulursan bir daha aklına bile gelmez
00 Yorumlaçok yanlış sakın öyle yapma aşk acısı öyle geçmez ki zamanla geçer
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç bir zaman unutamazsın ama etkisi azalır, zaten mevzu kafanın içinde, ilk beraber olduğunla rahatlarsın, ikinci beraberliğinde artık etkisi kalmaz. ama ondan nefret edecek doneler bulmalısın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılSırf cinsellik içinde hayır duygusal anlamda sevmediğin kisine altına yatman hiç bir işe yaramaz
00 Yorumla
+1 yılunutursunnn sana deger vermeyen birini hayatindan da hafizandan da sil
00 Yorumla
+1 yılYazarsan bu konuyu uzun uzun konuşup tartisa biliriz seninki bence takıntı olmuş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hemen unutamazsın zamana ihtiyacın var. Başka bir ilişki unutmanı hızlandırır en fazla
00 Yorumla
+1 yılAynısını bende yaşadım sonrası büyük bir pişmanlık oldu
412 Yorumla
Soran+1 yılGercektenmi
Soran+1 yılÇok zoruma gidiyor kurtul benden bana aşıksın durmadan yaziyorsun
- +1 yıl
Bende aşıktım ona
- +1 yıl
Artık yıprandığımı hissettim
- +1 yıl
Anlatmak istersen dinlerim
- +1 yıl
Selectarayı bende içmiştim
Soran+1 yılYan etkileri kötümü biraz korkuyorum
- +1 yıl
Biraz daha rahatlatıyor
- +1 yıl
Dinlemek isterim sorununu
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Anlatıcan mı
Soran+1 yılşu an hayır:(
Cinsel Yaşam konusunda 996 cevap paylaştı. Yok öyle Bir unutma şekli kandırmayın kendinizi ve rezil bir duruma düşmeyin az gururlu olun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKusura bakma, ama ayrıldığın sevgilin şu yazdığını okusa ''Allah korumuş beni iyi ki tekmeyi koymuşum ezik kadına'' der.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana yardımcı olabilirim seve seve onu unutman için. Ki bence unutursun da
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır. Ayrıca tek gecelik falan düşünüyorsun sanırım şu düşünceye bakılırsa.
00 YorumlaDirek niye cinselliğe bağlıyorsun ki? Hem unutmak için bu yolu seçerken karşındaki insanı da kullanmış olmuyor musun?
10 Yorumla
+1 yılBence dene unutabilirsin eğer süper bi seks yaparsan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. * * unuttursun diyorsan öyle bir şey yok maalesef
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılBedenen yaşadığın şeyi zihninden atmanı sağlaması imkansız
00 Yorumla
+1 yılYeni partner bul kendine. Dunyadaki tek erkek o degil sonucta
00 YorumlaBacı böyle bisey olur mu he kafa dağıtacam diye çıkmazsan milletin altında belki olur
00 Yorumla
+1 yılkısa surelı yasanan seyler baskılar duyguları yasamanda fayda var
01 Yorumla- +1 yıl
daha onceden tek gecelık bır deneyımın oldu mu
Gizli Üye(18-24)+1 yılaynı seyi bende yasadım ve unutdum bazı uygulamalari yaptım faydası oldu
30 Yorumla
+1 yılNiye bunu kendine yapiosun
012 Yorumla
Soran+1 yılEgosundan kurtulmak icin:(
- +1 yıl
Pisman olabilirsin belkide bunuda düsun kendine yazik etme:(
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Canimsin seni anladigim icin yorum yaptim insallah hersey kalbine gõre olsun nediyim 🌼💞
- +1 yıl
Ama kendinide kimseye kullandirma bi abla tavsiyesi gõzunu dort ac dikkatli ol.🌷
Soran+1 yılEvet yadirgamadan yorum yapmışsın içimi okur gibi çok teşekkür ediyorum 🥰
- +1 yıl
Niye yadirgayim kimseyi ilgilendirmez acimasizca elestirseler bile!!! yasadıklarını yanlızca sen bilirsin senin canın yandi kimbilir neler cektin iyi niyetin nasilda suistimal edildi belkide kimbilir 🤨 kendini nasil mutlu hissedeceksen onu yap hep bir adim sen õnde ol sevgiler benden sana🌹🥰
Soran+1 yılYa Cansın 🥰🥰🥰
- +1 yıl
Sende tatlişsin sana dua ettim👸🏻🌹
- +1 yıl
Rabbim seni herturlu kotulukten korusun insallah hep huzurlu mutlu ol güclu ol🌼👸🏻🧿💞🌺🌷
Soran+1 yılÇok çok saol canim benim inşallah hersey düzelir ziyan olmadan🥰🥰
- +1 yıl
Insallah🥰
Gizli Üye(18-24)+1 yılsakın yapma bu hataya ben düştüm hiç bir halt olmadı olmayınca çıkmayınca çıkmıyor
10 YorumlaAcil yarabandı bul kendine..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılcinsellikle ne alakası var
00 Yorumla
+1 yılEvet olabilir
01 Yorumla- +1 yıl
İy gelir inşallah
- Devamını Gör (62)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım