Ben sanattan edebiyattan bahsetmek istiyorum, sevgilim hep cinsellik konuşuyor. Ne yapmalı?

Öncelikle kırıcı yorum yapacaklar lütfen yazmasın zaten moralim bozuk. Arkadaşlar ben 26 erkek arkadaşım 28 yaşında yaklaşık 1 ay oldu ama sürekli cinsellikten bahsediyor beni arzuladığını söylüyor fotograf istiyor seninle ciddi düşünüyorum diyor hiçbir şey için beni zorlamıyor sana zarar verecek hiçbir şey yapmam ben diyor ama rahatsız oluyorum bana değer veriyor ama mübarek ramazan gününde bile cinsellikten bahsediyor çok sıkıldım bu durumdan geçer dedim ama yok ben hayatımdaki insanla sanattan tarihten edebiyattan konuşmak istiyorum yeri geldiğinde saçmalamak istiyorum ama onda bunu bulamıyorum güzel bir dille söylüyorum ama sonra yine aynı ne yapacağım bilmiyorum daha 1 ay bile olmadı bir şeyler bitecekse de en başından kimse üzülmeden medeni bir şekilde olsun istiyorum ama onu da üzmek istemiyorum ne yapmalıyım sizce bu insan güvenilir midir lütfen yorumlarınızı çok merak ediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Üstelik instagramında takip ettiklerinin nerdeyse %90 ı kız çıkarıcam deyip hala çıkarmıyor nedenini sorunca da iş gereği takip ediyorlar vs. diyor
Ben sanattan edebiyattan bahsetmek istiyorum, sevgilim hep cinsellik konuşuyor. Ne yapmalı?