Inanilmaz ilgimi cekiyor
sek s hikayesi onla ilgili senaryolar saatlerce bu ise kafa yorabilirim
cok guzel
sek s hikayesi onla ilgili senaryolar saatlerce bu ise kafa yorabilirim
cok guzel
Arkadaşım merhaba,
Ben de severim yazmayı, ancak bir süre sonra yaratıcılık, kurgu vs tükeniyor... Mümkün olduğunca başka hikayeler okumamak, p*rno izlememek gerekiyor. Çünkü hepsi birbirinin taklidi olduğundan senin orjinal hikayelerini de etkileyebilirler...
ben günlük gibi birşey yazıyorum okumak istersen oku www.kizlarsoruyor.com/.../a39402-tutku-ask-zamparanin-gunlugu
Watpadd uygulamasi var oraya yaz bizde okuyalim
asiri cinsel icerik den kaldirmasinlar
Kaldirmalarii imkansiz her konuda kitap bulunuyo orada senn yazdiginda ismini ver ooo ksdar asirii bir cinsel iceriklii bisii yazabilcegini sanmiyorum merak ettim dogrusuu mesela kiz's (+18 ) die bir kitap var oda cinsel icerikliii hemde tamamen cinsellige yogunlasmis bir kitap
Cevap
18Cevap
Ama yaşadığın bir şeyleri yazman Lazım önce yaşa sonra kitap için erken
Yok hayali
şarkıcının birisi gençken msn de sanal seks yaptığı erkeklerle konuştuklarını hep kaydetmiş sonra onları kitap olarak bastırmıştı beyaz şova çıkmıştı sonra da :)
daha önce denedim ben.. yazdığım seks hikayeleri bile vardı...
hikayelerini saatlerce dinleyebilirim keşke o güzel hikayelerini bana yazsan okumak isterim
yo neden sapıkça olsun otür dergiler kitaplar yapılıyor zaten ama biraz daha yaratıcı ve sürükleyici olmaya çalış hecan kat yani:))
bilgi birikimin olduğu sürece yazabilirsin. insanlara faydalı olduğu sürece...
Yapabilirsin ben inanıyorum
Sert hikayeler mi yazacaksın
Gülden Kale Düştü.
Ana karakter --> Gülden.
Yaşanılanlarımı, hayaldekilerimi.
Hayal ama iddaliyim bu konuda
Bu kadar tecrube var yani
Bana da gönder editörün ben olurum
Benim de ilgimi çekiyor. Geçen yazdım hatta
hikayen varsa anlat dinleyelim :)
Ergen şey seni
Olabilir.