Hala daha niye bekaret önemli? Evlendiğim de bu tabu yüzünden çok zorlanmıştım ilk gece.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKardeşim şimdi beni yobaz biri olarak görme hiç böyle bir insan değilim bunun ispatı olarak sana açıkça yazayım evlendiğimde eşim bakire değildi bana açık oldu sevdim aşıktım evlendim benimki baya bir istisna biliryorsun erkekler genelde kabul etmez gelelim konuya niye halen önemli bu güzel ülkemizde eğitim seviyesinin düşük olması ile alakalı bir konudur neden abi dersen erkekler yattığı kadının unutmuyor kadının artık evli bir bayan olduğunu bilse bile rahat vermeyip takıntı oluyorlar bu durumda bakire olmadığını bildiğin sevgilinin , eşinin bir gün tekrar aranıp arzu edileceği düşüncesi yaratıyor erkekler tarafından çok erkek bayanın eskilerinin takıntı yaratacağı endişesi ile bakire olmayan bayanı kabul edilir görmüyor bayan sana tapsa bile üstelik bu durum akıllarda bir türlü kırılamadı gitti bunun sebebi cahil bayana takıntı olan erkek milleti yüzünden yoksa iki damla kan görmeye çok erkek meraklı değildir ben dahil kan görücem ben diyen adam hayat boyu çekilmez bu bir gerçektir kardeşim çok erkek arkadaşımla konuştum bu konu hakkında çekince bayanın geçmişinde olan adamlar başımada geldi ulan ayrımış girmiş kız senden altatmışdın onu seni istememiş puşt niye farklı numadan mesaj yazıyorsun tekrar benimle yatarmı düşüncesi ile işte kardeşim iki damla kan görme olayının benim açımdan değerlendirmesi bu geçmişte kimse olmayınca eşinde seni seven bir bayansa sorun yok ama geçmişte bir veya birileri varsa bayanda erkekte rahat değil geçmişi biliyorum açıkladı ve ona güveniyorum sorun yok ama çok erkeğe göre geçmiş varsa sorun var sevgilin eşin sana tapsa bile bu yüzden istenmiyor bakire olmayan bayan olay 2021 meselesi değil olay bir ilişki bitince bayanı rahat bırakmama meselesi kafan karışmış olabilir sana bir örnek benim yaşadığım kadın ayrılmış girmiş bundan çok olmuş 3 sene farklı hesaptan resim beğenme yazı yazma eski günlere atıfla sen erkek olsan ne düşünürdün şimdi allah aşkına hadi ben benimkinin nasıl bir bayan olduğunu biliyorum başka bir bay böyle birşey yaşasa ne düşünür bir sürü problem yaratır sen ayrılmadınmı bundan niye halen senle iletişim kuruyor falan kardeşim bu konu daha çok su kaldırır ülkemizde sorun cahalete gizli kardeşim ve bayanın peşinin bırakılmamasında belki okumuşsundur burda ben çok okudum evli bayan yazısı geçmişi gizleyip evlenen bayanların eski olduğu bayanların bir gün bu geçmişi ortaya dökmesinden ödü kopuyor ve nasıl onlardan kurtulurum şeklindeki yazılarını geçmişi gizleyip evlenen bayanlar için geçmiş ateşten gömlektir durum bu kal sağlıcakla
12 Yorumla
Soran+1 yılErkeğin de peşini bırakmayan çok
Cevap sahibi+1 yılO az bir ihtimal kardeşim esas bayanlarda sorun oluyor
En İyi Cevaplar
+1 yılbekaret kavramı genellikle müslüman ülkelerin de çok önemli ama batılı ülkeler de bir kız 18 yaşına gelmeden bekaretini bozuyor rusya da her 2 kızdan biri 18 yaşından önce bekareti bozuk kızlar. evlilik öncesi önemli bir deneyim ama önemli olan korunmaktır
10 Yorumla
+1 yılÇünkü bu toplumda hala daha islam dini hüküm sürmekte. Ne kadar uyanı az olsa da bu tip konuları çoğu kişi önemser. Bende önemsiyorum. Eğer ben evliliğe kadar temiz kalmışsam karşı cinste kalmalı.
10 Yorumla
+1 yılÖnemli işte. Kim ister ki öncesinden başkalarıyla yatıp kalkmış birini. Erkeğin de balla kızlarla ilişkiye girmiş olmadı iğrenç. Bende bakir erkek isterim kendim de bakire olduğum süre.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
53Cevap
+1 yılBir kısım önem vermezken bir kısım önem veriyor. Bazıları yobaz olacak kadar bir dayatmaları oluyor. Yani herkes önem vermiyor o kadar sıkı, benim hayatımı birleştireceğim kişi jigolo gibi sürekli seks yapmamış olsun yeter. 3 4 kez yapsa okeyim. Çünkü seks yaparken benimle diğer seks yaptıkları aklına gelirse bir de ilkler unutulmaz derler ya...
14 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten unutulmaz ama 3-4 kere yapıldığını nerden bilicez
- +1 yıl
Ben doğruları apaçık bir şekilde söylemeyen biriyle birlikte olmam ki ilk önce aşırı iyi tanıyıp öyle evlilik vs geçerim
Soran+1 yılAnladım inşallah kendin gibi dürüst biriyle olursun 🙏🏻
- +1 yıl
İlkler o kadar da kolay unutulur ki, hele erkeklerin ilki genelde sayılmaz bile... Neden olduğunu tahmin et bakalım, madem ‘derler’ tarzı genellemelere kulak asıyorsun, eminim bunu anlaman için de vardır bir kalıp.
Bilmiyorum yanlış mi düşünüyorum doğru mu ama Ben ailemden böyle gördüğüm için bu yaşıma kadar sevgili bile yapmadım gelen teklifleri reddettim. Neden ileride evlenmeyeceğim ciddi düşünmeyen biri ile sarmaş dolaş olayım ki diye düşünürüm modern görücü usulü mantıklı geliyor bana:) Umarım gelecekte beni hak edecek biri ile evlenirim😂Bu yazdıklarıma istinaden bakirelik bence önemli ama bazen istemeden çevredeki bazı kötü niyetliler yüzünden bazı yollara sapilabiliyor maalesef veya ailemiz istemeden bizi o yola itebiliyor. Hic bir kız bakireliği bozuk diye dışlanmamalı bütün bunlara rağmen.
42 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakire olup her şeyi yapan da var. Değil mi? Ama sonra bekarete zarar gelmesin. Amann!! Sırf evlendiği gece bakire olmadığı için, o kanı gormedikleri için saçma sapan şeyler yapan aileler var. Allah' im ne iğrenç bir şey!! Düşünüyorum da sanki sırf bunun için evleniyor o şekilde kan görmek isteyen insanlar. Sonuçta herkesin bir hayatı var. Kimse doğduğuktan sonra bir şeyleri birine saklamak zorunda değil. Bekareti namusla bagdastiran insanları da anlayamıyorum. Namus demek kişilikle alakalı bir şey. Keşke cinsellik diye bir şey olmasaydı. Her şey daha güzel olabilirdi o zman.
10 Yorumla
+1 yılBar tualetlerinde seks yapsın blowjob yaparken dizleri morarsın , çalılıklarda sevişirken kalçasına dikenler batsın bdsm izleri kalsın , erkek içindeyken eliyle bacaklarıyla daha hızlı diye ritim tutsun sonra ağzına yüzüne boşaltsın. Ben helalim diye öpeyim. Memelerine boşaltsın sonra çocuğum o memelerden emsin dimi?
71 Yorumla
Soran+1 yılo kadar da değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazi kızlar sadece bakire yani davul patlamamış ama tokmağın değmedi yer kalmamış ha erkekler için önemli mi önemli diyen erkeğe sormak lazım o bakire mi her haltı yiyip de kimse el değmemiş gül goncası alırım sanmasın tabi ben alırım benim karım öyle diyenler var onlarda kendilerini kandırıyor napsınlar
72 Yorumla- +1 yıl
👏👏
Gizli Üye(25-29)+1 yılKişi kendisi bakirse bu durumu kabul etmeyebilir fakat kendisinin yapmadığı şey kalmamasına rağmen bakire kız istiyorsa ağzına kürekle vurmak gerek onun.
Sitede gördüğüm kadarıyla önem vermiyorum diyenler de sadece takılmalık ya da cuckold insanlar. Öyle birisi ile evlenmektense bekar kalmayı tercih ederim. Gav*t resmen.40 Yorumla
+1 yılÖnemli değil saçma ama ilk önemli çünkü ikinci bir ilk yok
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. 2021 oldu die önüne gelen önüne gelenle düşüp kalkmalimi
92 Yorumla
Soran+1 yılhayır da önemli değil bence
Neden önemsiz olsun. Önemsiz olanlara saygı duyuluyorsa artık. Önemli bulanlarada saygı duyun.
70 Yorumla
+1 yılBen kimseyle ilişkiye girmedim benim için önemlidir tabiki kim erkek kadın fark etmez kim kimi bozmuşsa yâda patlamışsa gitsin onla evlensin dinimizde bile haram nikah olmadan o insana sahip olamazsın yani büyüklerimden öğrendiğim bu kadar.
00 Yorumla
+1 yılYa zaten o zihniyeti anlamış değilim evlenmeden önce erkek her haltı yer. Kadın yapınca ve durumlar ciddileşince başlar yan çizmeler.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSon derece saçma şeyler, burada görüyoruz hiç bir şey yaşamamış kızları sonrasında boşanmalar filan.. çünkü bir birlerini tanımadan etmeden evleniyorlar sonrasında olanlar oluyor..
00 Yorumla
+1 yılbu moda değil ki zamana göre önemini yitirsin. binlerce yıldır gelen bir kültür kolay unutulmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılKültür değil de düşünce yapısı
+1 yılSende analdan ver bekaretini koru, kizlar öyle yapiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılValla her şeyi yaşadığım ilkim kocam hiç pişman da değilim
- +1 yıl
Bu dediklerinle sorunun ne alakası var ruh hastası
Soran+1 yılRuh hastası çok kaba bir tabir olmuş
- +1 yıl
Peki kardeşim iyi günler.
+1 yılilk geceye kadar bilmiyormuydu ki eşin o zaman öğrendi :O
01 Yorumla
Soran+1 yılYa oraya takılmayın ben bakireydim tabu yüzünden zorlandım dedim
- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılbunun yıl ile alakası yok inanç ile alakalı bi durum inanıyorsn bekaretini korur zina yapmazsın bu kadar basit yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl21 yıl boyunca milli olma zırvasına inanmamış ve eskortla ilişkiye girmemişim çünkğü utanma duygum var sxx özel olmasını ve özel biriyle yaşamak istiyorum ve ilişkide esas olan eşitliktir ben neysem karşımdaki de öğle olucak
00 Yorumla
+1 yılAslında eskisi kadar önemi kalmadı bence.. siz eğlendiğimiz zaman deilmiydiniz
06 Yorumla
Soran+1 yılbakireydim
- +1 yıl
Nede zorlandın ki
Soran+1 yılbu yaşıma kadar korumam gereken bir şeyi verirken korktum , can acısı da cabası
- +1 yıl
Ya tabi baştan bi acıma oluyor o ayrı kaç yaşında evlendiniz
Soran+1 yıl25
- +1 yıl
Hmmm aslında insan istediği an anı yaşamalı bana göre duygular bastirilmamali
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü ailemizden böyle gördük ve açıklanacak bir yanı da yok.
10 Yorumla
+1 yılMaalesef zihniyetler bozuk çünkü bu çok derin bir konu ama seni anlayan bir eş olmalı mutlaktan
10 Yorumlamesele bekaret değil samimi olmak sadık olmak önemli biz bekaret olunca bunlarda peşinden geliyor sanıyoruz öyle değil ama hala bekareti olmayan biriyle evlenmem diye düşünüyorum.
22 Yorumla
Soran+1 yılsiz peki bakir misiniz?
önemli değilde bazı kırsal bölgelerde zorunluymuş gibi görünüyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBekaret önemli olsa nolur olmasa nolur ya bekaret düşünen kız var mı onuda bilmem
00 Yorumla
+1 yılÖnemli mi hakikaten? Benim için pek değil, uzun zamandır da önemli olduğunu söyleyeni duymuyordum..
00 YorumlaÖnemli değil. Önemli olan benimleyken sadık olması.
00 Yorumla
+1 yılKanka ben asla ve asla öyle bir erkek olmadım olmam bekareti takan kadınlada işim olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkesin kendi görüşü ben bakire olmayan bir kadınla evlenmem benim için önemli ben geri kafalıyım tamam ben zar beyinliyim bu da benim düşüncem ben başkasının ettiğini almam. Siz de bunu kabullenin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGiren çıkan size girdiği için biraz değerli olsun diye
22 Yorumla
Soran+1 yılkime göre değerli?
- +1 yıl
Öncelikle sana göre
+1 yılreyiz şimdi eğri oturalım doğru konuşalım başkasının yaladığı dondurmayı yalarmısın ha :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYahu ne kadar saçmaladığının farkında mısın ilk gün zorlanmış bunun bakirelik önemiyle ne alakası var bunu nerde ne zaman yaparsan yap ilk olacak geri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbekaret kavramı yıllara göre değişmez. Genişliğinizin geldiği boyuta göre değişir.
Ar namus kavramlarıda yozlasiyor gün geçtikçe00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl
.
00 YorumlaBu tabu falan degil siz oyle gormek istiyorsunuz bence.
00 Yorumla
+1 yılNiyemi bekaret önemli..
Biri şuna anlatsn40 Yorumla
+1 yılBenim için önemli değil. Neler yaşadın o ilk gece
24 Yorumla
Soran+1 yılya ben tabu yaptığım için kafam da vücudum tepki verdi bakireydim
- +1 yıl
Hmmm anladım o ilk geceyi asla unutmuyorsun dimi
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
😋🔥🔥
+1 yılNamus şeref yıllara göre bitmez.
30 Yorumla
+1 yılBen önem veririm şahsen
30 Yorumla
+1 yılErkek için de aynı şey olsaydı
20 Yorumlabenim için değil hiç sorun değil hemde
21 YorumlaSenin bekaret duruyomu daha yoksa
09 Yorumla
Soran+1 yılYo ben evlenince gitti
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yıl5ay
Soran+1 yılO ne demek?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılevlendiysen artık niye takıyorsun bunu
03 Yorumla
Soran+1 yılYa ben bu tabu yüzünden ilk ilişkim çok zor olmuştu Allahtan kocam anlayışlıydı
- +1 yıl
tamam da geçmişsin bundan belanı mı arıyon sen şimdi
Soran+1 yılSaçma bir durum olduğu için sordum
Belkide herkes ilk olmak istiyordur
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılEvet doğru
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnemliiii !!! sizin gibiler için değil
24 Yorumla
Soran+1 yılbakireliğim gitmeden önce bende önemli görürdüm bu yüzden kocama sakladım ama düşününce büyütmeye gerek yok
Cevap sahibi+1 yılDenenmiş kıyafet gibi..
Sen başkasıyla yatmış birisiyle evlenir misin
Soran+1 yılEşim 15yaşımda yattım diyor ama ben pek inanmıyorum mesela inanmadığım için de evlendim
Cevap sahibi+1 yılSen anladın demek istediğimi sorun yok demekki değil mi p*z*vnk olsaydı evlenirdin mesela saçmalıyorsun git başka yerlerde yelken aç
Bunu aşmak daha ister
00 YorumlaHerkesin kendi deger yargisi.
00 YorumlaBen bekaretin önemli birşey olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumlaislamiyet
43 Yorumla
Soran+1 yılOnla mı alakalı tek?
Soran+1 yılDoğru
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılyıl 3001 de olsa önemli.
00 Yorumla
+1 yılHerkesle yatan kizla mi evlenirim bu mu normal?
40 Yorumla
+1 yılgelecekte evlilikler bile olmayacak
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olduğunu nerden çıkardın peki
00 Yorumla
+1 yılHep önemli olacaktır bazıları için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHanzo çok bu ülkede
20 Yorumla 2071 de olsa ayni olacak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYilla ne. alakasi var
20 Yorumla
+1 yılDur bi dakika
00 Yorumlaeee ne yaptın
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılben bakireydim
Soran+1 yılAcıdan dolayı ve acıyacak korkusu
Zorlanmistim derken?
03 Yorumla
Soran+1 yılBakireydim yıllardır koru diye öğüt verilen şeyi bir gece de serbest bırakmadım
Soran+1 yılOlabilir belki de
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden ki?
00 Yorumlaşu an evli misin
04 Yorumla
Soran+1 yılEvliyim
Soran+1 yılEvet ilkine göre iyiyim gayet
- Devamını Gör (2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi